hejkaa 27.01.12, 19:51 Hejka, zwykle piszę odpowiedzi na pytania, ale teraz zadaję Wam pytanie. Jaki jest Wasz sposób żeby oczarować, chłopaka? Ale nie w sensie "zagadać", bo on sam zagaduje. :< Helpp, jak coś to kosz ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hejkaa Re: oczarować chłopaka? 27.01.12, 21:12 hej , może ktoś jednak ma jakiś pomysł ? Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: oczarować chłopaka? 27.01.12, 21:20 właśnie! przyłączam się do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: oczarować chłopaka? 28.01.12, 11:30 oczarować?? moim skromnym zdaniem raczej nie da się tak na siłę oczarować chłopaka, jeśli do ciebie zagaduje, to po co go oczarowywać? widocznie lubi ciebie taką jaka jesteś... więc bądź sobą, i nie zmieniaj się dla chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
beyourself Re: oczarować chłopaka? 28.01.12, 11:51 On pewnie już jest Tobą oczarowany Po prostu bądź sobą Odpowiedz Link Zgłoś
rock_lovu Re: oczarować chłopaka? 29.01.12, 13:28 Skoro sam zagaduje, to pozostań sobą, rozmawiajcie dużo, spotykajcie się, będzie dobrze ;D Pozdrawiam, rock_lovu Odpowiedz Link Zgłoś
kaamciia Re: oczarować chłopaka? 03.02.12, 15:46 Jak on do cb zagaduję to nie będziesz miała największego problemu .. Więc ja zawsze robię tak .. zawsze patrzę w oczy ( chłopcy są na to czuli ) , nie dokuczaj mu bo to ich wkurza , uśmiechaj się często i bądź sobą . czasem nawet działa jak odgarniesz niesmiało włosy do tyłu . dotykaj swoich ust czasem chłopacy po tym maja ochotę pocałować dziewczynę . ty też zerkaj na jego usta . zawsze trzymaj otwartą postawę .. nie krzyzuj rąk i nóg . i nie mów zbyt głośno .. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 Re: oczarować chłopaka? 05.02.12, 23:03 po prostu bądź sobą i nie panikuj. c: mój sposób? pomyślałam sobie 'nigdy go już nie spotkasz, co Ci szkodzi trochę powariować?'. wtedy nie wiedziałam, że to mój przyszły chłopak i się wygłupiałam. :q Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: oczarować chłopaka? 06.02.12, 15:29 nie pomogę... nie potrafię oczarować chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
van.helsing Tu ;P 06.02.12, 15:39 Zgodzę się z wypowiedziami powyżej . Już go oczarowałaś , byciem sobą . Na Twoim miejscu już przy bliższym poznaniu zaprosiłabym go do domu , bądź w jakiekolwiek inne miejsce , gdzie bylibyście sami , pod jakimkolwiek pretekstem . xd Na przykład , jeśli ma problemy w matmie , możecie się pouczyć razem , jeśli interesuje się sportem , Twój tata ma wiele gazet związanych właśnie z tą dziedziną , jeśli lubi grać na instrumencie ,poprosisz go by Cię nauczył kilku podstawowych chwytów (a jeśli ty umiesz na czymś grać,też możesz nauczyć go podstaw ;P).. Dowiedz się jakie ma zainteresowania i spróbuj część z nich podzielać . Nawet nie wiesz jak to pomaga , gdy macie wspólne tematy . A jeśli nic , czym on się interesuje Ci nie odpowiada to , albo dajesz za wygraną ; nie pasujemy do siebie , albo zaciskasz pięści i próbujesz poczytać coś więcej na ten temat , z myślą by znaleźć wspólny temat )) Odpowiedz Link Zgłoś
kadza_69 Re: oczarować chłopaka? 07.02.12, 22:59 JAk oczarować chłopaka . Hmm . długie spojrzenia a gdy on Cie zobaczy i tez zacznie patrzec w oczy przytrzymaj to troche po czym powoli spuść wzrok ;p Odpowiedz Link Zgłoś