30.08.11, 21:33
Czy ktoś ogląda glee? Jaka jest wasza ulubiona postać? Znacie jakieś fajne strony o serialu?
Obserwuj wątek
    • klaudia_25 . 30.08.11, 21:37
      Co to za cholerstwo?!
    • sandrolaxd Re: glee 31.08.11, 11:07
      Oglądam. Jestem dopiero na 1 sezonie 15 odcinek chyba .xd Zarąbisty serial. ;d Najbardziej lubię Finna i Pucka . big_grin
    • dark_candy_ glee 31.08.11, 11:12
      oglądam, ale trudno mi powiedzieć kto jest moją ulubioną postacią
    • rozalie32 Re: glee 11.11.11, 16:01
      Kocham Glee serce Jestem na drugim sezonie i atrasznie wkurza mnie Finn, i jestem zdecydowanie za tym, żeby Jessie wrócił! No i uwielbiam Quinn
    • chocolatte Re: glee 12.11.11, 12:53
      ja oglądam ,a moją ulubioną postacią jest Quinn smile
    • elisss92 Re: glee 12.11.11, 13:31
      Obejrzałam 2 sezony, 3. tylko jeden odcinek i stwierdziłam, że nędzny ;/

Uwielbiam Sue, Britanny i Kurta tongue_out
      • carolin glee 12.11.11, 13:43
        oglądam. dokładnie 2 sezon ,3 odcinek kończę. chyba nie mam ulubieńca,ale Quinn jest świetna.
    • catchthesummer ^.^ 12.11.11, 13:57
      koooooocham glee! najbardziej lubię quinn, ale w 3 sezonie jej postać się trochę kiepści.
    • morelka227 Re: glee 12.11.11, 14:05
      Nie oglądam, nie interesują mnie za bardzo tego typu seriale. Widziałam jeden odcinek i trochę się na nim nudziłam.
    • lara12 oglądam ;) 12.11.11, 14:12
      świetny serial, trzeci sezon, mimo, iż rozpoczął się beznadziejnie to rozkręca się coraz bardziej smile
      najbardziej lubię Santanę, Brittany, Mike'a, Sue, Kurta, trener Beiste, matko, tak naprawdę to prawie wszystkich big_grin i jeszcze Sama i Zizes lubiłam, ale już ich nie ma sad no i ci nowi - Rory i Sebastian są świetni smile
      a ze stronek to polecam glee.wikia.com, dużo informacji, spoilery, tyle że po angielsku (:
    • rememberina Re: glee 12.11.11, 14:12
      I'm a Gleek serce

Czekam na nast. odcinek. Ogólnie jakoś 1 i 2 sezon bardziej mi się podobają. 3 jest jakiś inny, ale też fajny.

Moje ulub. postaci to: Quinn (szkoda, że się psuje w 3 sezonie), Brittany, Santana, Puck, Kurt, Blaine, a moje ulubione shipy to: Quick, Brittana, Blurt, Fabrevans, St. Berry oraz jako przyjaciele: Hummelberry, Puckleberry, Furt, Kurtcedes.
    • violciaa Re: glee 14.11.11, 12:53
      Ja nie oglądam
    • xis Re: glee 13.12.11, 16:34
      Mam dwa komentarze.

Pierwszy: "Glee" to zadziwiająco dobry amerykański serial.

Drugi: OMójBożeJakJaUwielbiamKurta!!!!!
    • renatka12 Re: glee 18.12.11, 13:43
      niestety nie oglądamsmile
    • laura.pl Re: glee 18.12.11, 14:11
      Oglądam smile
      Bardzo lubię Glee, mam płytę z muzyką i dużo odcinków na płytach, serdecznie polecam, bo moim zdaniem naprawdę fajny serial! smilesmile
    • skarpeta110 Re: glee 25.12.11, 22:14
      Tak szczerze to jednyny amerykański serial młodzieżowy, który przypadł mi do gustu big_grin Jest sensowny, głupi w momentach, kiedy powienien być głupi, smutny w momentach, kiedy powinien byc smtny wink No i to musical, a ja je uwielbiam! big_grin
      PS. Kurt, Puck i Brittany wymiatają xD szczególnie ich dialogi z innymi bohaterami xD "Trudno mi ocenić twój talent, kiedy mam ochotę wepchnąć ci skarpetkę do gardła..." rlz wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka