slodkaa Re: Human vs matma 20.11.11, 20:15 heh , ani tym ani tym :d z kazdego jestem raczej średnia nic ponad przeciętność ale wole matme bo mam taka pania od polskiego ze szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
anka003 Re: Human vs matma 20.11.11, 22:12 Zdecydowanie jestem duszą humanistyczną ,ale też lubię matematykę Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Humanistyczny . 20.11.11, 22:40 Nienawidzę matmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo lubię j.polski , rzadko popełniam błędy ortograficzne , lubię pisać opowiadania . Lubię też historię . Ale najbardziej interesuje mnie biologia . A matma,chemia,fizyka blee nienawidzę i WF też nienawidzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Human vs matma 21.11.11, 18:31 jestem lepsza z polskiego, ale wole matme.dziwne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
evermore Re: Human vs matma 22.11.11, 21:14 umysł ścisły zdecydowanie i bez wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
damonlove damonlove 24.12.11, 23:59 kocham polaka tylko z ortografi jestem noga ale gramatyka, fonetyka i cześci mowy mam w małym pakcu ; )) z reszta tez sb razde ale ogtografia to u mnie lezy i kwiczy... na komputerze mi sie nie chce pilnowac przecinków i dużych liter ; P Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Human vs matma 07.01.12, 22:37 Z d e c y d o w a n i e humanistycznym Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Human vs matma 11.01.12, 10:02 zarówno z matmy, jak i z humanistycznych jestem dobra, fuck yeah. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 20.01.12, 20:39 human xd z matmy mam 3 tylko dlatego, że siedzę z koleżanką co ją rozumie xd Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: Human vs matma 17.01.12, 14:32 w sumie to nw ... chodze do humana,ale ostatnio matematyka jest mi blizsza. jestem mieszana Odpowiedz Link Zgłoś