Dodaj do ulubionych

5 latka...

22.09.11, 18:23
Hej no a wiec nie mam zadnej mlodszej siostry ani nic. tongue_out

Ale moich rodzicow znajomych corka ma niedlugo 5 urodzinki ;p
A bo jest ze mna bardzo blisko zamierzam jej cos kupic
Ale ze ja miala 5 lat wieki temu pewnie durzo sie teraz zmienilo.

Moze ma tu ktos mlodsza siostre mniej wiecej w tym wieku?
Albo chociaz jakis pomysl co jej morzna kupic?

Ona interesuj sie: Rysowaniem, Malowaniem paznokci i twarzy ;o smile Ale w sumie to ma duzo kredek i malowidel i nie wiem co kupic uncertain/
Obserwuj wątek
    • rock_lovu Re: 5 latka... 22.09.11, 18:30
      Po Twoim "stylu" pisania radziłabym porozmawiać z rodzicami, oni na pewno pomogą coś wybrać. ;P
    • asia.xx ODS, 22.09.11, 18:48
    • dres Re: 5 latka... 22.09.11, 19:04
      Lalka,pluszowy miś,jakaś spódniczka,zabawkawink
      Pożądane kredkiwink
    • smileyy776 Re: 5 latka... 22.09.11, 19:17
      Hę może kolczyk do pępka ? ;x
    • bbika Re: 5 latka... 22.09.11, 19:22
      MIŚ big_grin tak jak pisała osoba wyżej. Dla 5-latki najlepszy miś. smile Mała na pewno lubi też coś słodkiego smile. Mówisz, że lubi malować paznokcie. Zapytaj jej mamę bądź tatę, czy możesz jej kupić jakiś delikatny różowy czy coś w tym stylu (najbardziej zbliżonym do koloru płytki, żeby aż tak się nie odznaczało). Po to się masz pytać, że jest ona mała, a rodzice mogliby mieć coś przeciwko temu. Nie zaszkodzi zapytać, nie ?

Chyba najważniejsze, pobaw się z nią smile Na pewno się ucieszy smile)
      I mocno ją przytul ją od nas wszystkich smile
    • demetria_ Re: 5 latka... 22.09.11, 19:44
      nie mam pojęcia, nie mam siostry,ale może kup jej jakieś słodycze lub ubraniawink
      • psychom. Hyym. 22.09.11, 20:01
        Zoorganizuj jej urodziny w klubie nocnym.
    • nieprzytomna Re: 5 latka... 22.09.11, 19:51
      Kup jej lalkę, na pewno się ucieszybig_grinbig_grin
    • lonellygirl Re: 5 latka... 23.09.11, 14:21
      może farby ? pastele ? są takie zestawy do malowania , że są tam kredki , grube i chude , farby , pisaki. wink a może tablice do rysowania ? kup jej coś pożytecznego. myślę ,że nie ma sensu kupować jakiś zabawek , ona pobawi się tym tydzień i będzie leżało w kącie. kup jej może jakieś gry planszowe. wink wiem ,że ma dopiero 5 lat , ale są takie dla mniejszych dzieci. a może zestaw do robienia tatuaży ? takie coś np.
      powodzenia ! wink
    • lonellygirl ... 23.09.11, 14:25
      wiecie co ? niektórych odpowiedzi mnie po prostu osłabiły ! klub nocny ? ! dziewczyny , jeśli chcecie żartować to proszę bardzo , tylko te niektóre odpowiedzi mają być 'śmieszne' a nie są. dziewczyna szuka porady , jeżeli nie wiecie , to nie musicie pisać głupot , bo jest to całkiem bez sensu.
      • milusia22 Re: ... 23.09.11, 15:06
        ja mojej kuzynce w podobnym wieku kupiłam Littlest pet shop bo bardzo je lubi i ma ich chyba ze 40 :p
    • miastowa. Re: 5 latka... 23.09.11, 18:48
      Dokładnie u mnie podobna sytuacja jak u jednej z dziewczyn że mam kuzynke Zuzie w podobnym wieku i ja jej na urodzinki kupiłam tez little pet shop czy jakoś tak i była zachwycona , wiem że lubi tez jakieś lalki polly pocket .
    • asia.xx Re: 5 latka... 24.09.11, 19:40
      dzieki i ods.x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka