alexis69 12.08.11, 13:24 Witajcie. Nie pamiętam czy wątek już był, w razie czego przecież można wcisnąć kosz Piszcie [ jeśli macie ochotę lub się nudzicie ] o czym pomyślałyście dzisiaj od razu po przebudzeniu. wątek powstał z nudów. Jak się nie spodobał, usuwajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abbey_girl Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 13:32 Pomyślałam, że muszę na kota wejść (patrz forum). Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 13:46 że muszę zrobić coś ważnego. ale nie pamiętam co. Odpowiedz Link Zgłoś
wiczkamiczka Re: Pierwsza myśl. 17.08.11, 13:36 pomyślałam ,,a co tam pośpie jeszcze do 12.00" Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 13:51 Pomyślałam:dlaczego ten pies tak szczeka?! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 13:54 Pomyślałam: Ten sen był zajebisty... Ja chcę spać!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 22:56 Skoro wszyscy opisują swoje sny, to może ja też (nudzi mi się nieźle). A więc tak: Na samym początku byłam z Ianem w jego mieszkaniu (jakieś całe białe było) i na stosiku leżały jakieś białe ubrania, pobrudzone tak jakby rdzą. Śmialiśmy się, że nie wyprał ich w Perwolu. Później przyszli po mnie Harry Potter, Hermiona i Ron żeby zabrać mnie do Hogwardu. Skradaliśmy się jak w Insygni Śmieci. Byłam w klasie profesor Mcgonagal (nie mam pojęcia, jak sie to pisze) razem z moją całą klasą (B) i drugą klasą (A). Tylko, że to nie była szkoła czarów, tylko zwykła. Tak jak moja prawdziwa nauczycielka, przesadziła mnie, bo za dużo gadałam z jednym chłopakiem. W klasie zjawili się Marsi na douczanie. Mało tego, że się zjawili (co było absolutnie niesamowite), miałam z Tomo jakąś zjeżdżalnie dmuchaną dmuchać. No, dobra po lekcji, jak zawsze, wybieram się do domu, ale koło mnie samochodem zatrzymuje się Gomez i proponuje podwózkę. No to, dobra wsiadam. Wywozi mnie idiotka do jakiegoś lasu, to wyskakuję z tego samochodu, a ona mnie goni (chyba o Tomka zazdrosna była) Trafiam na jakiś staruchów, i mówię im, że mnie goni. No to dobra, zawożą mnie do domu. Później okazuje się, że Gomez ma własną triadę, którą steruje ludźmi!! Biegnę do niej, szarpię się z nią. Zabieram jej triadę, ale ona mi łańcuszek z moją triadą zerwała, to jej pomachałam tą triadą z mocami przed nosem i mówie jej że ma mi odkupić *koniec, nie zły nie? Wyoraźnia na najwyższych obrotach Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 13:52 Pomyślałam o nim. I o tym że nie moge sie doczekać następnej randki Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 13:53 emm pomyślałam o tym, że muszę wejść na twittera i zobaczyć czy Lisa mi coś nie napisała Odpowiedz Link Zgłoś
beverly Re: Pierwsza myśl. 17.08.11, 14:17 "Dobrze że to był tylko sen " sniło mi się coś dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sponge_edd Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 13:54 Pomyślałam: "O kurde, czemu tak pózno!?" Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 14:00 nic nie pomyślałam, mój umysł rano nie funkcjonuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 14:10 zawsze myślę o tym samym : że nie chce mi się wstawać i,że mam ochotę dalej spać ! Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 14:14 O moim dziwnym śnie i o tym, że mój młodszy brat ryczał przez całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 14:20 o moim dziwnym śnie w którym byłam pół bellą (nie cierpie jej) pół Eleną . było też coś o damonie i stefanie .. Chciałąm se coś więcej przypomnieć ale zapomniałam ;p za dużo odcinków sie naoglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
arya555 ekhmmm 12.08.11, 14:23 A więc miałam boski sen z Damonem (Ian był tak naprawdę wampirem i nazywał się Damon Salvatore) i obudziłam się w momencie kiedy skończyliśmy się całować (zapomniałam dodać, że ja też byłam wampirem), więc pierwsza moja myśl: CZEMU TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA DO JASNEJ CHOLERY Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 14:25 Pomyślałam, że muszę przesłuchać pewną piosenkę, bo się nią 'zaraziłam'. I przesłuchałam! Odpowiedz Link Zgłoś
nikanana Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 14:36 pomyślałam, że nie moge już dłużej spać i muszę wstawać a to było ranoo Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 15:12 Pierwsze co to nic nie pomyślałam, ale po kilku sekundach `Kur*a, czego oni znowu wrzeszczą?!` Było po 9, dla mnie to blady świt, a moi rodzice darli się na całe mieszkanie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
dzisas ♥ 20.08.11, 09:42 "Kur*a ta debilka znowu wrobiła mnie w uczenie się wierszaa !! Za*ebie !!" To o takiej kolesiówie z mojej klasy . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Pierwsza myśl. 12.08.11, 15:52 Pomyślałam, że chciałabym żeby w nocy nie było chmur to zobaczę spadające gwiazdy xD Odpowiedz Link Zgłoś
impossible_baby Re: Pierwsza myśl. 15.08.11, 18:15 "nie chce mi się wstawać." : < Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Pierwsza myśl. 15.08.11, 18:18 Dzisiaj moją pierwszą myślą było to, że znowu miałam porąbany sen. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: Pierwsza myśl. 15.08.11, 20:09 "Co mi tak pika" A to w kuchni coś już rządzili x] Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. Re: Pierwsza myśl. 15.08.11, 21:06 Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia o czym myślałam oO Nie pamiętam Rano jestem mega nieogarnięta i nie wiem jak się nazywam , haha ;p Odpowiedz Link Zgłoś
daisyw Re: Pierwsza myśl. 16.08.11, 14:33 'jeszcze tylko 4 godziny i będę sama w domu...' Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Pierwsza myśl. 16.08.11, 14:42 Pomyślałam : czemu ci robotnicy słuchają na maxa radia. ? ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Pierwsza myśl. 16.08.11, 22:21 Od rana od wczoraj od tygodnia miesiąca a a nawet 4 miesięcy o chłopaku chce mi się płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 16.08.11, 22:24 "Jezu, jaka ja jestem dziwna, są wakacje a ja wstaje o 8,30" Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Pierwsza myśl. 16.08.11, 23:38 zapewne coś w stylu ''jebany telefon'' Odpowiedz Link Zgłoś