emila 14.12.11, 22:25 Z anglika mam: 2,2,3,4,4,5,5,5,5,5, Czy z tych ocen wyjdzie mi czwórka na półrocze i czym na koniec roku mam szansę na 5? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verrley Re: J. angielski 14.12.11, 22:46 Jak obliczyłam to wychodzi Ci równa czwórka. A to czy masz szanse na 5 to już od Ciebie zależy. Średni liczyć nie umiesz? Dodajesz wszystkie oceny a potem dzielisz przez ich ilość.. Odpowiedz Link Zgłoś
great.babe Re: J. angielski 15.12.11, 19:30 Zależy jaka macie nauczycielkee!! jak wymagająca to moze a jak niewymagająca to tak chociaż może nie bo też może nioe dać przezs te dwójki ale pewnie tak, dostaniesz 5 ... chociaż nie wiem.. moze nie-nie gwarantuje. ale chyba powtarzam chyba tak . ale nie gwarantuje bo moze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Re: J. angielski 16.12.11, 17:00 ocena ze sprawdzianu ma większą moc, niż ocena z aktywności czy pracy domowej. jak mniemam, te dwójki są za sprawdzianu/kartkówki, więc jak już, mimo obliczenia średniej, to wychodzi ci taka słaaaaaaba 4. jak chcesz dokładnie obliczyć ocenę, to policz sobie średnią ważoną. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: J. angielski 16.12.11, 20:57 w sumie to zależy od nauczyciela .. bo każdy patrzy na wszystko inaczej. jedni podciągną Ci oceny, za to, że jesteś systematyczna i aktywna na lekcji, wiadomo .. wpadki może każdy zaliczyć, a inni tylko na oceny będą patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: J. angielski 16.12.11, 21:04 Zależy z czego masz te 2 jak z klasówek to nie licz na 4,bo oceny z klasówek najbardziej się liczą... Odpowiedz Link Zgłoś
damonlove damonlove 24.12.11, 11:55 4 to ci wyjdzie napewno i to takie mocne 4 i myśle że na koniec masz szanse na 5 Odpowiedz Link Zgłoś