kleopatra1 01.01.12, 17:14 Jak tam Wasz Sylwester? Podobało Wam się? Co robiliście (na imprezę za rok chcę się zainspirować)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kim817 Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 17:24 jak sylwester? GENIALNIE. <3 było baardzo miło. a to, co się działo zostawię dla osób, które tam były. c: Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 17:24 Powiedziałabym, ale to się nie nadaje do ogłaszania na forum, ani żebyś czerpała z tego inspirację, więc pozwól że zachowam to dla siebie. Tak będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 17:33 Było spoko. Spałam u kumpla z dawnej klasy. Nie było jakiegoś wielkiego pijaństwa choć alkohol lał się strumieniami ostatnio na każdej imprezie uświadamiam sobie że czuję do pewnej osoby więcej niż myślałam i że jak na dzień dzisiejszy nie nadaję się do poważnego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 17:40 zarąbiście..mam gorączkę, ból gardła i jestem mega tąmpnięta. Poprostu super sie urządziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 21:59 super bawiłam sie balonami z koleżanka gadałyśmy pisałysmy ze znajomymi na fb i na kompie siedziałyśmy oglądałyśmy polsat tańczyłyśmy i takie tam inne głupotki Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 22:04 znajomi przyszli, pozamulaliśmy do 12, poszliśmy na fajerwerki, potem gadaliśmy, tańczyliśmy, trochę popiliśmy, oglądaliśmy transmisję z times square, a potem krótki spacerek. było by bardzo fajnie, gdyby nie to, że nie miałam ochoty na zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 22:07 Świetnie było ! Tegorocznego Sylwestra spędziłam z 5 przyjaciółkami, taka babska impreza.. Pojadłyśmy sobie, pogadałyśmy, posłuchałyśmy muzyki, potańczyłyśmy sobie - w sumie nic nadzwyczajnego.. Oczywiście o północy wyszłyśmy na spacer, stanełyśmy sobie na naszym "punkcie widokowym" i oglądałyśmy fajerwerki. Potem wróciłyśmy na chwilę do domu, a za 2 godziny poszłyśmy odprowadzić do domu dwie dziewczyny.. Potem znów powrót do domu. Wiadomo po drodze szampan i wgl... Około 4 poszłyśmy spać ... Bardzo udany Sylwester ;D Odpowiedz Link Zgłoś