diddi Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 10:49 Raczej nie mój styl, ale podziwiam posiadaczy za oryginalność Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 11:08 Mi się tam podobają, ale z życiu nie wydałabym tyle kasy za jedne buty. A z resztą za młoda jestem XD Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 12:01 cudne! ale okropnie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
majoolowa Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 15:39 Lity owszem są rzeczywiście wręcz cudowne. Jednak 640 zł dodatkowo z przesyłką na buty bym w życiu nie wydała na Twoim miejscu bo długo w nich nie pochodzisz, bo Ci noga rośnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 15:44 Są okropne... i ile kosztują... Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 16:06 masz kurde 14 lat i nie wiem po co Tobie taaaakie buty?! ja jestem ku 18stce blisko, ale juz mam dosyć LITA na blogach, co druga stylizacja z lookbooka to z butami JC... to jest tak jak z torebkami LV - dawniej to szpan, teraz nawet nie odróżnisz podróbki... wolę coś bardziej oryginalnego jak np. buty United Nude niż wyglądać jakbym miała kopyta na nogach i zostać wyśmana przez innych. Na większych ulicach miast typu Londyn to ok, w PL będzie ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 20:10 buty bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 20:18 Tak, tak 640 to bardzo mało .. Dobra nie czepiam się .. Odpowiedz Link Zgłoś
uga0 Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 17.08.11, 20:18 w dobrej cenie ? o.O można kupić tanią podróbę tych butów , a po drugie te buty są okropne blee ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 ale ja nie kupuje podrób! 18.08.11, 16:34 uga0 napisał(a): > w dobrej cenie ? o.O > można kupić tanią podróbę tych butów , a po drugie te buty są okropne blee ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: ale ja nie kupuje podrób! 18.08.11, 16:57 a ja słyszałam, że w berlinie można kupić wszystko taniej niż np. w polsce c; Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 18.08.11, 17:06 Moja mama też sobie je zamówiła, ale to już dawno. Czasami od niej pożyczam, bo mamy taki sam rozmiar stopy Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 dosia321 19.08.11, 12:58 dosia321 napisał(a): > Moja mama też sobie je zamówiła, ale to już dawno. Czasami od niej pożyczam, bo > mamy taki sam rozmiar stopy i jak?wygodnie się w nich chodzi?nie obcierają ani nic? Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.k.a myszqa13 19.08.11, 17:24 Przepraszam , ale dawno nie wchodziłam . Pytałaś jakie mam buty , więc proszę : )) resources.shopstyle.com/sim/a9/1a/a91a9fb50c147e48ec9eee41263bbbd7/jeffrey-campbell-nordstrom-boots-lita-velvet-bootie.jpg 4.bp.blogspot.com/_lDuTSJNdcw4/TPaDPpmhnKI/AAAAAAAAAto/O5oZrFxkQI0/s400/2d93103f577260b5_jeffrey-campbell-tick-cheetah-print-platform-wedges.jpg ( mam takie same , ale we wzorek zebry : D ) www.jeffreycampbellshoes.com/wp-content/uploads/2009/10/81.jpg ( takie ma moja mama , ale bardzo często wymieniamy się butami : ) ) i.pinger.pl/pgr469/298296030009a4884e4bd78e ( takie mam , ale w kolorze czerwonym , niestety nie mogłam nigdzie znaleźć zdjęcia ; / ) . Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.k.a Re: myszqa13 19.08.11, 21:55 I jeszcze coś . Daj znać jak kupisz te czarne buty ; D . Napisz czy ładnie wyglądają i wg . Osobiście jestem fanką Jeffreya Campbella i bardzo mnie to ciekawi : )) . A tak swoją drogą to nie sądziłam , że spotkam na Kotku kogoś kto też będzie go tak lubił i cokolwiek o nim wiedział ^ ^ . Fajnie , że natrafiłam na ten wątek ; ** : D . Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: .................. 19.08.11, 22:04 Są niesamowite, uwielbiam szczególnie te w kolorach flagi z USA. Strasznie mi się podobają, zaraz po Loboutinie mój ulubiony projektant butów ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: myszqa13 19.08.11, 23:21 spoko...dam znać jak je kupię... a ty te swoje właśnie przez internet kupowałaś czy gdzieś w jakimś sklepie za granicą Polski?bo ja się zastanawiam czy nie lepiej jechać do Berlina bo tam moge od razu przymierzyć i zobaczyć czy są wygodne a nie kupować w ciemno...jeśli kupowałaś je np.: w Niemczech to pamiętasz może w jakim sklepie i gdzie on był? ja uwielbiam Jeffrey'a i wogóle cały świat mody! Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.k.a Re: myszqa13 20.08.11, 19:15 Ja byłam dwa razy z mamą w Ameryce i tam kupowałyśmy te buty za pierwszym razem . Obecnie mieszkam we Francji i tam też kupowałam ; ) . Ale dobrze robisz myśląc o Berlinie , ja nie kupowałabym butów przez internet ( ciuchy to jeszcze , ale buty . . . ) . Jest duże ryzyko , że potem nie będą pasować . . Lepiej jest przymierzyć i się namyśleć : )) . Życzę udanych zakupów ; DD . Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.k.a Re: myszqa13 20.08.11, 19:16 I jeżeli chodzi o Niemcy to niestety nie wiem gdzie można je dostać : (( . Ale pewnie w internecie znajdziesz jakieś adresy sklepów . Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: myszqa13 20.08.11, 22:29 też właśnie tak pomyślałam o kupowaniu butów przez internet...szczególnie że ta osoba która je sprzedaje mieszka w Bostonie...a poza tym nie wszyscy przyjmują reklamacje...a jak już kupuje coś na allegro to patrze czy mieszka w pobliżu mojego miata lub w nim bo ja wole płacić komuś gotówką a nie przelewem...jakoś tak raz pobrało za dużo pieniędzy sama nie wiem jak i boje się od tamtej chwili...poszukam sklepów napewno coś się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
blackout. Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 19.08.11, 22:03 mi osobiście niektóre modele tych butów podobają się. Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 20.08.11, 22:58 te buty są nieziemskie , marzę o takich, a szczególnie o tych ze wzorem flagi USA są niesamowite, niestety nie stac mnie na nich ale pomarzyc zawsze mozna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nutellaismylove Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 21.08.11, 16:39 ładnee, ale w wersji kolorowej są ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 23.08.11, 23:41 podobają mi sie. : D i na pewno przed lub po 18-stce kupie sobie takie buty, u mnie w mieście wiele dziewczyn w przedziale wieku 17-20 takie nosi, więc ja nie widze problemu czemu sobie nie kupić. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
audreyhepburn Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 23.08.11, 23:44 śliczne <3 , Marina była ostatnio w takich tylko kolorowych z brokatem chyba.. zazdroszczę : D Odpowiedz Link Zgłoś