yellle19 01.11.11, 17:13 siema . jest tu ktoś kto połowę swego serca oddał muzyce reggae ? jak tak to jakiego zespołu najczęściej słuchacie ? ja głównie słucham RaggaFaya & SGM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leanne Re: Jest tu jakiś fan reggae ? 01.11.11, 18:02 Takie pytanie. Kogo słuchasz oprócz RaggaFayi i SGM? Odpowiedz Link Zgłoś
yellle19 Re: Jest tu jakiś fan reggae ? 02.11.11, 15:33 Jeszcze Grubsona . legendy Boba Marleya . i Vavamuffin . Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Jest tu jakiś fan reggae ? 02.11.11, 15:42 Grubson to też hip-hop Boba Marleya znają wszyscy : ) Jakiejś innej piosenki niż 'Bless'? tak z ciekawości pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka4792 Re: Jest tu jakiś fan reggae ? 03.11.11, 14:20 Grubson to bardziej rap, niż reggae. 3oda kru to już inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka_ Re: Jest tu jakiś fan reggae ? 06.11.11, 14:39 Grubson , bardziej zalicza sie do hip-hopu niż reggae . Tak , słucham reggae . m . in . Bob Marley , VaVamuffin , NDK , EWR , raz za jakiś czas puszcze SGM , coś tam słyszałam z Damiana Marleya . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gusia03 tutaj . ! 07.11.11, 18:32 Badnarek - jade za tydzień w czwartek na jego koncert do zabrza ;D i oczywiście Bob Marley . Odpowiedz Link Zgłoś
cooma reggae. 07.11.11, 18:53 nie mam nic do reggae, czasem wpadnie mi coś w ucho, to taka pozytywna muzyka, że chyba nie da się jej nie lubić ale tak właściwie, to ubóstwiam, kocham i podziwiam głównie Indios Bravos ;D Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up tak!♥ 07.11.11, 21:29 słucham reggae, uwielbiam reggae. słucham już ok 2 lat *,* najbardziej jednak podobają mi się, no w sumie i wielewielewiele więcej: ERW, NDK, ComeYah (polecam, nowy zespół, jeśli ktoś jest ze Świdnika to wie na pewno), Bob, Damian Marley, SuperHeavy (polecam, też nowe, nawet Mick Jagger jest :3), Mesajah, Jr Stress ojej powymieniałabym ale nie mogę ich zliczyć :3 no ale to tak najintensywniej. I REGGAE Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka pewno :3 11.11.11, 17:14 może nie aż mega fanka. Ale bardzo lubię posłuchać reggae ^^. Są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: pewno :3 12.11.11, 23:16 nawet więcej niz połowę serca oddaje reggae. <3 a słucha, Damiana,Boba Marleya, EWR, Bas Tajpan, Junior stress, SGM , Grubson i trzoda kru, ndk, rastamaniek, raggafaya, bob one, mesajah, alicetea, Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: Jest tu jakiś fan reggae ? 12.03.12, 21:19 Reggae to badziewny syf. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Jest tu jakiś fan reggae ? 17.03.12, 11:03 może nie jestem jakąś wielką fanką tej muzyki, ale bardzo lubię jej posłuchać. najbardziej lubię SGM, Raggafaya, Bas tajpan.. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdi60 Re: Jest tu jakiś fan reggae ? 21.03.12, 19:42 vava mussin, senk że Uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś