rememberina Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 17.01.12, 21:56 bywało różnie... chiquita, bambi, stara, szafa, rasa - dla rodziny, ina - od bohaterki mojej książki, anima, ale ogółem jestem areeme. reem, dla wybrańców. Odpowiedz Link Zgłoś
itmustbecherry oOO ja to mam najlepsze 17.01.12, 22:04 Takie wyjątkowe i niepowtarzalne: Kasia! Zatkało was , co ? no ale w sieci to zwykle jestem Cassie, bo dużo piszę z ludźmi zza granicy i Kasia jest dziwne dla nich, a Kate mi się nie podoba, Cassie brzmi bardziej jak Kasia. Ogólnie to mam takie nudne imię, że swoje dziecko na pewno nazwę tak, że je przedziwnym imieniem aż skrzywdzę, ale bywa Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 17.01.12, 22:30 Na mnie wołają normalnie... Asia lub Aśka. Odpowiedz Link Zgłoś
agus2341 Oj mówią , mówią ; ]] 17.01.12, 22:35 Na mnie wołają ' Krawcu ' bądź ' Krawcuś ' . Cóż począc jak sie ma takie nazwisko ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
dulus16 Pollo 17.01.12, 22:54 Pollo (czyt. Pojo) po polsku znaczy " kurczak " a dlaczego ?? Hmm pewnie dlatego ze jestem blondynka... czasem mowia jeszcze Carlos ale dlaczego to nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpati przezwisko 17.01.12, 22:47 na mnie mówią Harry Potter wymyśliła to moja przyjaciółka po tym jak zobaczyła moje zdjęcie z 1 klasy gdy miałam okulary Odpowiedz Link Zgłoś
ayumi. Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 00:01 Karol i .... TUREK . x_X szczerze mówiąc to nie pamiętam skąd Karol, ale TUREK to przez kwejka. c: Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 Buba ;) 18.01.12, 01:20 ale nie znam historii prawdopodobnie to moje pierwsze słowo Odpowiedz Link Zgłoś
sweetkotek Re: Terrorystka 18.01.12, 01:56 Takie miałam przezwisko w 1-3 bo biłam się z chłopakami i na ogół wygrywałam a teraz nie mam tylko mój dziadek mówi na mnie "siwa" nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 08:16 Ja nie mam i się z tego cieszę , nienawidzę ksywek i zdrobnień xdd Odpowiedz Link Zgłoś
gunia3341 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 09:56 na mnie w szkole mówią Helga ale już sie przyzwyczaiłam. sądze że większosć osób w mojej szkole nie wie ze mam na imie Olga tylko Helga -,- Odpowiedz Link Zgłoś
vaness.a Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 11:22 ja mam Ewi bo mam na imię Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 11:42 Moje to worek, od nazwiska - zdrabniają na Woruś lub Woras Odpowiedz Link Zgłoś
ami78 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 12:03 Moje przezwisko to Agua powstało w szatni od aqua wymyślone przez Wenie ( w zamian ja jej nadałam przezwisko Wenia ) Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa A moje to... 18.01.12, 12:12 Toster Od pierwszej klasy gimnazjum aż do teraz (jestem w trzeciej klasie technikum) Od "Tostera" powstało jeszcze parę innych ksywek, np Opiekacz, czy Piekarnik, ale mówią tak na mnie tylko wtedy, gdy się ze mną droczą Zazwyczaj jest Toster Odpowiedz Link Zgłoś
panterka001 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 12:41 Brzoskwinka , Żelka . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
dres Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 12:53 Ja ma DJ. Wszystko zaczęło się na ostatniej lekcji w 1 dzień szkoły. Katechetka ze mną rozmawiała i za jąkałam się. Mój kolega to podchwycił i od poniedziałku zaczęliśmy to wykorzystywać. Zaczęłam robić remix-y refrenów piosenek. Podoba mi się ta ksywa. Mam nawet srebrny łańcuszek z literkami,,DJ". Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 13:29 po imieniu :p chociaż moja przyjaciółka mówi na mnie Oreo -nasze pamiętne lody w McDonaldzie z Oreo albo mamo czasem Aniuniuniuniu albo zwyczajnie Anka Odpowiedz Link Zgłoś
echelonmonsters . 18.01.12, 13:33 Ja mam 34 ksywy, nie umiem wszystkich wymienić ale zdecydowanie najpopularniejszym jest Dż (Julia -> Dżulia -> Dż) Nie wiem czy lubię czy nie, ale się już przyzwyczaiłam, że wszyscy tak do mnie mówią W sumie nie lubię jak po imieniu do mnie mówią Odpowiedz Link Zgłoś
koalla1999 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 13:35 Moje to Dzika ika. Nie przeszkadza mi to gdy ktoś mnie tak nazywa. Tak naprawdę to lubię je.Moje również powstało na wycieczce szkolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
dulus Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 13:54 Mam na imie Karina Mówią na mnie :Grucelkaaa ;D , Kaja , Michney Odpowiedz Link Zgłoś
vanessaa800 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 14:14 Moje to "Fortysia" Nie wiem z kąd im się to wzięło. Nie cierpię tej ksywy Odpowiedz Link Zgłoś
trinkeety06 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 14:22 Nie wiem dlaczego , ale " mroczny grabarz " . Xd Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch2008 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 15:26 Na mnie od podstawowki mówią Milka co jesdnocześnie równa sie krowa Odpowiedz Link Zgłoś
carolinemirivie Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 15:31 Moje przezwisko to Pattinsonowa lub Ina różnie mówią. Pattinsonowa to dlatego że cały czas gadam o Robie albo zmierzchu a Ina od mojego imienia Karol - Ina ) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusinska Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 15:49 Moje są różne blondi , niewiasta , białowłosa , barbi , Blondi - bo jestem blądynką bardzo jasną praktycznie białe mam włosy (naturalne) Niewiasta i Białowłosa to dlatego że ja dopiero co z podstawówki poszłam do gimnazjum i tam poznałam takich 3 gimnazjalistów i oni tak na mnie mówią tak sobie wymyślili jak mnie zobaczyli to tak następnego dnia zaczeli mówić . Barbi- bo jestem bardzo jasna blądynką o kremowej skórze jestem dosyć wysoka 165 cm i chuda i podążam za modą stwierdzili że wyglądam i jeste,m jak barbi więc tak na mnie mówia Mi się to nawet podoba Odpowiedz Link Zgłoś
music_is_life Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 16:04 Moje to : Roksi,Rosa,Rokita,Rokuś od imienia.. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 16:34 moje to klapka xD to od imienia nawet już je polubilam niektuży nauczyciele tak już domnie mówią Odpowiedz Link Zgłoś