zawszepierwsza 02.02.12, 15:55 Moja koleżanka ma pewien problem. Podoba się pewnemu chłopakowi, ale on ma jakąs tajemnicę której nie chce powiedzieć. i przez to nie moze się z nikim związac choćby bardzo chciał..ona nie wie co myśleć o tym;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusiooooo Re: dziwne! 03.02.12, 16:27 Niech ta koleżanka się go spyta ! No chyba, że jest innej orientacji ten gościu... Odpowiedz Link Zgłoś
klara.1 Re: dziwne! 03.02.12, 16:47 pusiooooo napisał(a): > Niech ta koleżanka się go spyta ! > No chyba, że jest innej orientacji ten gościu... Też mi sie tak wydaje xd Odpowiedz Link Zgłoś
trusskawcia Re: dziwne! 03.02.12, 17:08 Może wplątał się w jakieś dziwne rzeczy typu narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 Re: dziwne! 03.02.12, 18:15 gdyby mial inną orientacje to by sie mu nie spodobala , nie wiem o co mu biega Odpowiedz Link Zgłoś
tesalonika Re: dziwne! 03.02.12, 18:34 Najlepsza jest szczera rozmowa. Może sobie wyjaśnią o co chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: dziwne! 04.02.12, 10:05 Skoro to tajemnica, to raczej nie powie wam, co sie dzieje.. :c Nie naciskajcie na niego, moze sam wkrótce powie. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: dziwne! 04.02.12, 10:16 no skoro nie może się spotykać z dziewczynami to nie może, chyba jasno się wyraził. Odpowiedz Link Zgłoś
lolipop_ Bo jest wampirem, przecież to oczywiste.. Heloł? 05.02.12, 21:22 Nie wiedziałaś, że wampiry nie mogą się spotykać z istotami ludzkimi? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszepierwsza Re: Bo jest wampirem, przecież to oczywiste.. Hel 06.02.12, 08:52 haha ta na pewno jest;p Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: dziwne! 06.02.12, 15:28 jeśli to dla niego takie trudne, nie wyciągnie tej tajemnicy z niego ot tak. musi zdobyć jego zaufanie, być dla niego wsparciem i nie naciskać. jeśli będzie widział, że jej zależy na jego szczęściu to sam powie ale! niech nie robi tego, jeśli kieruje nią tylko ciekawość, a nie troska o tego chłopaka, bo go zrani... Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: dziwne! 14.02.12, 20:14 czarodziej czystej krwi i nie ma ochoty spotykać się ze zwykłym mugolem. jest z tych, którzy są przeciwni mieszaniu krwi. jeśli twoja przyjaciółka nie jest czarownicą przynajmniej półkrwi, to nie ma szans u niego! a on jest zbyt miły i nie powie jej tego. chyba oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: dziwne! 15.02.12, 13:39 Jak nie chce Wam tego powiedzieć, to nie naciskajcie.. No cóż, może najpierw należy się z tym chłopakiem zaprzyjaźnić? Może wtedy Wam powie o co chodzi i coś zaradzicie. ) Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: dziwne! 15.02.12, 19:07 Może jest gejem? albo rodzice mu nie pozwalają mieć dziewczyny xd Albo może chce trochę poudawać jak w jakimś filmie, wiesz 'mam tajemnicę, a osoba która się o niej dowie będzie musiała zginąć' czy cos w tym stylu haha ;d A tak na serio to niech ta koleżanka nie naciska na niego, jeśli bedzie chciał powiedzieć to powie. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: dziwne! 24.08.12, 19:16 ehem :l niech go postawi w takiej sytuacji żeby musiał powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś