janie Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 16:54 Szeptem, Upadli, Sen, Ever Odpowiedz Link Zgłoś
janie Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 16:56 A i jeszcze Crescendo i Dobrani Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:05 a ja polecam trylogię Suzanne Collins: Igrzyska śmierci, W pierścieniu ognia, Kosogłos (tej ostatniej jeszcze nie czytałam, ale muszę to zrobić w najbliższym czasie, bo dwie poprzednie były genialne) Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:04 potter ! <3 najzajebistsza książka fantastyczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 30.08.11, 15:26 Harry Potter. Odpowiedz Link Zgłoś
lena1297 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:09 Uwielbiam ksiązki fantastyczne jestem w trakcie czytania 4 cz Domu nocy Niesamowite , bardzo polecam Niedawno skończyłam czytac 3cz, Ever też świetna Odpowiedz Link Zgłoś
majka1886 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:13 GONE: zniknęli! wlasnie skonczylam pierwsza czesc SUPER KSIAZKA!! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:17 Polecam Zmierzch ; wszystkie księgi Odpowiedz Link Zgłoś
lilit Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 10.08.11, 13:34 Zmierzch to nie fantastyka! Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 09.08.11, 20:00 może to nie jest taka fantastyka jak Tolkien ale moim zdaniem jest warta polecenia bo wyobraźnia pisarza i sposób w jaki książki są napisane są genialne . jednym słowem : ANDRZEJ PILIPIUK . na początek może : seria - kuzynki , księżniczka , dziedziczki Pilipiuk wymiata , gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:19 Harry Potter Century 4 cześć Odpowiedz Link Zgłoś
kocurzyca Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:20 władcy pierscienia, eragon, szeptem, córki księżyca, czarny dom, cmętarz zwieżąt Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka13 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:22 też lubię takie książki osobiście polecam: -Harry'ego Pottera -sagę Zmierzch to były te bardziej znane,a teraz <dla mnie> fajniejsze -Skrzydła Laurel,Magia Avalonu,Złudzenie-Aprilynne Pike -Pragnienie,Zniewolenie,Oczarowanie <tego jeszcze nie ma >-Carrie Jones Z tych powyżej bd jeszcze po jednej części Miłego czytania-naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
empty_heart książki fanstastyczne 06.08.11, 17:33 ja bardzo polecam książkę ''Szeptem'' oraz jej drugą część ''Crescendo''. obie części są świetne, typowo dla młodzieży i nie można się od nich oderwać. wspaniały jest również cykl ''Dary Anioła''. zachęcam do przeczytania Odpowiedz Link Zgłoś
adela4 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:35 Ja polecam "Sagę o Ludziach Lodu" ! Ma ona 47 części ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
pattinsoon Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 17:37 mi osobiście bardzo podobał się "Intruz" Stephenie Meyer . warto przeczytać też "Kod da Vinci" Dana Browna . ;d ; * Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: Książki fanstastyczne 06.08.11, 18:36 A więc, tak. <br /> Z polskich:<br /> - Maja Lidia Kosakowska - Siewca Wiatru, Zbieracz Burz 1 i 2 podejrzewam, że reszta jej książek jest tak samo świetna, ale jeszcze nie czytałam. - Jarosław Grzędowicz - jej mąż ;p Pan Lodowego Ogrodu <br /> - Andrzej Ziemiański - Achaja <br /> z tego co wiem, Wiedźmin (Sapkowski) też jest świetny ale nie czytałam jeszcze i to jak na razie niestety wszystko (polska)<br /> tu bym mogła pisać duuużo, więc tylko kilka tytułów - Eoin COlfer - Artemis Fowl, lista życzeń i nadnaturalista <br /> polecam Artemisa! Jest po prostu... genialny! - Libba Bray - Magiczny Krąg<br /> - Anne Rice - kroniki wampirów<br /> - Becca Fitzpatrick - Szeptem, Crescendo Pierwsza część lepsza. Prawdopodobnie zakochasz się w Patchu (w sensie, że polubisz ;p)<br /> - Cassandra Clare - Miasto szkła (też świetne) - Kira Izmajłowa - Mag niezależny: Flossia Naren<br /> - Olga Gromyko - Wiedźma itd. (uwielbiam ją) okej. tyle. nie czytałam postów (jeszcze), pewnie ktoś to już wymieniał, ale nie dam głowy. miłego czytania! Odpowiedz Link Zgłoś
apple_lovciam Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 19:24 Dary Anioła są po prostu obłędne! wszystkie części. Seria Upadłych. Pocałunki wampira też są świetna. Inne Anioły. Błękitnokrwisci. No tyle na razie powinno ci wystarczyć.;p Odpowiedz Link Zgłoś
sara297 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 19:26 akademia wampirów jest tam chyba 6 części na razie 4 są wydane po polsku a reszta nie ,jest to jedna z najlepszych książek jaką czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
flo. . 06.08.11, 19:57 Paranormalność - Kiersten White. Siedem promieni - Jessica Bendinger. Brida - Paolo Coelho. Odpowiedz Link Zgłoś
evermore Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 20:11 mogę ci polecić: Akademia Wampirów (6 tomów) - Richelle Mead Najmroczniejsze Moce (3 tomy) - Kelley Armstrong Intruz - Stephanie Meyer Hex Hall (2 tomy) - Rachel Hawkins Szeptem i Crescendo (cykl nie ma nazwy, ale tak czy inaczej to cykl) - Becca Fitzpatric co do ilości tomów mogę się mylić, bo czytam nieoficjalne tłumaczenia, które wychodzą duuuużo wcześniej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dusiat19 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 21:43 Intruz Jutro,kiedy wojna się zaczęła i Jutro,w pułapce nocy Odpowiedz Link Zgłoś
thousand Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 20:37 Ja polecam dwie książki: 1. Pamiętnki Wampirów - L.J. Smith 2. Harry Potter - J.K Rowling Odpowiedz Link Zgłoś
elena1404 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 20:39 proponuję ci "pamiętniki wampirów" wszystkie 4 księgi i "pamiętnik Stefano" Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy meg cabot - porzuceni 06.08.11, 20:46 taka nie do końca wampirowata ale moim zdaniem extra o dziewczynie która przeżyła śmierć kliniczną i teraz jest pomiędzy niebem a ziemią jakby duchem . więcej nie powiem naprawdę ci a zresztą wam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lula88 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 20:51 Magiczne drzewo -czerwone krzesło i 2 część tajemnica mostu - może trochę dziecinne ale przygodowe i z serii fantasty A 2 to nie fantasty ale bardzo dobra wręcz genialna książka to Dziewczyna Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
lasica13 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 21:32 Polecam miedzy innymi: -"Pamiętnik wampirów 1,2,3,4" L.J.Smith -"Świat Nocy 1,2,3" L.J.Smith -"Wizje w Mroku" L.J.Smith -"Nieśmiertelni" Alyson Noël -"Dom Nocy" Kristin Cast, Phyllis Christine Cast -"Błękitnokrwiści" Melissa de la Cruz -"Opowieści z Narnii" Clive Staples Lewis Odpowiedz Link Zgłoś
justinka_sel Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 21:34 Weście się ogarnijcie z tymi ksiązkami. ! ... nie cały 1 miesiąc wakacji a wy tu pie...cie o czytaniu. .. Odpowiedz Link Zgłoś
mufiinlove96 Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 06.08.11, 22:09 Ja osobiście polecam serię książek Patriciii Briggs-Mercedes Thompson- Zew księżyca, Więzy krwi, Pocałunek żelaza, jest jeszcze 4 ale tej jeszcze nie czytałam.. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alexxxi Re: Książki fantastyczne- co polecacie? 07.08.11, 00:34 Ja polecam "Wschodzący księżyc" z serii o Riley Janson autorki Keri Artur. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna2396 RE: 07.08.11, 00:42 cykl "błękitnokrwiści", Melissa de la Cruz, kocham to! jest fantastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś