Dodaj do ulubionych

Grube,oj grube grubaski ;P

07.12.11, 20:49
Wrrr... muszę gdzieś się wyżalić ,a na razie nie mam z kim pogadać xD .
No więc wkurza mnie jedna , mała rzecz ;
Moje grube kości! .
Jestem na prawdę szczupła , a kości mam cholernie grube ;/ .
Na mikołajki dostałam pierścionki od koleżanki (przepraszam - kumpeli kuleczki , jest ona dość puszysta) . Na moje chude , długie palce to dziadostwo nawet do połowy nie chciało wejść, a na jej tłuścioszki ; dwie próby i voila ...
Też tak macie ?
Mnie to powoli denerwuje ...
Kiedy ostatnio stałam na wadze, aż się zdziwiłam , bo ważyłam prawie tyle samo ile Ola - ta moja koleżanka .
Czyli około 65 kilo , a wyglądam na jakieś 56,57 ...
A kiedy latem zapisałam się na jazdę konną jeździłam przez pierwsze lekcje bez kasku , bo nie mieli mojego rozmiaru! Nawet męskie były za małe ...
A łba też nie mam jak dynia ... przynajmniej tak nie wygląda , jest normalny ...
Boję się,że podczas ślubu to ja będę musiała wziąć mojego męża na ręce i przenieść przez próg bo on mnie nie udźwignie xD
Obserwuj wątek
    • redeemer Re: Grube,oj grube grubaski ;P 07.12.11, 20:56
      hahahahaha, może Cię to nie pocieszy, ale mam to samo. albo mi się zdaje, ale raczej nie
      • olanax3 Re: Grube,oj grube grubaski ;P 07.12.11, 21:09
        ooj , kocham Cie za tą wypowiedz o mężubig_grinbig_grin
    • michaelka Re: Grube,oj grube grubaski ;P 07.12.11, 21:13
      Ja wolałbym mieć grube kości niż być grubą.tongue_out
      • kawaiikimie Re: Grube,oj grube grubaski ;P 13.12.11, 15:54
        Ale gdy jest się po prostu grubym można schudnąć, ale gdy ma się grube kości już nie. :x
    • monia12xd Re: Grube,oj grube grubaski ;P 08.12.11, 18:18
      haha xDD
    • cookiemonster69 Grube,oj grube grubaski ;P 12.12.11, 18:00
      ''Boję się,że podczas ślubu to ja będę musiała wziąć mojego męża na ręce i przenieść przez próg bo on mnie nie udźwignie xD ,,
      hahahahahahahahaha, padłam . ^^
    • zakochanie oj tam, oj tam, nie przesadzaj ;D 12.12.11, 21:03
      'Boję się,że podczas ślubu to ja będę musiała wziąć mojego męża na ręce i przenieść przez próg bo on mnie nie udźwignie xD'.

hahaha, leżę i kwiczę, xd ^^
    • van50 ;P 12.12.11, 21:07
      Ja jestem szczupła i nie jestem gruba a mimo to ciężka, a dlaczego??? Bo tak jak ty mam grube i ciężkie kości, to one tyle ważą i pierścionków też nie raz nie mogę założyć...;//
      • merry_ . 18.12.11, 08:47
        musisz się z tym po prostu pogodzić big_grin. Z kości niestety nie da się schudnąć.
    • olusia... .. 13.12.11, 14:53
      Jeżeli cie to pocieszy to mam podobnie. Wielka głowa;/ i wg. Tylko ja nie jestem jaksas bardzo szczupła czy cos. Raczej tak "przy kosci"
    • natala_nati Re: Grube,oj grube grubaski ;P 13.12.11, 15:31
      Twój ostatni tekst mnie rozwalił... Nie dam rady nic więcej napisać <lol2> big_grin
    • sandrolaxd Re: Grube,oj grube grubaski ;P 13.12.11, 15:38
      Ja mam strasznie grube palce xd
      • tommorow Re: Grube,oj grube grubaski ;P 13.12.11, 16:03
        ja jestem szczupła, ale niestety mam pulchną twarz, małe oczy, duży nos, jestem ciężka i mnie to wkurza! jedyne moje pocieszenie to opalenizna i figura XDbig_grin
        • kropeczka23 Re: Grube,oj grube grubaski ;P 17.12.11, 18:17
          ahahahahahahahhahahahha ; p Rozwaliłaś mnie ...
          Na kości nie poradzisz niestety nic.. ;c
    • sweet_pop Re: Grube,oj grube grubaski ;P 18.12.11, 03:02
      idz spac dziecko neo, ŻAL.PL
    • monik4 Re: Grube,oj grube grubaski ;P 18.12.11, 08:52
      to masz problem wiesz..... ;d grube kosci wow
    • helgahitler Re: Grube,oj grube grubaski ;P 18.12.11, 16:20
      grube nie jest ladne , trza schudnąć a jak nie potrafisz to masz przejebane i tyle, mowienie ze ma sie grube kosci to nie wymowka , do obozu koncentracyjnego !
    • damonlove damonlove 24.12.11, 23:51
      boze pierwszy raz o czymś takim słysze...
      mi kiedyś słuchawki nie chciały na głowe wejśc i sie ze mnie śmiali ; PP
    • julka_18 jej, to straszne -.- 25.12.11, 21:27
      ludzie w Afryce nie mają co jeść, a ty ubolewasz nad sensem życia, bo pierścionek ci na palca nie wchodzi. zlituj się.
      • ladies_frutti Re: jej, to straszne -.- 26.12.11, 16:09
        Ludzie, kurde ogarnijcie się. Dziewczyna z problemem a Wy ją komentujecie, bo musicie pokazać jakieś Wy dojrzałe. A co do kości, to ja bym się cieszyłam, mniejsze ryzyko o jakieś złamania.
    • mysterious69 Uwierz,że ja tez mam grube kośći.. 26.12.11, 19:39
      chociaz jestem szczupła -.-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka