Dodaj do ulubionych

Problemy z komputerem...

22.02.12, 19:40
Mam do was pytanie: Co zrobić jak komputer nie włącza mi się do końca i pisze że mam wybrać sposób w jakim chce uruchomić kompa (np. awaryjny, normalnie, zaawansowany itd...) i nie ma znaczenia na co z tego klikne to mi się włącza od początku i tak w kółko???Please pomóżcie!!!Co mam zrobić??! uncertainuncertain

(Tylko bez głupich odpowiedzi...)sad
Obserwuj wątek
    • koloorowa. Re: Problemy z komputerem... 22.02.12, 21:11
      no jak ci się nie chce do końca włączyć to jak tutaj napisałaś ? O.o
      • lace Re: Problemy z komputerem... 22.02.12, 21:25
        Wybierz strzałkami normalny i kliknij enter. Pewnie resetowałaś komputer jak ci się zaciął co nie?
        • lace Re: Problemy z komputerem... 22.02.12, 21:27
          Mój błąd nie doczytałam, że się nie włącza. Wybacz jestem zmęczona. Hmmm a zaciął się ten komputer ci jak przypuszczam? Pojawiło się coś jeszcze? Może to być coś poważniejszego i trzeba będzie do informatyka.
      • ashley1101 Re: Problemy z komputerem... 23.02.12, 08:58
        z innego komputera!!
        • nena228 Re: Problemy z komputerem... 23.02.12, 10:29
          To nie musi być coś poważnego może wystarczy jak wybierzesz opcje 'wczytaj ostatnią dobrą konfiguracje' wtedy powinien włączyć się normalnie , jeśli to nie pomoże to możesz naprawić system z instalatora windows, chociaż proponowałabym żebyś zainstalowała go od nowa tylko stracisz wszystkie dane. Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania napisz na prv. a możesz jeszcze jak uda ci się odpalić kompa włączyć opcje scandisc i ponownie go włączyć wtedy system znajdzie uszkodzony wolumin i naprawi odpowiednie sektory warto też raz na jakiś czas zdefragmentować dysk.
    • ashley1101 Re: Problemy z komputerem... 23.02.12, 12:51
      dobra, na szczęście juz sie z tym uporałam, wszystko dzięki partycji wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka