Dodaj do ulubionych

Czy to jest objaw choroby ?

02.03.12, 18:04
Witajcie big_grin
Ostatnio okropnie się czuje nie mogę jeść, gdy widzę jedzenie asz mnie zbiera na wymiotysad. Wszystko było zemną w porządku do teraz, mam tak już od 2 miesięcy. Chudnę, mam zawroty głowy, czasami po schodach nie mogę normalnie iść bo zaraz robi mi się nie dobrze. Po wf czy treningach ledwo żyję sad. Nie myślcie że się odchudzam, w szkole jem tylko jedną drożdzówkę ale piję dużo wody. W domu to mały obiad i tyle, nie mogę nic w siebie wmusić bo zaraz mnie zbiera.sad
Czy to może być objaw jakiejś choroby? Pomocy !sad
Ps darujcie sobie głupich tekstów...
Obserwuj wątek
    • malinka24 Re: Czy to jest objaw choroby ? 02.03.12, 18:53
      jakbyś jeszcze do tego mdlała to można by rzec że to anemia . ale tak to może bulimia albo co . nie mam pojęcia . albo zwyczajny wstręt do jedzenia .
    • blondzia Re: Czy to jest objaw choroby ? 02.03.12, 22:51
      Wiesz słyszałam o takim przypadku już ale nie wiadomo co to za choroba bo tej lekarze nie wiedzieli co dolega tej osobie chyba samo jej przeszło .

Może to anemia któż wie .
      Najlepiej zrobić badania krwi po prostu iść do lekarza rodzinnego może coś z badań wyjdzie .
    • lollyana Re: Czy to jest objaw choroby ? 02.03.12, 23:13
      Najlepiej iść do lekarza. Nikt nie doradzi Ci lepiej.
      • majson Re: Czy to jest objaw choroby ? 03.03.12, 12:25
        bardzo możliwe że masz anemie idź do lekarza.
        • noicomipowiesz Re: Czy to jest objaw choroby ? 03.03.12, 12:28
          Najlepszym wyjściem jest właśnie wizyta u lekarza i przedstawienie mu sytuacji. zdrowia życzę ! wink
          • klara.1 Re: Czy to jest objaw choroby ? 03.03.12, 13:24
            Dziękuje <3, na pewno zgłosze się do lekarza.
    • diekatja Re: Czy to jest objaw choroby ? 03.03.12, 22:25
      Też mam taki wstręt do jedzenia. Polecam ci psychologa, bo to na pewno ma podłoże psychologiczne.
      • rockowa941 Re: Czy to jest objaw choroby ? 03.03.12, 22:27
        a ja ci radze porozmawiac z rodzicami i ewentualnie isc do lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka