Dodaj do ulubionych

WOS - prasówki.

04.09.11, 02:52
Mam takie pytania odnoście WOSu. Czy Wy też musieliście robić na każdą lekcję prasówkę? A może ktoś z Was nie robił? Jeśli to tak to mieliście przez to bardzo obniżoną ocenę?

Otóż, ja w piątek miałam swoją pierwszą lekcję WOSu i ta prasówka mnie przeraziła. Pewnie dlatego, że nie oglądam wiadomości, bo mam taką dziwną fobię, że się po prostu boję. I nie wiem jak mam załatwić ten problem. Nie chcę mieć obniżoną ocenę tylko dlatego, że mam taką fobię, no ale z drugiej strony trudno mi ją zwalczyć. Może ktoś z Was był w podobnej sytuacji? Wiem, że takie fobie zdarzają się naprawdę rzadko, no ale może jednak ktoś też ma takie problemy jak ja..
Obserwuj wątek
    • diekatja odświeżam. 04.09.11, 02:53

• aaasia Re: WOS - prasówki. 04.09.11, 08:46
      Ja maiłam prasówki w gimn., też na początku się ich przelękłam, bo nie wiedziałam jak to mam pisać, ale potem sobie poradziła.. Jeśli masz fobię związaną z oglądaniem wiadomości to może wejdź na stronę inetretową z najnowszymi newsami i z tamtąd pisz np. z onet.pl , interia.pl, wp.pl wink Ja musiałam pisać z 4 kategorii: Świat, Polityka, Kultura, Gospodarka.. ale poradziłam sobie... U mnie ocena końcow była zależna od prasówkę więc może lepiej pisz jeśli chcesz mieć dobry stopień smirk
    • gorzata.14 Re: WOS - prasówki. 04.09.11, 09:05
      Ja to mam. Nienawidze tego.
    • wampire13 Re: WOS - prasówki. 04.09.11, 10:42
      W prasówkach chodzi o to, że wycinasz jakijś artykół z gazety i robisz do niego komentarz.

Boisz się zwykłej gazety? Nie wiem co ci jest, ale to jest bynajmniej dziwne. Zastanów się nad sobą.
      • diekatja Re: WOS - prasówki. 04.09.11, 13:05
        Nie, nie boję się zwykłej gazety -.-' Boję się tego co mogę tam przeczytać. Bo nawet jak przeczytam o trzęsieniu ziemi w Ameryce to już od razu mam koszmary, mimo iż mnie to nie dotyczy. Nie musisz od razu być taka chamska... Przecież to nie moja wina, że mam akurat taką fobię. To ty się nad sobą zastanów i nad tym jak podchodzisz do niektórych chorób innych ludzi.
        • ooonanaooo Re: WOS - prasówki. 04.09.11, 13:41
          U nas było tak, że każdy robił w parach ( z kraju i ze świata) jedną prasówkę na jedno półrocze. Może u was też tak będzie...smile
          • roxy11 Re: WOS - prasówki. 04.09.11, 14:02
            mamy przygotowywać trzy prasówki z wydarzeń politycznych na każdą lekcję.
    • ozzy Re: WOS - prasówki. 05.09.11, 22:05
      a co za problem wejsc na portal tvn24 albo jak wolisz cos prostszego to wp.pl ???tak miałam prasówki i niezle sie z tym bawiła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka