08.08.11, 22:10
No wiec ide sobie do sklepu , i tam zobaczyłam mojego chłopaka całującego się z moją przyjaciółką sciana !! tak bardzo się załamałam , że nie wiedziałam co robić , byłam już z nim prawie rok ... uncertain i po godzinie wysłał mi wiadomość , że prosi o spotkanie (ważne) . crying boję się że to chodzi o zerwanie sciana ja jestem bardzo wrażliiwą osobą i boję się usłyszeć to z jego ust crying nigdy jeszcze nikt ze mną nie zerwał , to mój pierwszy chłopak crying
Kocham go i nie chce się z nim rozstawać...Ale to co zrobił przyprawia mnie o mdłości! A do tego moja przyjaciółka! Chyba już nic gorszego nie mogło mnie spotkać crying((( <br />
Co mam zrobić? crying
Obserwuj wątek
    • k_laudii Re: POMOCY ! 08.08.11, 22:17
      Zerwij z nim pierwsza !!
      Lepiej będzie ci bez niego w końcu całował się z kimś innym !! confused
      Będzie jeszcze wielu innych chłopaków takich którzy nie będą całować twoich przyjaciółek ( która przyjaciółką nie jest bo czegoś takiego nie robi się przyjaciółce ! )
      • ashley001 Re: POMOCY ! odpowiedź 09.08.11, 22:44
        Powiedz mu to prosto w twarz matoł z cb i tyle wiem, że go kochasz ale on cb chyba nie więc .... : / a tej twojej przyjaciółce niby to by mteż coś napisała .. : / ja też jestem wrażliwa i wiem co możesz czuć ale nie bój sie walczyć o twój honor więc mam nadzieje , że zrozumiałaś powodzenia : ********* kiss
    • elisss92 Re: POMOCY ! 08.08.11, 22:19
      jeszcze się zastanawiasz? On Cię zdradził! Do tego z "przyjaciółką", czyli zdrada podwójna. Zachowaj twarz i na chwilkę schowaj sentymenty do kieszeni, to TY go zostaw. Będzie Ci ciężko, ale w końcu Ci przejdzie. Znajdziesz sobie kogoś, kto będzie Cię szanował.
    • elisss92 Re: POMOCY ! 08.08.11, 22:19
      jeszcze się zastanawiasz? On Cię zdradził! Do tego z "przyjaciółką", czyli zdrada podwójna. Zachowaj twarz i na chwilkę schowaj sentymenty do kieszeni, to TY go zostaw. Będzie Ci ciężko, ale w końcu Ci przejdzie. Znajdziesz sobie kogoś, kto będzie Cię szanował.
    • vaniney Re: POMOCY ! 08.08.11, 22:28
      zerwij pierwsza cool
      • kotek.bieberka Re: POMOCY ! 08.08.11, 22:39
        zerwij Ty pierwsza, bo jeśli ten koleś Cie kochał i wiedział, że Ci na Nim zależy to by nie zrobiłby czegoś takiego z twoją przyjaciółką.
        • abbey_girl Re: POMOCY ! 08.08.11, 23:21
          Zgadzam się zerwij z nim i zakończą tą pseudoprzyjaźń. Z drugiej strony możesz pogadać o tym z twoją "przyjaciółką", bo to może być jego wina i na odwrót. Nic nie jest oczywiste. I poszukaj osób, które Cię szanują.
    • rememberina Re: POMOCY ! 08.08.11, 23:30
      skoro się boisz, to ty z nim zerwij.
      może nie warto. przeszłośc mija. znajdziesz kogoś lepszego.
    • alexis69 Re: POMOCY ! 08.08.11, 23:46
      Sama jestem świeżo po rozstaniu. nie umiem Cię pocieszyć, ale bardzo dobrze wiem jak się czujesz. crying współczuje Ci.
    • anciaa Re: POMOCY ! 09.08.11, 00:05
      zerwoj z nim pierwsza, i powiedz mu pierwsza ze tez masz kogos innego i ze nie ma sensu juz tego ciagnac, wtedy bedzie troche rozczarowany lub nawet moze zazdrosny big_grin ;* taka mala slodka zemsta
    • oubergine Re: POMOCY ! 09.08.11, 00:39
      poopieram, zerwij z nim pierwsza. kochasz go? po tym co ci zrobił? a.. fajna "przyjaciółka".
    • sar1812 Re: POMOCY ! 09.08.11, 00:40
      Moze to twoja "przyjaciolka" cos kreci? Skad wiesz ze to ona sie na niego nie rzucila? Ile sie na nich patrzalas? 5 sekund? Moze chce ci powiedziec o tym, przeprosic??
      • twilightowa2226 Re: POMOCY ! 09.08.11, 19:16
        Zerwij z nim pierwsza albo pocałuj się z innym chłopakiem na jego oczach. Niech poczuje to co Ty.
        • twilightowa2226 Re: POMOCY ! 09.08.11, 19:18
          PS. I pamiętaj żeby nie pokazywać mu, że jest Ci smutno. Jeżeli możesz to napisz mi na kotku jak Ci poszło i jak się czujesz. Zawsze mogę Ci coś poradzić, troszkę się na tym znam, bo mam starszą siostrę i nie raz pomogłam jej w związku smile
          • estrellaa Re: POMOCY ! 09.08.11, 19:27
            zerwij z nim . zdradził cię . niech sobie nie myśli , że może wszystko a ty i tak go kochasz więc mu wybaczysz . no i nie pokazuj , że jest ci z tego powodu przykro ! gdy tylko będzie szansa , że się z nim spotkasz 9 choćby w miejscach publicznych ) ubierz się ładniej niż zwykle , uśmiechaj się i wgl , niech nie myśli , że bez niego sobie nie poradzisz , że będziesz smutna i przygaszona . !
            • estrellaa Re: POMOCY ! 09.08.11, 19:31
              no i zerwij kontakty z 'przyjaciółką ' .
    • mickey.mouse Re: POMOCY ! 09.08.11, 19:27
      oh.. współczucie.
      zerwij pierwsza, wiem ciężko. On ciebie zdradził. Lub pocałuj innego chłopaka przy nim.

ps. napiszesz jak ci poszło wink
    • elena_19 Re: POMOCY ! 09.08.11, 22:29
      Dziękuję Wam wszystkim za rady ;***
      Najpierw postanowiłam się spotkać z przyjaciółką. Kłamała mi w oczy, że to nie prawda! Oczywiście się rozpłakałam ... Ale byłam silna, nie pozwoliłam sobie nic wmówić. Powiedziała, że to on sie na nią rzucił ;/ sciana
      Miałam już wczoraj dość, dlatego dopiero dzisiaj spotkałam się z moim byłym już chłopakiem. Kiedy chciał mnie pocałować na przywitanie uderzyłam go w twarz i powiedziałam "jak mogłeś?! z nami koniec!" . Odwróciłam się i pobiegłam... Udało mi się przy nim nie rozpłakać.. To było straszne crying( Jest mi strasznie smutno... Dlatego nie dałabym rady pocałować innego chłopaka.. Jak narazie mam ochotę siedzieć pod kołdrą i ryczeć ... scianasciana
      • twilightowa2226 Re: POMOCY ! 10.08.11, 14:00
        Biedactwo. sad Ale nie płacz, bo skoro Cię zdradził to oznacza, że nie byłaś jego warta. Masz wakacje i nie zaprzątaj sobie głowy jakimś chłopakiem. Bo spójrz, ludzie w życiu przychodzą i odchodzą, a my nie mamy na to żadnego wpływu, dlatego musisz się podnieść psychicznie i iść dalej przez świat. smile
    • oleska940 olej go !!! 09.08.11, 22:37
      i to ty z nim zerwij powiedz ze musisz pogadać
      powiedz co widziałąś i powiedz mu " nie mam zamiaru chodzić z resztkami " i wyjdz
      • imyourdream1 Re: olej go !!! 09.08.11, 22:48
        To nie jest twoj chłopak ani twoja przyjaciółka skoro zrobili ci coś takiego. Wygarnij im obydwu, nie pozwol robic z siebie idiotki.
    • karoola.006 jak z tobą zerwie daj mu z liścia i wygarnij. 09.08.11, 23:29
    • kaja9970 Re: POMOCY ! 10.08.11, 00:06
      Powiedź w twarz to co widziałaś i powiedź, że powinien się wstydzić. Spytał się jak mógł. Dlaczego wcześniej ci o tym nie powiedział i czy jak się z nią całował czy myślał o tobie jak ty będziesz się czuła. Spytaj się też koleżanki jak mogła ci to zrobić. Powiedź jej, że jej ufałaś, i nigdy po niej się tego nie spodziewałaś tongue_out
    • sammy Re: POMOCY ! 10.08.11, 14:06
      no ale przynajmniej nie zerwie przez sms, a poza tym nie przejmuj się, będziesz miała jeszcze wielu chłopakówcool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka