anu_lla 24.09.11, 18:23 W tym wątku chciałabym się dowiedzieć co robicie żeby włosy były wygładzine i ładnie się błyszczały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colorova moje sposoby 24.09.11, 18:48 Ja używam szampon z ziaji ostatnio wszedł na rynek, jedwabiu i szczotki żeby bardziej błyszczały. modnieiurodnie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Co robicie żeby mieć gładkie i lśniące włosy? 24.09.11, 19:14 odżywki wygładzające. bdb jest z dove silk & sleek, chociaż ja jej ostatnio nie mogę nigdzie upolować. polecam też odżywkę bez spłukiwania Gliss Kur Liquid Silk Gloss tą w sprayu, włosy fajnie się błyszczą i łatwiej rozczesują. aktualnie używam jakiejś maski wygładzającej z ziaji i jest nawet okej. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi49 Re: Co robicie żeby mieć gładkie i lśniące włosy? 24.09.11, 19:15 ja używam krem mleczny Odpowiedz Link Zgłoś
demetria_ Re: Co robicie żeby mieć gładkie i lśniące włosy? 24.09.11, 19:20 myj często włosy i używaj odżywki +czesz często włosy Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Co robicie żeby mieć gładkie i lśniące włosy? 24.09.11, 19:30 kupuje szampon "NIVEA Hair Care Szampon Diamentowy Blask" Odpowiedz Link Zgłoś