Dodaj do ulubionych

POMOCY ! WŁOSY ! Zobacz

24.01.12, 13:59
Kooty potrzebuje waszej pomocy ! ; ( Wczoraj pofarbowałam sobie włosy na ciemny brąz.. wcześniej byłam szatynką, ale wyszedł mi czarny ! Dosłownie ; ( Rozumiecie ?! Czarny kolor crying Wyglądam gorzej niż masakra ; C I nie mam pojęcia co robić ! ; ( Czy mam pofarbować sobie na jaśniejszy brąz .. czy może rozjaśnić jakoś ; ( POMÓŻCIE ! BŁAGAM !
Obserwuj wątek
    • zakochanie . 24.01.12, 14:39
      po nałożeniu farby należy odczekać minimum dwa tygodnie do ponownego zafarbowania. także, no nie wiem, albo to zaakceptujesz, albo spróbuj 'sprać' kolor szamponetką, chociaż możliwe, że skoro wyszedł ci czarny, to może być z tym problem. ale zaszalałaś...
      • mysterious69 *** 24.01.12, 14:43
        odczekaj 2 tyg i wez sobie zrob rozjasniaczem .
    • i.love.matal Re: POMOCY ! WŁOSY 24.01.12, 18:06
      używaj szamponu przeciw łupieżowego jest bardzo mocny i po jakimś czasie (nie wiem może kilka dni) farba powinna powoli z chodzić .
    • blondzia :) 24.01.12, 23:36
      Rozjaśnić albo kupić farbę brąz i zamalować.
      Ja w wakacje malowałam na brąz a wyszły rude taki paskudny rudy uncertain aż ludzie się na mnie gapili na mieście .
    • colorova miałam DokładniE ! tak samo ! 25.01.12, 10:01
      zamiast brązu wyszedł czarny !! oO
      żeby zmyć kolor nie dosłownie ale w znacznej cześci to mi pomógł dobry szampon przeciwłupieżowy. Nie farbuj 2 raz bo zniszczysz włosy !!

zapraszam cie na: modnieiurodnie.blogspot.com/
      • espinozaa Re: miałam DokładniE ! tak samo ! 25.01.12, 10:51
        colorova napisał(a):

> zamiast brązu wyszedł czarny !! oO
        > żeby zmyć kolor nie dosłownie ale w znacznej cześci to mi pomógł dobry szampon
        > przeciwłupieżowy. Nie farbuj 2 raz bo zniszczysz włosy !!
        >
        > zapraszam cie na: modnieiurodnie.blogspot.com/

No niestety .. taka mała wpadka ; x Dziwne prawda ? ALe prawdziwe crying
        Pamietasz może jaki to był szampon ?
        • espinozaa Re: miałam DokładniE ! tak samo ! 26.01.12, 20:12
          Szkoda,że ktoś inny nie może wypowiedzieć sie na ten temat ..
    • paulinkakc Re: Rozjaśnić ...;/ 26.01.12, 20:53
      Ja mam czarny kolor włosów ...
      Musisz rozjaśnić, bo nawet jak zafarbujesz na jasny brąz to nic ci nie złapie .
      Ale rozjaśnianie bardzo niszczy włosy ...;/
    • fuckthebanana Tutaj. 08.02.12, 23:42
      Nie słuchaj tamtych wyżej. NIE ROZJAŚNIAJ, słyszysz? Zniszczysz tym tylko włosy. Albo poczekaj dwa tygodnie i nałóż jaśniejszą farbę, albo rób napar z rumianku i bierz różne specyfiki do blond włosów, które minimalnie je rozjaśnią. Możesz też kupić sobie jasną brązową szamponetkę i nałożyć ją na włosy, być może pokryje kolor. Hm,sama nie wiem.Sama mam doświadczenie jedynie w farbowaniu jasnych włosów i usuwaniu różnych defektów,podczas ich farbowania..Ale spróbuj z tymi szamponetkami.
    • kerlii Przeczytaj! 09.02.12, 00:29
      Nie słuchaj innych dziewczyn bo nie wiedzą o czym mówią. Miałam ten sam problem.
      Nie farbuj włosów na jaśniejszy kolor, bo to nic nie da!
      Zasada: gdy pomalujesz białą kartke na żólto, a na ten żólty kolor nałożysz czarny.. czarny będzie widoczny. Lecz, gdy pomalujesz kartke najpierw na czarno, a po tym nałożysz żółtą kredke na czarną, nie będzie jej wogóle widać! To samo z włosami.
      Na blond nałożysz czerń, lecz nie nałożysz blondu na czerń, bo nadal będzie czarne.
      Kup panteen nature fusion intensive care. Używaj przy każdym myciu, nakładaj po szamponowaniu. Trzymaj tak przez 5min im dłużej tym lepiej.
      Całą farbe po 2-5 tyg ci wymyje. Obiecuje ci, zrobiłam to i u mnie działało.

serce
    • elisss92 włosy/. 13.02.12, 13:17
      JA farbuję na czarno i po kilku myciach kolor mi blednie. Dlatego poczekaj trochę albo idź do fryzjera, on Ci doradzi wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka