rockmenka98 15.08.11, 13:48 Hej! Bardzo podoba mi sie fryzura Taylor Monsmen Mam nawet podobne włosy tylko, że trochę krótsze i brązowe. Pliss! Pomóżcie! Jak zrobić fale tego typu? Lub coś takiego w stylu Miley Cyrus Tu chodzi o zdjęcie z mikrofonem Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda1602 Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 14:07 Mi, do takiej fryzury jak ma Miley, wystarczyło zawsze położyć się spać z mokrymi włosami, same mi się kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 14:36 Zapleć warkoczyki na noc. Możesz też skręcić włosy, w takie ślimaczki i spiąć (muszą być mokre, mi wtedy wyszło, ale to zależy jakie kto ma włosy), możesz też kupić papiloty takie z gąbki. Myślę, że pomogłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 14:39 kama96: Co do papilotów, to nie polecam, trudno się je zdejmuje, włosy się plączą, a efekt nijaki, przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 14:42 @jagoda1602 Każdy ma inny rodzaj włosa. Ja wymieniłam tylko propozycję. Osobiście mam bardzo "ciężkie" włosy i zrobienie fal graniczy z cudem, a nie chcę kręcić lokówką. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 14:49 U mnie nawet lokówka nie działa. Jak je kręcę, to 5 min. i proste Muszę albo suszyć na proste, albo zostawić i niech się fale same robią. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_eta Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 14:41 no właśnie nie wiem, a sama jestem ciekawa, bo też chciałabym mieć takie fale, więc czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 14:45 Czytałam w jakiejś gazecie żeby wieczorem umyć włosy i gdy trochę podeschną ( muszą być wilgotne) zapleść warkocz lub dwa. gdy już je zapleciesz pofukaj trochę lakierem... wypróbuj to.. jak tak zrobiłam i miałam takie pofalowane.. Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 14:46 papiloty jak dla mnie dają fajny efekt. Możesz próbować też kręcić włosy szczotką podczas suszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Ja robię tak... 15.08.11, 15:23 Z wilgotnych włosów plotę warkocza zwykłego bądź dobieranego to mam takie fale. Ja bardziej wolę gdy fale są bardziej od czubka głowy. Wtedy moim zdaniem to lepiej wygląda. Taki efekt daje warkocz dobierany. Zależy też jakie ty masz włosy. Jak czasem mam włosy za bardzo mokre i zaplotę warkocz na noc to po rozpleceniu mam trochę takie 'powichrowane'. Odpowiedz Link Zgłoś
anothergirl Domowymi sposobami : ) 15.08.11, 15:29 Ja do szklanki " wbijam " białko z jajka i nakładam na włosy wgniatając to : ) Robią się niby sztywne , ale można rozplątać je palcami kiedy wyschnie : > Radzę robić wieczorem , żeby rano były już porozklejane : p Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 15.08.11, 16:31 nooo.. lokówką zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
rockmenka98 Dla kociaków! 15.08.11, 17:42 Dzięki kociaki za pomoc! Obiecuję się odwdzięczyć jeśli tylko będę miała okazję! Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Ja najczęściej mam taką fryzurę :P 15.08.11, 19:49 Spróbuj po umyci tak je w ręczniku hmm.. pognieść i nie rozczesuj xD Ja tak robię i mi takie fale zostają po wyschnięciu ;p Ale nie susz suszarką !! Odpowiedz Link Zgłoś
88demilovato000 Re: Jak zrobić fryzure fale? PILNE!!! 18.08.11, 22:25 lekko zakręć włosy lokówką a później odpowiednio rozczesz Odpowiedz Link Zgłoś