olaalo 30.08.11, 21:33 Czy ktoś ogląda glee? Jaka jest wasza ulubiona postać? Znacie jakieś fajne strony o serialu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandrolaxd Re: glee 31.08.11, 11:07 Oglądam. Jestem dopiero na 1 sezonie 15 odcinek chyba .xd Zarąbisty serial. ;d Najbardziej lubię Finna i Pucka . Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ glee 31.08.11, 11:12 oglądam, ale trudno mi powiedzieć kto jest moją ulubioną postacią Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: glee 11.11.11, 16:01 Kocham Glee Jestem na drugim sezonie i atrasznie wkurza mnie Finn, i jestem zdecydowanie za tym, żeby Jessie wrócił! No i uwielbiam Quinn Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: glee 12.11.11, 12:53 ja oglądam ,a moją ulubioną postacią jest Quinn Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: glee 12.11.11, 13:31 Obejrzałam 2 sezony, 3. tylko jeden odcinek i stwierdziłam, że nędzny ;/ Uwielbiam Sue, Britanny i Kurta Odpowiedz Link Zgłoś
carolin glee 12.11.11, 13:43 oglądam. dokładnie 2 sezon ,3 odcinek kończę. chyba nie mam ulubieńca,ale Quinn jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
catchthesummer ^.^ 12.11.11, 13:57 koooooocham glee! najbardziej lubię quinn, ale w 3 sezonie jej postać się trochę kiepści. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: glee 12.11.11, 14:05 Nie oglądam, nie interesują mnie za bardzo tego typu seriale. Widziałam jeden odcinek i trochę się na nim nudziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 oglądam ;) 12.11.11, 14:12 świetny serial, trzeci sezon, mimo, iż rozpoczął się beznadziejnie to rozkręca się coraz bardziej najbardziej lubię Santanę, Brittany, Mike'a, Sue, Kurta, trener Beiste, matko, tak naprawdę to prawie wszystkich i jeszcze Sama i Zizes lubiłam, ale już ich nie ma no i ci nowi - Rory i Sebastian są świetni a ze stronek to polecam glee.wikia.com, dużo informacji, spoilery, tyle że po angielsku (: Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: glee 12.11.11, 14:12 I'm a Gleek Czekam na nast. odcinek. Ogólnie jakoś 1 i 2 sezon bardziej mi się podobają. 3 jest jakiś inny, ale też fajny. Moje ulub. postaci to: Quinn (szkoda, że się psuje w 3 sezonie), Brittany, Santana, Puck, Kurt, Blaine, a moje ulubione shipy to: Quick, Brittana, Blurt, Fabrevans, St. Berry oraz jako przyjaciele: Hummelberry, Puckleberry, Furt, Kurtcedes. Odpowiedz Link Zgłoś
xis Re: glee 13.12.11, 16:34 Mam dwa komentarze. Pierwszy: "Glee" to zadziwiająco dobry amerykański serial. Drugi: OMójBożeJakJaUwielbiamKurta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: glee 18.12.11, 14:11 Oglądam Bardzo lubię Glee, mam płytę z muzyką i dużo odcinków na płytach, serdecznie polecam, bo moim zdaniem naprawdę fajny serial! Odpowiedz Link Zgłoś
skarpeta110 Re: glee 25.12.11, 22:14 Tak szczerze to jednyny amerykański serial młodzieżowy, który przypadł mi do gustu Jest sensowny, głupi w momentach, kiedy powienien być głupi, smutny w momentach, kiedy powinien byc smtny No i to musical, a ja je uwielbiam! PS. Kurt, Puck i Brittany wymiatają xD szczególnie ich dialogi z innymi bohaterami xD "Trudno mi ocenić twój talent, kiedy mam ochotę wepchnąć ci skarpetkę do gardła..." rlz Odpowiedz Link Zgłoś