Dodaj do ulubionych

DO FANEK K-POPu!!

02.08.11, 08:12
Dziewczyny, czy była któraś z Was na flesz mobie w Wa-wie? Ja bardzo żałuję, ale nie mogłam być. sad Za to na Allkpop widziałam video i fotki, i muszę przyznać, że wyszło REWELACYJNIE!!! Bardzo bym chciała, żeby może jeszcze jeden flesz mob był zorganizowany, ale to już w jakimś późniejszym terminie.
I czy mogła by którakolwiek z Was przekazać Annie Siergiej z Team Replay, że odwaliła kawał świetnej roboty i, że naprawdę ją podziwiam, a teraz to już wielbię, że to w ogóle zorganizowała! Z góry dziękuję i pozdrawiam (^_^)
Obserwuj wątek
    • milejdi Re: DO FANEK K-POPu!! 02.08.11, 16:48
      Miałam byc, ale oczywiście dostałam...okresu. ;-( Co u mnie równa się ze zwijaniem się z bólu przez pół dnia, więc...;-( Ale jestem strasznie podeksytowana tym wszystkim, jeszcze w koreańskich mediach mówili że polscy fani robią tyle dobrego i czas, żeby koreańscy idole przyjechali nak oncert do Polski(coś takiego xD) Na następny pojadę, nie ma siły, nic poza maturą mnie nie powstrzyma!!!!!big_grinbig_grinJa po prostu muszę zatańczyć Sorry Sorry gdzieś indziej niż na chodniku przed domem....^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka