15.01.12, 20:34
mam do Was pytanie dotyczące tego własnie sklepu.
co sezon przysyłają mi katalog i niektóre ciuchy są calkiem do rzeczy, ale nie jestem przekonana co do ich jakości. opinie na stronie bonprix.pl są podzielone, czasem idealne pasuje, kiedy indziej zwalona rozmiarówka etc.
a co Wy sądzicie?
robiłyscie zakupy przez katalog lub internet?
będę wdzięczna za odpowiedzi : )
Obserwuj wątek
    • marsjanka115 x__x 15.01.12, 20:38
      te ciuchy są drogie jak nie wiem.
      a jakość ponoć kiepska.
    • kociara561 ? 15.01.12, 21:07
      ktos jeszcze? smile
    • your_nightmare Re: bon prix 15.01.12, 21:11
      Nie radzę kupować Ci przez internet . Nie możesz przymierzyć , nie wiesz jak się w tym czujesz itd .
      smile
    • zakochanie Re: bon prix 16.01.12, 20:15
      nigdy nie kupowałam, ale z tego co widzę, to ceny są kosmiczne, a na pierwszy rzut oka widać, że nie idą w parze z jakością. mało tego, nie powalają estetycznie, więc raczej jestem na nie.
    • inbloom *______* 16.01.12, 20:28
      kiedyś siostra zamówiła tam bluzkę i była do dupy .
    • koralina94 Re: bon prix 16.01.12, 20:31
      Zamówiłam sobie kiedyś leginsy, ale były za duże. Podałam swój ówczesny rozmiar i wydawało mi się, że będą pasować. Ale poza niedobranym rozmiarem, to te rzeczy są raczej porządne. Leginsy oddałam swojej siostrze i ma je do dzisiaj, a kupowałam kilka lat temu.
    • estrellaa Re: bon prix 19.01.12, 16:11
      nie kupowałam nigdy nic , ale moja koleżanka jest zadowolona .
      • espinozaa Re: bon prix 21.01.12, 10:25
        Noo .. czasami nie mam zastrzeżeń do tych ubrań .. ale ostatnio zamówiłam bluzke o rozmiarze S to ona wygląda jak L ; x
    • pauliska1212 Re: bon prix 21.01.12, 14:02
      nigdy nie zamawiałam, ale oglądałam tam ciuchy i beznadziejny jest ten sklep moim zdaniem
    • tyna197 Re: bon prix 21.01.12, 21:43
      prawie są zawsze zawalone rozmiary a czasami nawet ubrania są inne niż na zdjęciach uncertain
    • mysiuniaxpp Re: bon prix 21.01.12, 21:59
      też mi przychodzą te katalogi . ale nic ciekawego dla siebie tam nie widzę .
      moja siostra w tym kupowała i nie była do końca zadowolona z jakości materiału ,
      ale znowu jej koleżanka też tam kupowała i była zadowolona . więc nie wiem . najlepiej jak sama się przekonasz .
    • laura.pl Re: bon prix 22.01.12, 12:40
      Nigdy nie kupowałam w bon-prix, tylko czasem oglądam katalog, bo u mojej cioci zawsze jakiś jest smile Ciuchy niektóre są nawet fajne, ale też nie za bardzo wiem jak to jest z ich jakością...
    • eminem72 Re: bon prix 22.01.12, 13:47
      niektóre rzecxzy sa rzexzywiście fajne ale wiekszosc to sprzed 10 lat xd rozmiarówka jest o jeden rzmiar wieksza
    • angel.love.me Re: bon prix 25.01.12, 14:03
      Nigdy w życiu nie kupiłabym ubrań w tak tanim sklepie. Polecam Versace, LV, Chanel, YSL itp.
      • patrycja_2oo1 Re: bon prix 14.07.12, 17:22
        Nie , nie kupywałam . Więc nie wiem jaka jakość . Koleżanka kupiła spodnie i były dla niej świetne , ale dla mnie do kitu . Nie polecam , jakość może być dobra . Ale na przykład może być inny ciuch na obrazku , który podoba Ci się , a przysyłają Ci inny niż na obrazku , który Ci się nie podoba więc wielkie rozczarowanie . Lepiej kupywac w realu mozna przymierzyć , obejrzeć . Więc nie polecam < 3 kupywać w sieci . Chyba że już kupywałaś i jestes zadowolona surprised

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka