Dodaj do ulubionych

Jak poderwać podrywacza??

21.01.12, 16:13
Hej dziewczyny!Mam taki problem.Ostatnio spodobał mi się pewien chłopak ze szkoły(jest ode mnie o rok starszy).Często się na mnie patrzy,uśmiecha się i czasem mam takie wrażenie,że na przerwach za mną chodzi.Niestety wielokrotnie widywałam jak gada z dziewczynami ze swojej klasy i wygląda to tak jakby z nimi flirtował.Ze mną nigdy nie rozmawiał,ale chciałabym jakoś spróbować go poderwać.Zastanawiam się,więc jak to zrobić i czy wogóle próbować?
Proszę,pomóżcie mi dziewczyny!kwiat
Obserwuj wątek
    • oriana Re: Jak poderwać podrywacza?? 21.01.12, 16:39
      ...
    • oriana Re: Jak poderwać podrywacza?? 21.01.12, 16:42
      Proszę!Pomóżciesad
    • mysiuniaxpp Re: Jak poderwać podrywacza?? 21.01.12, 21:26
      pierw zastanów się czy warto . jak on filrtuje z każdą lepszą to po co ci taki ?
    • oriana Re: Jak poderwać podrywacza?? 22.01.12, 12:52
      Może ktoś jeszcze?
    • oriana Re: Jak poderwać podrywacza?? 22.01.12, 12:53
      Może ktoś jeszcze?
      ...
      • hejkaa Re: Jak poderwać podrywacza?? 22.01.12, 13:09
        Zgadzam się - skoro flirtuje z każdą, to po co Ci taki chłopak?... Ale skoro pytasz jak go poderwać to może zagadaj do niego, popatrz się czasem na niego i uśmiechnij... czy jakos tak smile
        • oriana Re: Jak poderwać podrywacza?? 22.01.12, 13:13
          Ale chodzi o to,że to tak wygląda jakby flirtował,a pewności nie mam!W końcu gada tylko z dziewczynami ze swojej klasy.A może to tylko przyjaciółki...
          • hejkaa Re: Jak poderwać podrywacza?? 27.01.12, 21:17
            No cóż, sama powinnaś wiedzieć, bo znasz sytuację. Wiele tu się nie da pomóc smile kiss
    • vanwyngardenka Re: Jak poderwać podrywacza?? 28.01.12, 20:12
      zagadaj,albo daj jakiś sygnał,w sensie uśmiechaj się do niego xd nie znam się na takich sprawach XD ale skoro to taki podrywacz,to może sam by zagadał,gdybyś na przerwie np.nie brała ze sobą koleżanek,tylko siadłabyś sama na ławce : P
    • rock_lovu Re: Jak poderwać podrywacza?? 29.01.12, 13:09
      Nie wiem, czy byłabym w stanie wytrzymać z takim "podrywaczem" na dłuższą metę... Skoro taki jest, to zastanów się, czy warto. Może on po prostu z nimi rozmawia, jak z koleżankami. Zawsze tak jest, a Ty może źle to odbierasz.;D Skoro nie ma dziewczyny, flirtuje z innymi. Jeśli już koniecznie chcesz, to upewnij się czy warto się angażować i zagadaj do niego. ;P

Pozdrawiam, rock_lovu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka