nusska Re: Matura 2015 02.09.11, 16:26 noo ,nic innego tylko płakac ^^ zachciało im sie kuwa Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Re: Matura 2015 02.09.11, 18:07 Tia...rocznik 96 rocznikiem królików doświadczalnych. -,- Mam nadzieję, że to rozporządzenie jednak nie wejdzie w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Matura 2015 25.09.11, 15:48 jestem '98 no, ale kuźwa nowy egzamin gimnazjalny, nowa matura.? WHAT THE FUCK.? Nie nasza kochana Pani minster sie jebie. ciekawe jak ta małpa by sie czuła na naszym miejscu -.-* Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Matura 2015 25.09.11, 15:48 kotek.bieberka napisał(a): > jestem '98 no, ale kuźwa nowy egzamin gimnazjalny, nowa matura.? WHAT THE FUCK. > ? Nie nasza kochana Pani minster sie jebie. ciekawe jak ta małpa by sie czuła n > a naszym miejscu -.-* *niech Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Matura 2015 25.09.11, 17:04 Dobrze, że będę pisać maturę w 2014 ;d Współczuję tym wszystkim rocznikom od 1996, nowy egzamin gimnazjalny, matura, jakieś projekty w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Ja to chyba nie będę przystępować do matury :\ 25.09.11, 17:05 Jestem w 3 kl gim i na pewno wprowadzą zmiany w maturze jak bd ją pisać dlatego chyba do matury przystępować nie będę bo na pewno jej nie zdam kiedy jest matma i jeszcze wprowadzą jakieś ch...ostwa Moim zdaniem chcą WYELIMINOWAĆ NAJSŁABSZE OGNIWA ! Odpowiedz Link Zgłoś
tocha_13 O ja -,- 25.09.11, 17:37 Ok nowe egzaminy gimnzajalne i nowe matury -,- Nie może nas od razu w laboratorium pozamykają Ja pie... jestem '96 no i zobaczą, że potem nie bd mieli ludzi do pracy i Polska pójdzie z dymem Dziękujem pani od edukacji DZIĘKUJE ROCZNIK '96 :< Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: O ja -,- ekhm. 27.09.11, 10:15 Właśnie ludzie do pracy będą, bo zmniejszy się ilość psychologów, pedagogów, kulturoznawców i ogólnie ludzi po kierunkach typowo bezproduktywnych, mniejsza ilość wykształconych bezrobotnych i brak przymusu bycia magistrem. Kiedyś miec wyższe wykształcenie to był prestiż, od razu masz pracę. A teraz? Znalezienie jej graniczy z cudem! Także według mnie dobry przesiew będzie jeśli chodzi o nabór do szkoły wyższej. Niemniej jednak ciesze się, że jestem już po maturze, ale jesli byłabym przed, miałabym takie samo zdanie. Poza tym! Ludzie po zawodówkach (po szkole z dobrym zawodem) mają pracę praktycznie od razu, po nasz kraj potrzebuje FACHOWCÓW. Nie kolejnego magistra psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo Re: Matura 2015 25.09.11, 18:31 fuck. jestem 97' więc też się załapię :c dobrze, że nie jestem 96. Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Matura 2015 25.09.11, 18:36 oni chyba powariowali???!! idioci są w tym ministerstwie!! ja na szczęście jeszcze jestem na starym programie bo ja zdaje w 2013 r. le współczuje!! naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Matura 2015 25.09.11, 21:09 wspolczuje sobie nie dosc ze ten zryty egzamin gimnazjalny z projektami to jeszcze ta matura. mam ja niby w wakacje pisac? a jak bede na hawajach ? Odpowiedz Link Zgłoś