Dodaj do ulubionych

Jak odzyskać chłopaka?

11.03.12, 14:18
Byłam z chłopakiem (Adrian) 2 miesiące, zdradziłam go i się rozstaliśmy. Nie mieliśmy kontaktu przez około 8 miesięcy, a w tym czasie poznałam swojego wtedy przyszłego chłopaka(Błażeja). Byłam z nim rok. Adiego widywałam go średnio raz na 2/3 miesiące w jakimś klubie. Któregoś dnia spotkaliśmy się z A. i wyznał mi, że mnie nie przestał kochać, że cały czas o mnie myślał i chciał się spotkać ale wiedział że mam chłopaka. Wtedy zrozumiałam, że nie kocham Błażeja tylko jego i zakończyłam ten związek. Z adim spotykaliśmy się dosyć często, ale nic nam nie sprzyjało, pokłócilismy się o Błażeja, bo spotkałam go na mieście i mnie pocałował.. Minął miesiąc i wróciłam do Błażeja, bo za bardzo za nim tęskniłam i on nalegał,a Adi zaczął spotykać się ze swoją koleżanką. Mój powrót okazał się porażką, po 2 tyg zakończyliśmy to raz na zawsze. Próbowałam się skontaktować z A, bo wiem że to jego kocham, ale nie odbiera moich telefonów. Pisaliśmy kilka esów, ale ewidentnie nie chce póki co niczego wyjaśniać ze mną i widać, że go strasznie zraniłam.. Nie wiem co mam robić, chce z nim być, ale nie chce rozwalać jego związku z tą koleżanką. Przecież mówił ze jest we mnie zakochany, ze zrobi dla mnie wszystko i ze tak dlugo czekał i myslał o mnie.. co mam robić?
Obserwuj wątek
    • pauluskaaa Re: Jak odzyskać chłopaka? 17.03.12, 08:47
      A ja na twoim miejscu dałabym A. spokój.Może już ułożył sobie życie z tą drugą dziewczyną,skoro zrozumiał,że jesteś dla niego niedostępna albo po prostu Wam nie wychodziło,kiedy do siebie wracaliście po raz kolejny.Jeśli nadal Cię kocha,to do Ciebie będzie chciał po jakimś czasie wrócić.Spróbuj przez jakiś czas dać sobie spokój z facetami do momentu,kiedy już wystarczająco ochłoniesz i będziesz gotowa na nowy związek. smile
    • rockowa Tutaj ! 17.03.12, 20:01
      Troszkę to zakręcone. Nie chcę Cię obrażać oczywiście . Ale popatrz . Piszeż że zrozumiałaś że kochasz Błażeja . Potem Adriana . I znów Błażeja . Tak nie można. 2 razy zdradziłaś Adiego . Skaczesz z kwiatka na kwiatek . Zastanów się ,bo możezs ich ranić . to nie wporządku . Jeśli jesteś z A. - szanuj go . nie całuj błażeja .dziwisz się że już ci nie ufa ?
      Popieram koleżankę u góry .Widzisz ? nie odbiera telefonu . to znaczy że jest szczęśliwy z tą dziewczyną . Radzę Ci , zostaw ich .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka