kesha_rulez 30.12.11, 18:01 Czy na lekcji, nauczyciele poruszają kwestię homoseksualizmu w waszych szkołach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acdc Tak. 30.12.11, 22:48 dlatego,że wiele osób z mojej super pozerskiej szkoły,zaczęło być bi. a dlaczego? bo według nich to jest fajne i czują się super. i nie oceniam ich tak na pierwszy rzut oka,po prostu te dzieci są na tyle głupie,żenujące,dziwne,śmieszne i nie wiem co jeszcze,że w prost mówią '' Jestem Bi bo to fajne,dziewczyny się lepiej LIŻĄ" jak można się lizać? nie wiem jak wy ale ja się mogę jedynie całować. tak czy owak, mamy często o tym rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Homoseksualizm w szkole 31.12.11, 10:58 Moja szkoła raczej nigdy nie poruszy prawdziwych problemów, np. braku tolerancji, bo chcą być "idealni", bez problemów...tiaa, ale tym sposobem tworzą problemy. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Homoseksualizm w szkole 05.01.12, 16:49 na religii mówiliśmy bo z dziewczynami zaczęłyśmy ten temat xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8528 Re: Homoseksualizm w szkole 05.01.12, 19:14 U nas w szkole jest parę gejów. Raz rozmawialiśmy o tym na religii. Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Homoseksualizm w szkole 08.01.12, 12:45 Nie... I bardzo nad tym ubolewam, bo to nie powinno być tematem tabu, którego wszyscy się wstydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Homoseksualizm w szkole 08.01.12, 12:50 nie, a szkoda. powinni poruszać takie tematy, oby tylko dyskusji nie prowadziły katechetki. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 15.01.12, 19:25 no jasne, że nie moja szkoła w ogóle jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś