Dodaj do ulubionych

J. angielski

14.12.11, 22:25
Z anglika mam: 2,2,3,4,4,5,5,5,5,5,
Czy z tych ocen wyjdzie mi czwórka na półrocze i czym na koniec roku mam szansę na 5?uncertain
Obserwuj wątek
    • verrley Re: J. angielski 14.12.11, 22:46
      Jak obliczyłam to wychodzi Ci równa czwórka. A to czy masz szanse na 5 to już od Ciebie zależy.
      Średni liczyć nie umiesz? Dodajesz wszystkie oceny a potem dzielisz przez ich ilość..
    • love_story Re: J. angielski 15.12.11, 19:19
      Kocham J.angielskisercesercesercesercekiss
    • great.babe Re: J. angielski 15.12.11, 19:30
      Zależy jaka macie nauczycielkee!!
      jak wymagająca to moze
      a jak niewymagająca to tak chociaż może nie bo też może nioe dać przezs te dwójki
      ale pewnie tak, dostaniesz 5 ... chociaż nie wiem.. moze nie-nie gwarantuje. ale chyba powtarzam chyba tak . ale nie gwarantuje bo moze nie.
    • zakochanie Re: J. angielski 16.12.11, 17:00
      ocena ze sprawdzianu ma większą moc, niż ocena z aktywności czy pracy domowej. jak mniemam, te dwójki są za sprawdzianu/kartkówki, więc jak już, mimo obliczenia średniej, to wychodzi ci taka słaaaaaaba 4.

jak chcesz dokładnie obliczyć ocenę, to policz sobie średnią ważoną.
      • wyobraznia Re: J. angielski 16.12.11, 20:57
        w sumie to zależy od nauczyciela .. bo każdy patrzy na wszystko inaczej.
        jedni podciągną Ci oceny, za to, że jesteś systematyczna i aktywna na lekcji,
        wiadomo .. wpadki może każdy zaliczyć, a inni tylko na oceny będą patrzeć.
        • smileyy776 Re: J. angielski 16.12.11, 21:04
          Zależy z czego masz te 2 jak z klasówek to nie licz na 4,bo oceny z klasówek najbardziej się liczą...
    • damonlove damonlove 24.12.11, 11:55
      4 to ci wyjdzie napewno i to takie mocne 4 i myśle że na koniec masz szanse na 5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka