Dodaj do ulubionych

metal/rock

18.09.11, 19:24
ile jest tu osób, które słuchają metalu lub rocka?
czy wy też uważacie, że kotek powinien pisać o waszych ulubionych zespołach?
pytam z czystej ciekawości smile
Obserwuj wątek
    • norrmalna Re: metal/rock 18.09.11, 19:33
      Po co pisac o zespolach rockowych, ktore graja prawdziwa muzyke? Przeciez ciekawsze jest to jak ubrany byl Justin Bieber -,-
      Artykuly na Kotku sa na coraz nizszym poziomie.
      • smileyy776 Re: metal/rock 18.09.11, 19:35
        No mógłby pisać,bo niektóre artykuły na Kotku mnie przerażają...
      • abbey_girl Re: metal/rock 18.09.11, 19:36
        Czy powinien pisać ? Jak patrzę na niektóre użytkowniczki stwierdzam, że nie...nie chce mi się czytać, że to pedały itp.
        • roksanaroxana Re: metal/rock 18.09.11, 19:38
          ^ up

• klaudia_25 Re: metal/rock 18.09.11, 19:38
          Powinien pisać wink
        • mania14 Słucham i uważam, że... 13.01.12, 15:50
          Pomimo iż uwielbiam rock nie chciałabym żeby kotek pisał tutaj o prawdziwych zespołach, które będę od razu zjeżdżane przez faneczki selenki i bieberka... Pozdrawiam kiss
      • nienormalna. Re: metal/rock 13.01.12, 15:30
        zgadzam się z normalną , to niesamowite ile mozna omawiać jego wlosy ,denne piosenki i wszystko inne. Ja słucham rock'a i punk rock'a ale jak weszłam kiedys sprawdzic do piszą o MCR to sie załamałam bo chyba ostatnio było o nich 2 lata temu , no co z tymi redakstorami Kotka że nie piszą na interesujace tematy. Świat nie składa się tylko z psychofanek justinka, selenki i innego disneya !!
    • creeping_death słucham ale nie chce... 18.09.11, 21:23
      dlatego,ze dopadnie inne zespoły era cool rocka jak nirvany. beznadziejnie by bylo jak nastolatki podniecały się np. balladami metalliki(zaczyna tak byc) i pisac przy nich słiiiiiiiiiiiiiit serduszka jak przy donaldzie z nirvany. to nie justin żeby używać przy takich wykonawcach wypisanych wyżej znaków.dla niektórych i tak moja muzyka to wydzieranie mordy kolejny powód na nie.
      ciekawe czy takie z was fanki metalu a znacie chociaż megadeth albo slayer wątpię czy mowią wam cos te nazwy. własnie sobie wyobraziłam slayera w kwiatkach oo.
      • by_moonlight creeping_death 18.09.11, 21:35
        Slayer w kwiatkach - genialne i przerażające. big_grin

Słucham rocka, metalu, ale powiem szczerze, że nie chcę, żeby kotek pisał artykuły o zespołach grających tę muzykę. Głównie z powodów, które wymieniła koleżanka wyżej. Dajmy sobie spokój. Poza tym wyobrażacie sobie relację z ostatniego koncertu np. Behemotha na stronie o nazwie "kotek.pl"? Ja jakoś dziwnie bym się czuła widząc Selenę Gomez, a zaraz obok np. Metallicę. To i tak nie przejdzie. Kotek nigdy nie pisał o zespołach metalowych i pisać nie zamierza. Tu króluje Disney i tak już raczej zostanie.

Uwierzę w Boga, jeśli kotek napisze choć raz o Dimmu Borgir, o! o.o
      • yorkie Re: słucham ale nie chce... 18.09.11, 21:42
        Popieram Cię w 100%, chciałam napisac coś sama, ale wyjęłaś mi to z ust.

O, też wyobraziłam sobie Slayera w kwiatkach, i... o ku*wa.
      • kamila885femme do creeping_death 19.09.11, 15:39
        tak się składa, że jestem fanką metalu. doskonale wiem co to Slayer i Megadeth tak się składa, że to moje ulubione zespoły. nie raz była na koncercie Slayera.
    • anahi_loveyou Re: metal/rock 19.09.11, 14:02
      jestem i ja big_grin oczywiście,że kotek powinien pisać o zespołach rockowych . wreszcie ludzie poznaliby prawdziwą muzykę wink
    • estera102 Re: metal/rock 19.09.11, 15:42
      TAK ! dołączam się smile system of a down ! już widzę jak kotek o nich pisze <sarkazm>
    • gabi_989 kocham metal i rock :) 19.09.11, 15:49
      pewnie. najlepsi to : LP , SOAD , Slipknot.. i wiele innych tongue_out
    • rock_freak Re: metal/rock 21.09.11, 10:26
      kocham te rodzaje muzyki. ktoś kto gra rock, metal i śpiewa z sercem ma coś do powiedzenia. a czego się dowiesz z tekstu, który leci "baby, baby, baby ooo!"?
      Kocham rock i metal. szczególnie Seether (rock alt.) i Evanescence (gothic metal).
    • inbloom *______* 11.01.12, 17:42
      słucham ale nie chcę żeby na tym różowym portaliku o tym pisali .
      • milk.a Mały Potwór 12.01.12, 17:00
        Cóż istnieje cykl ''GIGANCI ROCKA'' ,ale jest on strasznie beznadziejny.
        Ja nie wyobrażam sobie, aby na kotku, gdzie króluje kolor niebieski, różowy i inne słić barwy zamieścić artykuł choćby o KISS, czy Nightwish. To by było skaranie boskie.

O boże Ace Frehley koło różowego koloru... łeee, aż mnie mdli.

Coraz bardziej uaktywnia się zjawisko snobizmu. Ludzie myślą , że jak słuchają Nirvany czy RHCP to są ''cool'' to są ku*wa w błędzie. Myślałyby jacy wielcy fani, a nawet jednej płyty nie mają. angry
        • martucha.12 Slayer w kwiatkach, dobre. 12.01.12, 19:32
          Nie jest mi jakoś tęskno do tego, żeby kotek pisał o takich zespołach. Chociaż miło by było od czasu do czasu poczytać parę zdań chociażby o czyjejś nowej płycie.
          • corellka *_* 12.01.12, 20:09
            Pesymista worek błaga kotka o więcej newsów - prawdziwych i na bieżąco big_grin
    • wiki3113 Re: metal/rock 12.01.12, 20:23
      Nie powiem miło by było gdyby od czasu do czasy coś napisał,ale nie wyobrażam sb tego: u góry coś np. o Nirvanie,a na dole a jakieś słiiiit disneyowskiej pseudo gwiazdeczce.To raczej nie przejdzie.
    • orbit Re: metal/rock 13.01.12, 11:02
      Cóż, z tego co widzę to na kotku króluje Bieberowa miłość . . Gdzie byli, jak , po co .
      Widzę , że zaczęli pisać artykuł ''Giganci Rocka ''
      zobaczymy co z tego wyniknie .
    • hellyeahlucy słucham i metalu i rocka, 13.01.12, 15:01
      ale jakoś nie zależy mi na tym, żeby kot pisał jakieś wyssane z palca plotki na ich temat.
    • mausercap Re: metal/rock 09.03.12, 09:59
      Ja uwielbiam metal.
      Tutaj piszą tylko o tym gó.wnianym pop'ie.
    • laura.pl Re: metal/rock 10.03.12, 12:45
      Tak, ja słucham Linkin Park! smile
    • lilaa. Re: metal/rock 10.03.12, 14:59
      Owszem, powinien. No przynajmniej troszeczkę, bardzo bym się cieszyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka