Dodaj do ulubionych

Bella Thorne <3

15.12.11, 19:21
Lubicie tą gwiazdę? Ja wprost uwielbiam !! Ma wyczucie stylu, śietnie spiewa, ma talent aktorski (nie dziwie się ż e ma dużop nagród - ona rządzi!!!! !@!!) . Jako modelka też się spraedza bo jest śliiiiiiczna , trendy i chudzinka smile)) Po prostu i d e a ł. To nie "Taniexc rządzi" tylko "bella rządzi" smile))))) Zawsze tak mówię gdy to oglądam - och, leci Bella rządzi! (Ogladam prawei wsszystkie odcinki prawie codziennie). Mogę ją oglądać bez końc, bo ma niezwykłe poczucie humoru i supcio to odgrywa !
Awy co o niej sądzicie - myslicie ze ejst cool czy może żałosna? (aż nie mogę tego przełknąć przez gardło)
Obserwuj wątek
    • great.babe Re: Bella Thorne <3 15.12.11, 19:30
      MOJE DROGIE PISZCZE
      • patrycjamusic Re: Bella Thorne <3 15.12.11, 19:33
        nie znam jej tongue_out niestety
        • great.babe Re: Bella Thorne <3 15.12.11, 19:36
          To taka ruda aktorka! Taka ma 14 lat
    • inbloom *______* 15.12.11, 19:56
      Myślę że jest żałosna i gwiazdorzy .
      • smileyy776 Re: *______* 16.12.11, 21:10
        Ona jest żałosna.Ma 14 lat,a wygląda na 18.Ogólnie to takie z niej głupie dziecko disneya...
    • mia. Re: Bella Thorne <3 17.12.11, 19:15
      Jest ładna i fajnie tańczy, ale śpiewać nie umie. Podoba mi się jej styl i fryzura.
    • sammy Re: Bella Thorne <3 17.12.11, 19:21
      koszyczek <3serce
      • van50 Bella Thorne???????? 17.12.11, 19:42
        yyy... uważa się za nie wiadomo jaką gwiazdę którą zresztą nie jest. czy np. Miranda robi coś takiego? NIE. Jest bardziej sławna a mimo to nie ma jej w polskich gazetach i np. na kotku, ajest lepsza dużo, uwielbiam ją. Ma głos i styl a Janette? Identycznie. Bella to nastepna wypromowana gwiazdka Disneya jak China przecież ona nawet spiewać nie potrafi Bella też to tylko komputerówka tak jak Zendaya przecież ona nie potrafi śpiewać bo słyszałam jej originalny głos... żałosne
        • kawaiikimie Re: Bella Thorne???????? 17.12.11, 19:57
          Muszę Cię zmartwić- ale Bella nie umie śpiewać. to wypromowana przez Disney'a bezwartościowa gwiazdka, poza urodą nic nie może więcej pokazać. Powinna zająć się modelingiem, a nie aktorstwie i piosenkarstwem. A na imprezy na które tak często przybywa będzie miała jeszcze czas.
          • redeemer Re: Bella Thorne???????? 17.12.11, 20:19
            żałosna to ona nie jest - za kogo Wy się uważacie żeby oceniać innych? tym bardziej że jej nie znacie. ja nie jestem jej fanem, nie lubię disneya, ani tego serialu... serial irytuje mnie wręcz. nie lubię jak ona śpiewa, ani nie lubię jak śpiewa ta druga, aktorki raczej też z nich marne, ale cóż, każdy kiedyś od czegoś zaczynał... - aczkolwiek uważam, że są bardzo ładne, szczególnie ta Bella... mam słabość do rudych xD modelka to nie wiem jaka z niej, powinien się wypowiedzieć ktoś kto widział wiele jej zdjęć.
        • marti1530 Re: Bella Thorne???????? 09.01.12, 17:46
          stu procentowo zgadzam się z tobą.
    • monik4 Re: Bella Thorne <3 17.12.11, 20:31
      eee nie taka zła
    • laura.pl Re: Bella Thorne <3 18.12.11, 14:19
      Kolejna gwiazda Disneya, jak dla mnie nic nadzwyczajnego... Świetnie śpiewa? Ciekawe, czy tak 'świetnie' zaśpiewa na żywo. Bo jak na razie to w piosence słychać poprawiony komputerowo głos.
      • van50 Re: Bella Thorne <3 18.12.11, 14:24
        oczywiscie że komputerowy! Przecież sory ale dziewczyna mająca 13 lat nie ma jeszcze takiego głosu. No i te zdjęcia z chłopakami... ludzie będzie na to jeszcze miała czas
    • diabolusxxx Re: Bella Thorne <3 20.12.11, 21:46
      nie doceniam tej dziewczyny, dla mnie nie jest aż tak wspaniale utalentowana ani najpiękniejsza, patrzę na nią i dla mnie jest zwykła.
    • verooonika Re: Bella Thorne <3 21.12.11, 10:46
      Jej styl i świetna fryzuuura mi się podoba , umie tańczyc , to fakt , ale śpiewać nie umie . Moze jeszce cos z niej wyrośnie . Faktycznie ładna i ma figurę tez spoko , ale nie znam jej więc nie powie mczy gwiazdorzy czy jest milutka . zobaczymy co bedzie z nia dalej . ;]
    • damonlove damonlove 24.12.11, 13:43
      nie przepadam za nia
      osobiście wole zendaye ; ))
    • plotkaraxd. Troche jest żałosna ! 24.12.11, 13:49
    • ashley141 Re: Bella Thorne <3 25.12.11, 19:23
      Bella jest spoko. Ma wyczucie stylu i to mi się podoba. Za każdym razem wspaniale prezentuje się w 'Taniec Rządzi' smile
    • magic_ Może być, ale.... 28.12.11, 18:01
      bez przesady big_grin
      Nie lubię jej aż tak bardzo.
      Wolę Zendayę. ;D
    • rememberina Re: Bella Thorne <3 28.12.11, 18:08
      Niezbyt znam kolesianę... Słyszałam nazwisko, widziałam zdjęcia i jakoś wydaje mi się zwykłym dzieckiem. Nie widzę w niej nic fascynującego.
    • marti1530 Re: Bella Thorne <3 09.01.12, 17:46
      Dla mnie to rozpieszczony,typowo hollywodzki plastik.Nagród ma mało,ma sztuczny uśmiech i figurę. Nikt nie jest idealny. A aktorka z niej marna. Poprostu mam na nią uczulenie. I następnym razem pisz trochę wolniej bo dużo byków stawiasz. smile
    • your_nightmare Re: Bella Thorne <3 15.01.12, 20:56
      Nie przepadam za jej grą aktorską .

smile
    • aga_cyrus Re: Bella Thorne <3 22.01.12, 18:51
      Nie cierpię jej. Działa mi na nerwy. Żadna z niej gwiazda. sciana
    • justa28t Re: Bella Thorne <3 26.01.12, 20:16
      Jest swietna, no i cool !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka