Dodaj do ulubionych

Były chłopak

24.10.11, 12:35
Rok temu chodziłam z jednym chłopakiem. On bardzo mnie zranił.confused Razem z przyjaciółką ustaliłyśmy, że nie bedziemy się do niego odzywać. Traktowałyśmy go jak powietrze. Tylko teraz niestety znowu się w nim zakochałam. Problem w tym, że teraz to on mnie ignoruje. Chciałabym, żeby było tak jak dawniej. Co mam robić?uncertainsad
Obserwuj wątek
    • brindisi Re: Były chłopak 24.10.11, 15:31
      Skoro sama uznałaś, ze nie chcesz się do niego odzywać, a on Cię bardzo zranił, to jakie w tym widzisz wyjście z sytuacji? Do tego napisałaś, ze on Cię traktuje jak powietrze... Nie chcę cię urazić, ale moim zdaniem powinnaś dać sobie z nim spokój. Chłopak nie jest w porządku i Cię zranił... Widzisz jakiś sens w tym? Może lepiej jakbyś spróbowała sobie znaleźć kogoś innego? Wiem, ze to ciężkie, ale spróbuj pójść dalej z tym, bo wiadomo, ze jeżeli go naprawdę kochałaś, to się tak łatwo uczucia do niego nie wyzbędziesz....Ale zawsze możesz spróbować obdarzyć kogoś innego takim podobnym uczuciem, które wypełni pustkę po tym chłopaku. Trzymaj się kisskiss
      • stayaway *______* 24.10.11, 15:45
        miłość w twoim wieku nie istnieje.
        • twojaa Re: *______* 24.10.11, 15:49
          stayaway napisał(a):

> miłość w twoim wieku nie istnieje.

Miłość istnieje w każdym wieku. Ale czasami trzeba do niej dorosnąć kochanie.
          • stayaway Re: *______* 24.10.11, 15:54
            może i masz rację z resztą sama jestem w jej wieku tylko ja takie coś biorę bardziej jako zauroczenia wink
    • monia12xd Re: Były chłopak 26.10.11, 21:01
      daj se z nim spokój ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka