Dodaj do ulubionych

Jak Sylwester?

01.01.12, 17:14
Jak tam Wasz Sylwester? Podobało Wam się? Co robiliście (na imprezę za rok chcę się zainspirowaćsmile)?
Obserwuj wątek
    • kim817 Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 17:24
      jak sylwester? GENIALNIE. <3
      było baardzo miło. a to, co się działo zostawię dla osób, które tam były. c:
    • just...me Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 17:24
      Powiedziałabym, ale to się nie nadaje do ogłaszania na forum, ani żebyś czerpała z tego inspirację, więc pozwól że zachowam to dla siebie. Tak będzie lepiej.
      • sandy Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 17:33
        Było spoko. Spałam u kumpla z dawnej klasy. Nie było jakiegoś wielkiego pijaństwa choć alkohol lał się strumieniami tongue_out ostatnio na każdej imprezie uświadamiam sobie że czuję do pewnej osoby więcej niż myślałam i że jak na dzień dzisiejszy nie nadaję się do poważnego związku.
    • wampire13 Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 17:40
      zarąbiście..mam gorączkę, ból gardła i jestem mega tąmpnięta. Poprostu super sie urządziłam. uncertain
    • mysiuniaxpp byłam w domu , mimo to fajnie było . ;* 01.01.12, 18:53
    • emosusie Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 21:59
      super bawiłam sie balonami z koleżanka gadałyśmy pisałysmy ze znajomymi na fb i na kompie siedziałyśmy oglądałyśmy polsat tańczyłyśmy i takie tam inne głupotki wink
    • meredith. Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 22:04
      znajomi przyszli, pozamulaliśmy do 12, poszliśmy na fajerwerki, potem gadaliśmy, tańczyliśmy, trochę popiliśmy, oglądaliśmy transmisję z times square, a potem krótki spacerek.

było by bardzo fajnie, gdyby nie to, że nie miałam ochoty na zabawę.
    • charlotte__ Re: Jak Sylwester? 01.01.12, 22:07
      Świetnie było ! Tegorocznego Sylwestra spędziłam z 5 przyjaciółkami, taka babska impreza.. Pojadłyśmy sobie, pogadałyśmy, posłuchałyśmy muzyki, potańczyłyśmy sobie - w sumie nic nadzwyczajnego.. Oczywiście o północy wyszłyśmy na spacer, stanełyśmy sobie na naszym "punkcie widokowym" i oglądałyśmy fajerwerki. Potem wróciłyśmy na chwilę do domu, a za 2 godziny poszłyśmy odprowadzić do domu dwie dziewczyny.. Potem znów powrót do domu. Wiadomo po drodze szampan i wgl... Około 4 poszłyśmy spać ...
      Bardzo udany Sylwester ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka