Dodaj do ulubionych

oczarować chłopaka?

27.01.12, 19:51
Hejka, zwykle piszę odpowiedzi na pytania, ale teraz zadaję Wam pytanie. Jaki jest Wasz sposób żeby oczarować, chłopaka? Ale nie w sensie "zagadać", bo on sam zagaduje. :<

Helpp, jak coś to kosz ;p
Obserwuj wątek
    • hejkaa Re: oczarować chłopaka? 27.01.12, 21:12
      hej , może ktoś jednak ma jakiś pomysł ?
    • xadax Re: oczarować chłopaka? 27.01.12, 21:20
      właśnie! przyłączam się do pytania
      • noicomipowiesz Re: oczarować chłopaka? 28.01.12, 11:30
        oczarować?? moim skromnym zdaniem raczej nie da się tak na siłę oczarować chłopaka, jeśli do ciebie zagaduje, to po co go oczarowywać? widocznie lubi ciebie taką jaka jesteś... smile więc bądź sobą, i nie zmieniaj się dla chłopaka.
        • beyourself Re: oczarować chłopaka? 28.01.12, 11:51
          On pewnie już jest Tobą oczarowany wink Po prostu bądź sobą kiss
    • rock_lovu Re: oczarować chłopaka? 29.01.12, 13:28
      Skoro sam zagaduje, to pozostań sobą, rozmawiajcie dużo, spotykajcie się, będzie dobrze ;D

Pozdrawiam, rock_lovu
    • kaamciia Re: oczarować chłopaka? 03.02.12, 15:46
      Jak on do cb zagaduję to nie będziesz miała największego problemu .. Więc ja zawsze robię tak .. zawsze patrzę w oczy ( chłopcy są na to czuli ) , nie dokuczaj mu bo to ich wkurza , uśmiechaj się często i bądź sobą . czasem nawet działa jak odgarniesz niesmiało włosy do tyłu . dotykaj swoich ust czasem chłopacy po tym maja ochotę pocałować dziewczynę . ty też zerkaj na jego usta . zawsze trzymaj otwartą postawę .. nie krzyzuj rąk i nóg . i nie mów zbyt głośno .. ;D
    • lolipop_ Face palm. 05.02.12, 21:24
      sciana
    • kim817 Re: oczarować chłopaka? 05.02.12, 23:03
      po prostu bądź sobą i nie panikuj. c:

mój sposób? pomyślałam sobie 'nigdy go już nie spotkasz, co Ci szkodzi trochę powariować?'. wtedy nie wiedziałam, że to mój przyszły chłopak i się wygłupiałam. :q
    • milusia22 Re: oczarować chłopaka? 05.02.12, 23:19
      słodki uśmiech i bądź sobą
    • agapi Re: oczarować chłopaka? 06.02.12, 15:29
      nie pomogę... nie potrafię oczarować chłopaka
    • van.helsing Tu ;P 06.02.12, 15:39
      Zgodzę się z wypowiedziami powyżej .
      Już go oczarowałaś , byciem sobą tongue_out.
      Na Twoim miejscu już przy bliższym poznaniu zaprosiłabym go do domu , bądź w jakiekolwiek inne miejsce , gdzie bylibyście sami , pod jakimkolwiek pretekstem . xd
      Na przykład , jeśli ma problemy w matmie , możecie się pouczyć razem ,
      jeśli interesuje się sportem , Twój tata ma wiele gazet związanych właśnie
      z tą dziedziną , jeśli lubi grać na instrumencie ,poprosisz go by Cię nauczył kilku podstawowych chwytów (a jeśli ty umiesz na czymś grać,też możesz nauczyć go podstaw ;P)..
      Dowiedz się jakie ma zainteresowania i spróbuj część z nich podzielać smile .
      Nawet nie wiesz jak to pomaga , gdy macie wspólne tematy .
      A jeśli nic , czym on się interesuje Ci nie odpowiada to , albo dajesz za wygraną ; nie pasujemy do siebie , albo zaciskasz pięści i próbujesz poczytać coś więcej na ten temat , z myślą by znaleźć wspólny temat smile))
    • kadza_69 Re: oczarować chłopaka? 07.02.12, 22:59
      JAk oczarować chłopaka . Hmm . długie spojrzenia a gdy on Cie zobaczy i tez zacznie patrzec w oczy przytrzymaj to troche po czym powoli spuść wzrok ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka