charming. 04.03.12, 20:32 Odwiedzacie jakieś blogi szafiarskie/modowe? Interesujecie się tym? Jeśli tak, to tutaj macie link mojego bloga: www.mayaandsusannah.blogspot.com Serdecznie zapraszam! P.S jeśli znacie jakieś fajne blogi, dajcie tutaj też linki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessy96 Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 04.03.12, 20:37 czasem odwiedzam Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 05.03.12, 18:16 nie, raczej nie odwiedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 05.03.12, 22:53 modnieiurodnie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
beyourself Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 06.03.12, 12:42 Czasem odwiedzam Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Odwiedzam bardzo często :) 07.03.12, 20:45 Sama prowadzę po części modowego www.katsuumi.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Odwiedzam bardzo często :) 06.04.12, 08:37 i ja prowadzę, dopiero zaczynam nie zniechecajcie sie szybko tracetoy.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 06.04.12, 10:09 odwiedzam tylko alicepoint. moim skromnym zdaniem za dużo dziewczyn pisze o sobie "szafiarka", gdzie do takich im daleko :3 Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 06.04.12, 13:06 Raczej nie. Nie interesuję się modą aż w takim stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
princeskaa Blogi 06.04.12, 13:52 Odwiedzam blogi modowe jak i kosmetyczne swojego tez posiadam zapraszam do obserwowania zerknijcie w wolnym czasie . trwają u mnie dwa rozdania (bon 30zł do loompexu sh internetowego , i pierścionek serca na 2 palce) Wystarczy obserwować ! wardrobeordinarygirl.blogspot.com/ A to blog który dopiero stratuje ale myślę że fajnie sie zapowiada ;d cosmeticallyinasia.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: Blogi 06.04.12, 14:26 Tak , nawet bardzo często odwiedzam blogi. Na blogach modowych szukam inspiracji do ubioru , ponieważ często mam dylemat w co mam się ubrać Na kosmetycznych najczęściej czytam recenzje kosmetyków , co później pomaga mi w zakupach pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna32 Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 06.04.12, 14:08 Nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 06.04.12, 19:02 odwiedzam duuużo takich blogów. sama nie prowadzę : ) Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 06.04.12, 20:50 odwiedzam. najczęściej przypadkowe . Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 06.04.12, 23:38 mariannan.indiedays.com makelifeeasier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 moje ulubione to: 18.04.12, 23:06 -jemerced -maffashion -chicmuse -i am galla(prowadzi facet ale jego to można oglądać godzinami!) oraz sama prowadze(narazie robię stylizacje na komputerze ale niedługo zamierzam już na sobie pokazywać tak więc zapraszam!): alex-inspirations.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxo Czy odwiedzam+mój blog 07.04.12, 09:02 Odwiedzam codziennie Sama prowadzę bloga;<br /> www.live-your-life-like-that.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
hannah198 Jasne ,że tak .!! Nawet kilka razy dziennie . ;) 07.04.12, 14:57 Oczywiście,że przeglądam ; ) Można na wielu blogach przeczytać recenzję kosmetyków,żeby nie wyrzucać pieniędzy w błoto . Z blogów szafiarskich często czerpię pomysły na swoje stylizacje ,aczkolwiek nic z nich nie odgapiam Odpowiedz Link Zgłoś
lily_luna . 07.04.12, 18:32 Jasne, że odwiedzam. Lubię przeglądać blogi Zapraszam na ten Odpowiedz Link Zgłoś
blondeeegirl Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 07.04.12, 20:10 Czytam i prowadze: blondeeegirl.blogspot.se/<33 Odpowiedz Link Zgłoś
arianav Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 08.04.12, 12:53 Tak, znam fajego bloga...moja przyjaciółka prowadzi ... to link : thisisfashion.blog.onet.pl/ Zalezy jej by pisać komentarze i głosować w ankiecie więc jesli mozesz to zagłosuj a ja zajrze na twojego bloga he he he To pa Odpowiedz Link Zgłoś
requixd Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 08.04.12, 13:53 Ja zaczęłam niedawno prowadzić i odwiedzam kilka. Insolitooo.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 08.04.12, 19:45 oczywiscie makelifeeasier.pl i sama zaczelam prowadzic www.tracetoy.blogspot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zdalaodnormy :))))) 10.04.12, 18:49 Może i nie polecam, ale w każdym razie zapraszam.. na mojego bloga : tysia-xoxo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
splash Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 11.04.12, 16:17 No jasne! Spędzam na nich większość mojego czasu. ) Moje ulubione to "charlize-mystery" oraz "Jestem Kasia". PS. serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
miley115 Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 14.04.12, 10:57 lifewithdelias.blogspot.com/ - zapraszam, świetny blog Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 14.04.12, 17:25 regularnie odwiedziam bloga neiserah : nesairah-nesstyle.blogspot.com/ polecam Odpowiedz Link Zgłoś
justus Mój ! 20.04.12, 22:06 pastelsun.blogspot.com Zapraszam i chętnie przyjmowane są komentarze (mój pierwszy blog) Odpowiedz Link Zgłoś
sleepingbeauty0 Re: Blogi modowe/szafiarskie. Odwiedzacie? 22.04.12, 18:28 Prowadzę bloga troszkę modowego i kosmetycznego (na tej tematyce głównie się skupiam) <br /> Jak masz ochotę zajrzeć: sleepingbeauty0.blogspot.com/ <br /> A blogów i videoblogów przeglądam/czytam/oglądam bardzo dużo Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia . 28.04.12, 13:35 ja codziennie śledzę alicepoint maffasfion jemerced i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
anieq Własnie swojego założyłam ! :> 03.05.12, 19:43 Poproszę o wsparcie, dopiero się uczę. www.blondebeat.blogspot.com/ Bardzo was proszę, zostawcie kilka komentarzy kto może i napiszcie co jest nie tak i co się wam podoba . cheers Odpowiedz Link Zgłoś
violetworld Re: Własnie swojego założyłam ! :> 10.05.12, 19:37 Witam! Zapraszam na swojego bloga kazdego, kto interesuje sie moda violet-grungeworld.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś