555magda555 Re: One direction 01.01.12, 21:55 Czytałam o nich w fan clubie. Pisali np. ich daty urodzenia, co każdy z nich lubi robić itd. Ciekawy artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
acdc Re: One direction 01.01.12, 22:19 muzyka mi sie nie podoba,głosy troche nudnawe,przeciętne w ogóle ich piosenki mnie nie zachwycają,ale są ładni. nie powiem przystojni bo mają urodę chłopców a nie mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
other_ & 07.01.12, 20:24 One Direction to kolejny dowód na to, że wystarczy mieć ładną buźkę, żeby osiągnąć sukces w show biznesie. Moje przyjaciółki wprost ich ubóstwiają. Zadałam dwóm z nich to samo pytanie: Dlaczego ty ich lubisz? Obie odpowiedziały identycznie:Bo są ładni. To mówi samo za siebie. Ich głosy nie zachwycają, a muzyka jest zwykła, jak setki innych piosenek XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka0610 Re: One direction 07.01.12, 21:27 Kocham ich, są tacy boscy, a złwaszcza Harry, jego włosy... , a jaki uśmiech totalnie mnie rozwala lubie też Louisa on ma taki fajny styl bycia i jest mega śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ ugh. 07.01.12, 21:32 o booo, jak słyszę piosenkę "what make coś tam" to mi się niedobrze robi. ogólnie co do nich - nie ma szału. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
murder_machine Re: One direction 08.01.12, 11:49 Ja mam na ich punkcie bzika! Trudno znaleźc ulubionego, wszyscy są uroczy :3 Najbardziej chyba jednak lubię Louisa i Harry'ego Niedługo jadę po ich płytę I czekam na koncert w Polsce, bo Liam napisał na twitterze, że niedługo do nas zawitają <33 Odpowiedz Link Zgłoś
chavnelle Re: One direction 08.01.12, 21:18 Uwielbiam ich ! wszystkich <3 maja dosc sporo piosenek, ktore wpadły mi w ucho, duzo tez dosc dobrych coverów . najbardziej do gustu przypadł mi Harry wiadomo <3 ale bardzo lubię też Liama . oj no wszytskich lubię ,są świetni naprawdę , zamierzam kupic plyte ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: One direction 08.01.12, 21:43 yup :] są świetni moim zdaniem. najbardziej lubię Harry'ego jak dla mnie jest najsłodszy Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde ONE THING 15.01.12, 00:28 ONE THING teledysk jest świetny ! kocham kocham kocham !! najlepszy jaki zrobili ! <33 Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: One direction 17.01.12, 19:56 Bardzo ich lubię !!! nie umiem wybrać który z nich jest najładniejszy, ale skłaniam się ku Harremu.. Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: One direction 04.05.12, 12:15 jestem ich fanką od 6 miesięcy i dalej ich kocham! z każdym dniem `zakochuje się` w nich na nowo. Każdy z nich wnosi coś do zespołu, że nie da się wybrać jednego konkretnego. Wiadomo każdy ma swojego typa, ale gdyby nie cała 5 nie byłoby ONE DIRECTION !! <3 zapraszam do siebie na bloga z opowiadaniem o nich : www.another-world-with-you.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś