Dodaj do ulubionych

Jaki był wasz pierwszy raz ?

11.03.12, 01:51
Planowałyście to , czy nie ? Zrobiłyście to z chłopakiem , a może z kumplem ? Czy bolało was ? Jak to wyglądało i czy wam się podobało ? wink . Ja planuję za tydzień zrobić to ze swoim chłopakiem . I trochę się obawiam tego jak to będzie wyglądać . Przede wszystkim chodzi mi o ból , o przerwanie błony , bo ja jestem osobą raczej bardzo czułą na ból .
Piszcie kociaki kiss . I proszę o jakieś mądre i normalne odpowiedzi smile . To dla mnie ważne
Obserwuj wątek
    • sweeneylady To był dziki , dziki seks xD . 11.03.12, 20:42
      Czy mi się podobało ? Cholernie ! big_grin .
      Bolało ? Ani trochę .
      Kochaliśmy się na poddaszu , w mojej sypialni .
      Zapaliłam dla nastroju zapachowe , fioletowe świece .
      Było około 23.00
      On przyszedł na kolację , przyniósł ze sobą czerwone wino .
      A później nasze ciała się ze sobą zespoliły ...
      szkoda , że to tylko w simsach ...
      A tak na poważnie : 15 lat - puknij się w głowę , mieszkam w Anglii i mimo tego,iż mam 17 lat żadna moja rówieśniczka jeszcze nie współżyła z żadnym chłopcem .
      Co Twój "Men" kupi sobie prezerwatywy ?
      Wierz mi ,że taki szybko Cię zostawi ...
      • noicomipowiesz Re: To był dziki , dziki seks xD . 12.03.12, 15:59
        kolejna prowokacja ? sciana
    • inbloom *______* 12.03.12, 17:23
      do ch...a pana dziecko drogie wypie...j do książek a nie .
    • hermiona13 . 15.03.12, 21:56
      dlaczego od razu odbieracie to jako żart, czy też prowokacje?
      to forum, każdy ma tutaj prawo zapytać o co tylko zechcę, czy też ma prawo
      uzyskać jakieś rady bądź wymienić się spostrzeżeniami czy doświadczeniami.
      A posty niektórych świadczą tylko i wyłącznie o Waszej niedojrzałości.
      • olcissia_1998 hermiona13 15.03.12, 23:03
        hermiona13 napisał(a):

> dlaczego od razu odbieracie to jako żart, czy też prowokacje?
        > to forum, każdy ma tutaj prawo zapytać o co tylko zechcę, czy też ma prawo
        > uzyskać jakieś rady bądź wymienić się spostrzeżeniami czy doświadczeniami.
        > A posty niektórych świadczą tylko i wyłącznie o Waszej niedojrzałości.
        My niedojrzałe? *-* Jak ktoś tu taki jest, to autorka tej notki. 15 lat i od razu to!? Na to forum wchodzą osoby, które wolałyby oszczędzić sobie takich prowokacji. -.-
        Można wyrażać swoje zdanie, ale w granicach rozsądku...
    • milusia22 Re: Jaki był wasz pierwszy raz ? 15.03.12, 22:16
      Dżastinek cię odwiedza? a tak na poważnie to lecz się. i weź za naukę. nie wiem czy to prowokacja, żart czy ch... wie co, ale się ogarnij bo tu są dzieci. dorośnij, upewnij się, że nie zostawi cię za tydzień [te wielkie miłości mnie dobijają]
    • olcissia_1998 ... 15.03.12, 23:01
      Jak to mówią ludzie z mojej klasy - patologia. -.-

KOSZ.
    • not_for_boys_ Re: Jaki był wasz pierwszy raz ? 16.03.12, 22:11
      dość prowokować.
    • rockowa TUTAJ! 17.03.12, 20:05
      Dziewczynka z bieberem na avatarze .
      Jesteś chrześcijanką ?
      bo niewiem czy wiesz ale to grzech.
      gdzie w dzisiejszych czasach zachowywanie czystości do ślubu ? trochę szacunku do siebie
      ogarnij się -_-
      • truskawa. Re: TUTAJ! 17.03.12, 22:24
        hahahaha, czystość do ślubu? dziecko, to ty się ogarnij!
        szanowna autorka tego wątku też powinna się ogarnąć, ament.
    • lollyana Re: Jaki był wasz pierwszy raz ? 17.03.12, 22:41
      Przemyśl to milion razy i nie rób z siebie dzi.wki w wieku 15 lat. Ogarnij się trochę. I tak się rozstaniecie za kilka dni/miesięcy. Poczekaj na kogoś naprawdę wartościowego.
      • rockowa Truskawa 18.03.12, 10:39
        1) Nie mówi się ament tylko amen .
        2) To że ty nie jesteś chrześcijanką , nie znaczy że inni nie są , więc nie nazywaj mnie dzieckiem , dlatego że chcę być porządna .
        Tak , może ty chcesz wylądować w burdelu przed 18 rokiem życia ,ale ja nie .
        Pozdrawiam .
        • olcissia_1998 rockowa 18.03.12, 11:05
          Tyle, że to indywidualna sprawa, a to, że ktoś nie chce zachować czystości do ślubu nie znaczy jeszcze, że od razu nie jest chrześcijanką/chrześcijanem. indifferent
    • bellacullenx ogarnijcie się -_- 18.03.12, 11:17
      Dziewczyna sie po prostu pyta, może nie jest to prowokacja.
      Niektóre z was piszą jaką to jest dziwką i że jeśli zrobi to teraz to wyląduje w burdelu- niby dlaczego?
      Osobiście znam wiele osób które kochały się w wieku 16 lat i jakoś do burdelu nie trafiły.
      Piszecie że ten chłopak ją zostawi- znacie go? A jaka jest pewność że w wieku 19 lat, czy nawet po ślubie was chłopak/ mąż nie zostawi? Może tworzą szczęśliwy związek.
      Jeśli chodzi o mnie to nie pomogę Ci, bo jeszcze tego nie robiłam ale pamiętaj o zabezpieczeniu! Jeśli chodzi o ból to zależy od osoby, niektóre kobiety boli a niektóre nie czują nic.
      No i nie zniechęcaj się bo chyba wiesz, że w tym wieku może nie być fajerwerków smile

Pozdrawiam ;*
      • lollyana bellacullenx 20.03.12, 20:34
        Nie powiedziałabym, że dziewczyna trafi do burdelu. Po prostu jest dopiero w gimnazjum, a to nie jest dobry czas na seks. Nie można budować stałego związku w gimnazjum, dlatego sądzę, że szybko ją zostawi. Owszem są wyjątki, ale nie sądze, żeby autorka postu nim była. Sama uprawiałam seks w wieku 16 lat, w I klasie liceum. Zawsze jest obawa, że chłopak może zostawić, jednak o wiele mniejsza jest ona przy związku trwającym minimum rok, a takie często można spotkać dopiero w liceum.
    • marsjanka115 x__x 18.03.12, 12:51
      lollooloololool
      ogarnijcie się.
      uszanujcie zdanie innych
      to że ktoś chce zachować "czystość" do ślubu no cóż jego sprawa .
      a jeżeli ktoś nie chce czekać to też jego własny wybór.
      wkurzające że wyzywacie innych od dziw*k bo mają inne poglądy.
      • rockowa Ola 18.03.12, 20:58
        Tak , zgadzam się że to indywidualna sprawa . ale przeczytajcie mój pierwszy post .
        Sami widzicie że teraz zachowanie czystości do ślubu jest wyśmiewane . niby czemu ? seks przed ślubem to grzech . tak czy siak .
        Ale dobra , kończmy dyskusję na ten temat , bo widzę że to do niczego NIESTETY nie prowadzi .
    • osa123 Re: Jaki był wasz pierwszy raz ? 19.03.12, 12:23
      Mój niestety skończył się podobnie jak tu: www.youtube.com/watch?v=rilP7MY6mVg
      Od tego czasu mam nauczkę, żeby wcześniej pozbyć się z domu rodziców smile
    • your_nightmare Re: Jaki był wasz pierwszy raz ? 19.03.12, 14:14
      Nie było pierwszego razu .

smile
    • hajdi60 Re: Jaki był wasz pierwszy raz ? 21.03.12, 19:31
      Z chłopakiem, w swoje urodziny, w łóżku moich rodziców. Byłam zakochana, dla niego to był pierwszy raz też. Było cudownie. Z rad- nie planuj, jak planujesz to może nie wyjść. Zabezpiecz się. No i najwazniejsze- bądź pewna swojej decyzji, bo cnotę masz tylko jedną kochana i ten ktoś MUSI być szczególny. Zapamiętasz ten moment do końca życia. Bolało trochę, ale nie jest źle. Jest to najmniej ważna część tego. Wazne, żeby on był dlikatny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka