Dodaj do ulubionych

strona internetowa

20.02.12, 17:15
Hey wink muszę zrobić stronę internetową ale nie mam pojęcia o czym.. macie jakieś pomysły? wink
Obserwuj wątek
    • miss_mimi094 Re: strona internetowa 21.02.12, 19:19
      jest dużo tematów np:
      moda
      filmy
      porady
      sport
      ...
      najlepiej o tym czym ty się najbardziej interesujesz wink

zapraszam na mojego bloga/kotka ; )
      • wybieramarzenia Re: strona internetowa 22.02.12, 18:52
        Strona internetowa o Marzeniach to dobry pomysł? Jestem marzycielką i ten temat najbardziej by mi odpowiadał, lecz co by ująć na tej stronie? wink
        • milusia22 Re: strona internetowa 22.02.12, 19:22
          plany na przyszłość, zdjęcia ulubionego zespołu/wokalisty, ulubiony film, książka, aktor, aktorka big_grin
          • wybieramarzenia Re: strona internetowa 22.02.12, 19:27
            A związane z Marzeniami ? wink
            • milusia22 Re: strona internetowa 22.02.12, 19:36
              nie wiem. nie znam twoich marzeń, ale domyślam się, że masz ideał chłopaka, wiesz kim chcesz zostać w przyszłości, gdzie chcesz mieszkać, jak będzie wyglądać twój dom, czy będziesz mieć dzieci [jak tak to podaj ilość i imiona]
              • wybieramarzenia Re: strona internetowa 22.02.12, 19:45
                Ogólnie uwzględniłam już na tej stronie miejsca gdzie chciałabym pojechać, gdyż zaczełam już powoli ją robić i wybrałam temat marzeń.. To jest na ocenę, więc wątpie, żeby mojej nauczycielce spodobały się moje marzenia osobiste ze względu na to, że mnie nie lubi i dlatego chce ją zaskoczyć czymś wyjątkowym wink
                • nela_hh Re: strona internetowa 25.02.12, 14:32
                  hmm... ja robiłam "piękno otaczającego nas świata" oólnie prosty temat i w cholerę na ten temat można znaleźć na internecie i bardzo ciekawie stronkę dopracować wraz z podstronami itp. Temat marzeń jest taki trochę ciężki żeby zrobić jaką wyjątkową pracę. Ale to tak jak wyżej , ideał mężczyzny, wakacje za granicą na Florydzie na przykład. Chęć zostania aktorką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka