Dodaj do ulubionych

bal gimnazjalny :)

27.11.11, 18:52
Hej.Już w czerwcu w moim gimnazjum odbędzie się bal gimnazjalny.Co do lokum nic jeszcze nie wiadomo(ale prawdopodobnie będzie on w jednym z najlepszych hoteli w moim mieście czyli chyba w hotelu Mercure.Jako że bal będzie(chyba) w takim miejscu wypada założyć na siebie coś cudownego(gdyby był w jakieś restauracji mniej eleganckiej zapewne kupiłabym coś w ZARZE czy gdzieś) i mam do was pytanie...czy podoba wam się ta sukienka(sukienka)??bo własnie chciałabym ją kupić bo uważam że jest cudowna!Co prawda sklep jest w Australii ale mam tam rodzinę więc mogliby mi ją przysłać...żaden problem...ale właśnie nie wiem czy kupić tą sukienkę??Dobrałabym do niej balerinki(a może jakieś buty na obcasie) w podobnym kolorze oraz kopertówkę...blagam napiszcie czy jest ładna...bo już sama nie wiem co wybrać! smile

PStongue_outROSZĘ O NIEUSUWANIE WĄTKA I O PISANIE KOMENTARZY NA TEMAT! smile
Obserwuj wątek
    • odrutowana_ <3 27.11.11, 18:57
      Sukienka jest przepiękna ; )
    • lace 50 % 27.11.11, 19:02
      Wszystko jest ok, tylko ta ilość tych koralików mnie odrzuca. Za dużo ich.
    • xnamex Re: bal gimnazjalny :) 27.11.11, 19:03
      Mi się średnio podoba, ale cóż wolę gotycki, mroczny styl. Sama na mój bal będę mieć ciemnobordową albo czarną koronkową <3
      • milusia22 Re: bal gimnazjalny :) 27.11.11, 19:14
        mi się średnio podoba :p btw ty masz bal w czerwcu? u mnie w gim jest na feriach big_grin ja mam za rok i chyba nie pójdę uncertain jest chłopak, który kiedyś mi się podobał i ewentualnie mogłabym z nim iść, ale on jest mniejszy ode mnie! jak założę buty na obcasach to będzie mi sięgał do ramienia jak nie niżej :p
    • just...me Re: bal gimnazjalny :) 27.11.11, 19:16
      Bardzo ładna, musiałabym zobaczyć na żywo, ale wydaje mi się że jest całkiem ok. Hotel Mercure? A w jakim mieście, jeśli można wiedziec? tongue_out
      • ksiezniczkaa Re: bal gimnazjalny :) 11.12.11, 19:14
        W Poznaniu, niedaleko dworca PKP smile
    • taka.inna12 Re: bal gimnazjalny :) 27.11.11, 19:33
      Piękna serce
      • blondi_girl Re: bal gimnazjalny :) 27.11.11, 19:35
        Ładny kolor i z tego co da się obaczyć to chyba fajny materiał, ale nie podoba mi się góa tej sukienki, te koraliki jakoś mnie odrzucają...ogólnie to nie kupiłabym jej, no ale to w końcu do ciebie należy wybór. wink
    • ladyy13 Re: bal gimnazjalny :) 27.11.11, 19:36
      Moim zdaniem nie warto . Widziałam ładniejsze i z pewnością tańsze w Taily Wail wink Właśnie tam mam zamiar kupić sukienke na komers ( bal gimnazjalny ;* Wbij na mojego bloga , dodałam 1 wpis ;**
      • ladyy13 Re: bal gimnazjalny :) 27.11.11, 19:38
        Mnie też właśnie góra ( koraliki ) odrzuca smile
    • miley_55 Re: bal gimnazjalny :) 27.11.11, 19:41
      Jejku, myślisz już o balu gimnazjalnym? Też mam w czerwcu, ale ja nawet nie wiem co na Sylwestra założę, a co dopiero na bal. xd
    • mandy_jonas Re: bal gimnazjalny :) 03.12.11, 16:43
      ładna. myślę jednak ze taki zakup najpierw wypadało by przymierzyć, sprawdzić czy dobrze leży. smile
      • kapi <3 03.12.11, 16:52
        Piękna! Taka delikatna,subtelna i dziewczęca.Naprawdę,nie zastanawiaj się.Sama chciałabym w takiej iść.
    • serduchowo Re: bal gimnazjalny :) 03.12.11, 17:21
      przód śliczny, jak marzenie! ale tył... ajajajaj... poszukaj jeszcze, jest śliczna, ale tył średni...
      • serduchowo Re: bal gimnazjalny :) 03.12.11, 17:23
        www.forevernew.com.au/Penny-Pearl-Detail-Dress.aspx?p3027&cr=031917
        ta jest piękniejsza!!! taka skromniejsza i delikatniejsza... bierz tę! o ile ci się podoba smile
        • myszqa13 @serduchowo 03.12.11, 17:58
          serduchowo napisał(a):

> www.forevernew.com.au/Penny-Pearl-Detail-Dress.aspx?p3027&cr=031917
          > ta jest piękniejsza!!! taka skromniejsza i delikatniejsza... bierz tę! o ile ci
          > się podoba smile
          śliczna ta którą zaproponawałaś ale niestety ma odkryte plecy a ja nie mogę mieć odkrytych pleców bo mam problem z krostkami których mam miliony na plecach i top nie ładnie wygląda...ale sukienka cudowna! big_grin
    • vaniney Re: bal gimnazjalny :) 03.12.11, 17:38
      no ładna,ładna.ale masz jeszcze pół roku na decyzje,calm down big_grin
    • ann_eta sukienka 03.12.11, 17:42
      jest cudowna, naprawdę! tylko proszę Cię, nie zakładaj balerin, załóż szpilki. będziesz wyglądała jak księżniczka <3
      • myszqa13 @ann_eta 03.12.11, 17:59
        hah...miałam taki plan żeby najpierw szpilki założyć ale jak wiadomo całej imprezy nie wytrzymam w szpilkach więc zabieram też baleriny na przebranie big_grin
    • olcia456 Re: bal gimnazjalny :) 03.12.11, 17:47
      Naprawe śliczna jest ta sukienka ! Ja bym na twoim miejscu kupiła! Pozdrawiamtongue_outbig_grin
      • charlotte__ Re: bal gimnazjalny :) 03.12.11, 17:59
        Całkiem, całkiem. Nawet mi się podoba.
    • Re: bal gimnazjalny :) 03.12.11, 22:39
      Moim zdaniem sukienka jest prześliczna sama bym chciała taką posiadać brawo
    • diabolusxxx Re: bal gimnazjalny :) 03.12.11, 23:02
      ta sukienka dla mnie jest prześliczna, a gdyby jeszcze była czerwona to odjazd. ale ten kolor też bardzo ładny. do tego ja bym dołożyła czarne szpilki i kopertówkę w podobnym kolorze do sukienki + dodatki typu wiszące srebrne, czarne kolczyki, pierścionek i ładna bransoletka.
    • qa Re: bal gimnazjalny :) 30.12.11, 21:52
      Uważam że jest ładna ale poczekaj z kupnem aż dowiesz się dokładnie o imprezie. Jeśli się już zdecydujesz najlepiej chyba pasowałyby do tej sukienki czarne, zamszowe buty na obcasie ( najlepiej gruby) i może jakaś czarna bransoletka ( nie przesadzaj z dodatkami, bo to wcale ładnie nie wygląda)
      • rockowa941 Re: bal gimnazjalny :) 31.12.11, 12:45
        jest bardzo ladna ale lepiej poszukaj podobnej na allegro ta jest ok tylko troche za mloda jestes do niej
    • amylee99 Re: bal gimnazjalny :) 31.12.11, 12:52
      sukienka jest prześliczna
      ja bym takiej co prawda nie założyła bo krótka a ja mam grube udauncertain
    • pamietnik :/ taka sobie 31.12.11, 13:53
      ne wiem ,jak ty, ale ja nie gustuje w cekinach, wolę sukienki bez "świecidełek" smile

ZAZDROCHA!!!
      Szkoły muzyczne nie mają balu gimnazjalnego sad((
    • firefly3 Re: bal gimnazjalny :) 25.05.12, 13:53
      The long, elegant dress with a fur cape some .Some high-heeled shoes and boxes
    • klema Re: bal gimnazjalny :) 25.05.12, 23:18
      Ładna. Ale wątpię, że akurat zdąży dolecieć z Austalii do nas przed balem. Nie wiem którego masz, ale i tak to mało prawdopodobne że szybko przyjdzie.
    • stopkatka Re: bal gimnazjalny :) 26.05.12, 20:17
      Nawet ładna.
    • mesajahforever Re: bal gimnazjalny :) 29.05.12, 21:11
      Jest cudowna*.*
      Kup napewno będziesz wyglądac ślicznie wink
      kiss
    • never_ Re: bal gimnazjalny :) 02.06.12, 20:18
      cudowna sukienka!
    • kicio326 Re: bal gimnazjalny :) 02.06.12, 23:57
      Idealna *.* Kupuj ;]
    • xxpatxx Tu!!!! 06.06.12, 18:40
      Śliczna i na pewno pieknie będziesz wyglą