Dodaj do ulubionych

Chemiczne Prostowanie Włosów

27.12.11, 15:11
Hej smile Mam problem z włosami... Ciągle się kręcą, zawijają, falują. I strasznie mnie to wkurza.... Ostatnio usłyszałam gdzieś o chemicznym prostowaniu włosów. Podobno trzyma to się pare miesięcy. Wiecie może coś o tym więcej? A może to stosowałyście? No i ile to kosztuje?
Obserwuj wątek
    • niemampomyslu nie słyszałam. 27.12.11, 15:20
      mnie też wkurzają moje kudły, ale nie chciałabym mieć całkiem prostych.
      • rockowa941 tak 27.12.11, 16:23
        tak slyszalam o tym efekt podobno na 5 miesiecy lecz ja w to nie wierze gora na 3miesiace trzyma koszt zalezy jakie masz dlugie i grube wlosy ceny wahają sie ok 200 zl tez nad tym myslalam ale to podobno mocno niszczy wlosy
    • katy97 Re: Chemiczne Prostowanie Włosów 30.12.11, 15:00
      moja koleżanka z klasy sobie zrobiła, dała jakieś 80 zł za produkt. ma to trzymać pół roku, ale nie wirze w to. jednak u niej był efekt uboczny ; włosy jej capiły jakieś 3 dni po zrobieniu. tongue_out
    • koralina94 Re: Chemiczne Prostowanie Włosów 30.12.11, 15:04
      Przyznam szczerze, że nie słyszałam o takiej metodzie. Mogę się jednak założyć, że niszczy włosy i sama nie chciałabym aż tak ich wyprostować.
    • renatka12 Re: Chemiczne Prostowanie Włosów 30.12.11, 15:08
      wiesz osobiście niewiem ale to fajnie że ci się falują włosy bo ja muszę je sama falowac i skręcacindifferent pozostaw swoje włosy takie jakie są i rób różne fryzury jeśli ci przeszkadzająwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka