Dodaj do ulubionych

co powiedzieć??

01.09.11, 12:34
A więc tak chodze do 1 gim. i w tym roku doszło do mojej klasy doszło 4 chłopaków. i mam taki problem usiedli sobie tam gdzie ja od 3 lat siedziałam z moją koleżankom i zaczęli gadać że oni tam będą siedzieć i wgl. wyrzucili nam torby z naszych miejsccrying. Mam do was takie pytanie co mamy z koleżankom zrobić albo co powiedzieć im żeby się od nas odczepili i nie siedzieli w naszej ławce??? wiem że to nie taki duży problem ale nie chcemy żeby nas w pierwszym dniu tak traktowali. Z góry dzięki za odp. kiss
Obserwuj wątek
    • nusska Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 13:13
      u nas jak chłopaki siadają na naszych miejscach to ich stamtąd poprostu wywalamy d; albo stoimy nad nimi dopoki nie zejdą ,a jak nauczyciel to widzi to ich wygania z tej ławki devil
      • wampire13 Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 13:16
        Poszłaś do 1 gim, doszły do was 4 chłopców, siedzisz w ławce od 3 lat?! Nie rozumiem.
        • grenn_kicia Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 13:21
          Ja tak samo nie rozumiem nie moge ci niestety pomuc confused
    • sanique Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 13:38
      Ch... wie o co Ci kaman.
    • pomyluna_ Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 13:42
      nie rozumiem twojej wypowiedzi.
      • niemampomyslu Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 13:44
        chodzi o to, że do jej klasy doszło czterech chłopaków i chcą siedzieć w ławce, w której przez trzy wcześniejsze klasy siedziała ona z jej koleżanką.
    • dusssia Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 13:48
      dlaczego ty piszesz koleżankom ?
      ja pie......
      powiedz kulturalnie ze to bylo wasze miejsce albo powiedz nauczycielce
    • hariett . 01.09.11, 13:54
      nie rozumiem co ty w ogóle piszesz, idziesz do 1 gim i jakieś zasady ortografii chyba znasz. tak czy siak, proponuję z nimi normalnie pogadać i wyjaśnić że to wasze miejsce. jeśli nie zadziała, odpuść, to tylko ławka. ewentualnie jak tak bardzo Ci zależy powiedz Pani.
      • nusska Re: . 02.09.11, 16:31
        hariett napisał(a):

> nie rozumiem co ty w ogóle piszesz, idziesz do 1 gim i jakieś zasady ortografii
        > chyba znasz. tak czy siak, proponuję z nimi normalnie pogadać i wyjaśnić że to
        > wasze miejsce. jeśli nie zadziała, odpuść, to tylko ławka. ewentualnie jak tak
        > bardzo Ci zależy powiedz Pani.
    • gabi_989 Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 13:56
      Może po prostu dajcie im tam siedzieć. Albo kłóćcie się z nimi. tak jak ja to robiłam z moim kolega rok temu..smile yeah wygrałam smile
    • slodkiporanek Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 14:03
      No co, zajęłyście sobie, to macie. Trzeba było od razu tak sprawę przedstawić.
      • jessicakaulitz Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 14:07
        Nic nie mówcie, tylko pie...ijcie ich tefalem.
        ps. Czego tu można nie rozumieć?
        • roxy11 Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 14:19
          w niektórych szkołach podstawówka jest połączona z gimnazjum, nierozumne istoty.
          • eziek11 Re: co powiedzieć?? 01.09.11, 14:22
            kurde, czego wy nie rozumiecie?? przecież normalnie wszystko napisała ;oo
            a może po prostu spróbujcie z nimi normalnie porozmawiać? powiedzcie,że zawsze tu siedziałyście i to wasze miejsce. albo powiedzcie nauczycielce/lowi,że chcecie tu siedzieć,bo zawsze tak było i koniec! ;p
            • kotek98k Re: co powiedzieć?? 02.09.11, 15:49
              eziek11 dzięki za poparcie hehe kiss a dzisiaj dałyśmy im z koleżankom za wygraną o tym jak zaczęli się rzucać jak my sobie tam pierwsze usiadłyśmy. Próbowałyśmy z nimi normalnie pogadać ale z nimi się nie da są zbyt głupi aby nas zrozumieć. Ale na szczęście ta sytuacja p;okazała kto jest p;o naszej stronie. Dzięki wszystkim za pomocwinkwink
          • ania55888 spadac ;p 02.09.11, 18:32
            ja tak powiedzialam i poszli tongue_out
    • zapiekanka Re: co powiedzieć?? 02.09.11, 16:18
      Sorry,ale wasz problem jest śmieszny!Są gorsze dylematy związane ze szkołą,niż taki,że dzieciaczki chcą siedzieć w swojej starej ławeczce!Hahaha!!!devil
      A czym "TA"ławka różni się od miliona innych?
      Jeśli ci chłopcy będą wam dokuczać tak poza tym to inna sprawa,ale...z tą ławką to przesada.tongue_out
      • gola. Re: co powiedzieć?? 02.09.11, 16:31
        wystarczy wejść przed nimi do klasy i zająć ta ławkę skoro tak wam zależy. jeśli kilka razy wam się uda może przywykną i zostaniecie tam na dłużej.
    • mroweczka_xxx Re: co powiedzieć?? 02.09.11, 16:52
      Za fraki ich ! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka