Dodaj do ulubionych

modna jesień.

10.09.11, 22:29
więc, co będzie modne tej jesieni? jakie kolory? jakie ciuchy? smile

był? kosz. tongue_out
Obserwuj wątek
    • kropeczka23 Re: modna jesień. 11.09.11, 13:08
      z tego co się orientuję to modne będą teraz kolory żywe. big_grin
    • liwcia14 Re: modna jesień. 11.09.11, 19:58
      Myślę, że do mody wchodzi kolor miodowysmile....jak zawsze futrzane kamizelki oraz jak się orientuję, styl indiański.Kolorowe płaszczyki, kominy, skórzane rękawiczki i chyba beretysmile
      • martyna966 Re: modna jesień. 12.09.11, 23:15
        rozglądając się po wieszakach i półkach w sieciówkach, to tak zgadzam się z tobą smile
    • adiczka Re: modna jesień. 12.09.11, 16:17
      Ostatnio czytałam , że w tym sezonie będzie modny kolor cynamonowy/miodowy jak i fiolet. A co do ubrań to kamizelki , kozaki , skórzane rękawiczki .. : )
      • klaudia_25 . 12.09.11, 16:25
        Przyłączam się do pytania! big_grin
        • peachcheek Re: . 12.09.11, 16:38
          wszystko co wyżej wypisały dziewczyny smile
          plus :
          - plamki dalmatyńczyka
          - kolor butelkowy zielony, kobaltowy i mocne czerwone wino, a absolutnym hitem jest ten miodowy/musztardowy, ogółem żółty ^^
          • myszqa13 tutaj! 12.09.11, 18:50
            modna będzie ciemna zieleń w połączeniu z brązem(zaprezentowana na pokazie Chanel tutaj! ) ,burgund,motywy indiańskie ( między innymi zaprezentowane na pokazie Chloe tutaj! ) ,musztardowy,o dziwo białe kozaczki(pokazane były na pokazie Louis Vuitton,Marca Jacobsa a nawet Chanel) jednak odradzałabym noszenie!,motywy zwierzęce(czyli np.: skóra węża),motywy z bajek(czyli na swetrze np.: dalmatyńczyk,bądź bambi), reszte napisze później...a tak to zapraszam na mojego kotkowego bloga gdzie wstawiam zestawy z ubraniami które warto ze sobą łączyć...polecam smile
    • eatingboys Re: lśnienie, skóra węża itd. 12.09.11, 16:39
      Kolory to m. in. musztardowy, morski, burgund, a także dużo ZŁOTA i SREBRA - nie ważne, czy na ubraniach (przykład np. tutaj www.thegoldendiamonds.com/2011/08/rain-with-gold.html), na paznokciach (najnowsze lakiery Chanel Graphite, Quartz i przede wszytskim, mój faworyt, Perdiot), czy chyba w najprostszej formie - jako biżuteria. Ważne, żeby się błyszczało! I jeszcze motyw SKÓRY WĘŻA - w Zarze można znaleźc m. in. spodnie, koszule itd.

Z ubrań, jak to jesienią przeważnie bywa, modne są sweterki, także kołnierzyki i kapelusze

Buty - z moich obserwacji wracają białe kozaczki (sic!), a tak po za tym - gruby obcas, czyli tzw. "słupek". Jeśli zaś chodzi o płaską podeszwę, oxford shoes nadal nie wychodzą z mody, za to dołączają do nich chelsea boots (www.asos.com/ASOS/ASOS-ANDRE-Leather-Chelsea-Ankle-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1591240&cid=4172&Rf900=1447&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black) oraz biker boots (www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118169/454540/BIKER%2BANKLE%2BBOOT).
    • kiwi Re: modna jesień. 12.09.11, 16:43
      w wrześniowym elle było co będzie modne tej jesieni, czyli: kolory morza, burgund, czerń i biel, lśniące ubrania, krata, moda lat 40, coś a'la mundury, kołnierzyki, nakrycia głowy c;
      • smileyy776 Re: modna jesień. 12.09.11, 17:14
        nie wiem nie orientuję się c;
        • mlecyk_mine Re: modna jesień. 12.09.11, 18:41
          kup 'avanti' bądź 'elle' tam będzie.
    • hooodooo . 12.09.11, 17:18
      czytałam, że modne będą lata 60 i pozytywne kolory c:
    • wilkolak Re: modna jesień. 12.09.11, 17:19
      piórkowe kolczyki
      kolory: zielony, brązowy, szary
      tuniki w kratę i szare płaszczyki
    • miley138 Re: modna jesień. 12.09.11, 17:20
      Wiesz wink W magazynie Vouge masz dżo fajnych (drogich i dla starszych osób 20 parę lat ) ciuchów. wink
      Prosszę: polki.pl/moda.html bardzo fajny portal smile
      • miley138 Re: modna jesień. 12.09.11, 17:21
        I zgadzam się z 3 poprzedniczkami wink
      • miley138 Re: modna jesień. 12.09.11, 18:07
        modaiploteczki.blogi.kotek.pl/?page=2 - tu może coś znajdziesz smile
    • nusska Re: modna jesień. 12.09.11, 17:25
      wydaje mi się że haremki ;]
      • jannet Re: modna jesień. 12.09.11, 17:57
        Marynarki, kamizelki, szerokie "męskie" spodnie, sztyblety, spódnice midi, parki w brązowych kolorach, krata, pióra, cętki, skóra węża, futrzane dodatki, cekiny, kolor złoty i srebrny, czerń ,zywe kolory, wzory geometryczne, grochy, butelkowa zieleń, botki, mokasyny, mokasyny na obcasach, koturny. To pisało w kilku gazetach, wiec myślę, że to takie największe trendy.
        • stand_out jannet - mogłaś powiedzieć że wszytsko jest modne 12.09.11, 22:26
          xD
    • dosia321 Re: modna jesień. 12.09.11, 18:26
      KUP AVANTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok ja kupiłam i Ci napiszę co nieco xD
      modne są dżinsy, marynarki, i jakieś tam dużo innychb rzeczy
    • miszee co będzie modne ? 12.09.11, 20:06
      modne będą ubrania we wzor panterkowy, żywe kolorki , jednokolorowe torby z paskiem krótkim i z paskiem długim na ramię xD tyle wiem na razie xd
    • fox_ Re: modna jesień. 13.09.11, 11:38
      Moc kolorów.
    • antoninaa Re: modna jesień. 15.09.11, 10:11
      nie wiecie co będzie modne tej jesieni koniecznie przeczytajcie ten artykuł smile Must Have smile

www.stylomierz.pl/artykuly/wpisz-tytul-artykulu-jak-sie-ubierac-moda-porady-1011

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka