Dodaj do ulubionych

One direction

• 555magda555 Re: One direction 01.01.12, 21:55
      Czytałam o nich w fan clubie. Pisali np. ich daty urodzenia, co każdy z nich lubi robić itd. Ciekawy artykuł.wink
      • acdc Re: One direction 01.01.12, 22:19
        muzyka mi sie nie podoba,głosy troche nudnawe,przeciętne w ogóle ich piosenki mnie nie zachwycają,ale są ładni. nie powiem przystojni bo mają urodę chłopców a nie mężczyzn.
    • other_ & 07.01.12, 20:24
      One Direction to kolejny dowód na to, że wystarczy mieć ładną buźkę, żeby osiągnąć sukces w show biznesie. Moje przyjaciółki wprost ich ubóstwiają. Zadałam dwóm z nich to samo pytanie: Dlaczego ty ich lubisz?
      Obie odpowiedziały identycznie:Bo są ładni.
      To mówi samo za siebie. Ich głosy nie zachwycają, a muzyka jest zwykła, jak setki innych piosenek XXI wieku.
    • lilka0610 Re: One direction 07.01.12, 21:27
      Kocham ichserce, są tacy boscy, a złwaszcza Harry, jego włosy...serce , a jaki uśmiech serce totalnie mnie rozwala tongue_out lubie też Louisa big_grin on ma taki fajny styl bycia big_grin i jest mega śmieszny big_grin
    • shadow_ ugh. 07.01.12, 21:32
      o booo, jak słyszę piosenkę "what make coś tam" to mi się niedobrze robi. ogólnie co do nich - nie ma szału. pozdro.
    • murder_machine Re: One direction 08.01.12, 11:49
      Ja mam na ich punkcie bzika! tongue_out Trudno znaleźc ulubionego, wszyscy są uroczy :3 Najbardziej chyba jednak lubię Louisa i Harry'ego wink Niedługo jadę po ich płytę big_grin I czekam na koncert w Polsce, bo Liam napisał na twitterze, że niedługo do nas zawitają <33
    • chavnelle Re: One direction 08.01.12, 21:18
      Uwielbiam ich ! wszystkich <3 maja dosc sporo piosenek, ktore wpadły mi w ucho, duzo tez dosc dobrych coverów . najbardziej do gustu przypadł mi Harry wiadomo big_grin <3 ale bardzo lubię też Liama . oj no wszytskich lubię ,są świetni naprawdę , zamierzam kupic plyte ; )
    • milusia22 Re: One direction 08.01.12, 21:43
      yup :] są świetni moim zdaniem. najbardziej lubię Harry'ego kiss jak dla mnie jest najsłodszy
    • dori97 Re: One direction 10.01.12, 16:05
      kocham ich kiss
      Najsłodszy jest Harry smile
      serceserceserceserceserceserceserce
      • be_my_dream_xde ONE THING 15.01.12, 00:28
        ONE THING teledysk jest świetny ! kocham kocham kocham !! najlepszy jaki zrobili ! <33
      • noicomipowiesz Re: One direction 17.01.12, 19:56
        Bardzo ich lubię !!! serce
        nie umiem wybrać który z nich jest najładniejszy, ale skłaniam się ku Harremu.. big_grin
        • be_my_dream_xde Re: One direction 04.05.12, 12:15
          jestem ich fanką od 6 miesięcy i dalej ich kocham! z każdym dniem `zakochuje się` w nich na nowo. Każdy z nich wnosi coś do zespołu, że nie da się wybrać jednego konkretnego. Wiadomo każdy ma swojego typa, ale gdyby nie cała 5 nie byłoby ONE DIRECTION !! <3
          zapraszam do siebie na bloga z opowiadaniem o nich : www.another-world-with-you.blogspot.com wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka