paulina6895 05.04.12, 13:58 Wyjeżdżacie gdzieś na wakacje ? A jeśli wyjeżdżacie to gdzie.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapowa. Re: Wakacje ;D 05.04.12, 14:11 Koncerty, wakacje z rodziną i do rodziny xD DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 Re: Wakacje ;D 05.04.12, 14:15 wspolne wypady po za miasto ze znajomymi , moze z bratem do stannów do ciotki . Odpowiedz Link Zgłoś
lovewampires Re: Wakacje ;D 16.04.12, 19:28 Ja wyjeżdżam do Bułgarii a potem gdzieś do Rodziny . Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_97_sc Re: Wakacje ;D 20.04.12, 20:44 W tym roku, to jadę do babci-NIemcy stturgard(czy jakoś tak) cioci do Czech(Liberec) i z przyjaciółkami do rodziny do Kołobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Wakacje ;D 05.04.12, 14:39 Nareszcie w tym roku nigdzie nie wyjeżdżam, całe szczęście. Może to się wydac troche dziwne, ale męczą mnie takie wyjazdy, i tak nigdy nie wychodzę praktycznie z hotelu (nie wychodzę na słońce), a siedziec sama przy komputerze wolę w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaragirl Re: Wakacje ;D 05.04.12, 14:40 wakacje z rodzinką... czegóź chcieć więcej? xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
justyna32 Re: Wakacje ;D 05.04.12, 16:38 Hmm...Nie myślałam jeszcze o wakacjach.Może gdzieś pojadę.Nie mam czasu raczej na planowanie wakacji.Muszę się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Wakacje ;D 10.04.12, 14:59 Ja pewnie pojadę do Nałęczowa lub Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 :) 05.04.12, 17:01 Miałam jechać na obóz do Anglii, ale: 1) ma tam być Liga Mistrzów czy coś (nie znam się) i tata się boi zamachów terrorystycznych xD 2) jak zobaczyłam ceny to dałam sobie spokój (ok 4 - 5 tysięcy na dwa tygodnie to zdecydowanie za dużo! moi rodzice należą do klasy średniej i spokojnie starcza nam kasy, ale no bez przesady...) Prawie na pewno jadę z przyjaciółką do jej wujka pod Wrocław. A czy jeszcze gdzieś, to zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Wakacje ;D 06.04.12, 10:17 od czterech, przez sześć do ośmiu festiwali, jeszcze nie wiem ile dokładnie wypadnie, plus do tego włochy jak się uda ogarnąć ekipę plus węgry nie wiem kiedy, ale muszą być. :q Odpowiedz Link Zgłoś
katjacarter_ Re: Wakacje ;D 06.04.12, 12:10 pewnie do moich ukochanych Niemiec ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: tuu 07.04.12, 10:41 vhvielismy z paczka nad morze ale nie wiem moze do Anglii sie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Wakacje ;D 07.04.12, 10:49 Jeszcze nie wiem, czy gdzieś pojadę. Możliwe, że znowu pojedziemy na Chorwację. Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 07.04.12, 12:16 z tego co się orientuję to do Władysławowa , ale pewnie jeszcze zmuszą mnie żebym pojechała do kuzynki na parę dni , no i będę się z koleżankami umawiać Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 Re: Wakacje ;D 09.04.12, 11:11 Ja jadę z rodzicami i bratem na wyspy kanaryjskie,w góry może do Zakopanego no i pewnie jeszcze do rodziny na mazury Już nie moge się doczekać WAKACJI !! Odpowiedz Link Zgłoś
violettie wakacje. 09.04.12, 13:33 pewnie do sanatorium, pod kontem pływania i obóz na który jeżdżę chyba od zawsze. może na Mazury, czy gdzieś tam z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Wakacje ;D 09.04.12, 19:00 Ja jade do Chin na objazdówke z Itaki(Pekin Xian Hongkong itp). Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Wakacje ;D 09.04.12, 19:04 jeszcze nie mamy konkretnych planów. sie zobaczy xD Odpowiedz Link Zgłoś
sekai. Re: Wakacje ;D 09.04.12, 20:15 Pewnie będę siedzieć w domu, jak zwykle zresztą... :c Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Wakacje ;D 10.04.12, 12:34 Raczej nie zanosi się na to abym gdzieś jechała w te wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
vampirekiss Re: Ulalala ;D 10.04.12, 13:52 Ja jadę do Francji na 3 tygodnie Może jeszcze do kuzynki na 2 tygodnie. A resztę wakacji spędzę ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Ulalala ;D 10.04.12, 14:26 Pierwszy wakacyjny wątek! Jak miło ! Ja jeszcze nie wiem. Jak na razie mój plan na wakacje opiera się jedynie na książkach, które w letnie dni wreszcie będę miała czas przeczytać. Do tego momentu nie jestem pewna, ale jest szansa, że wyjadę na dwa obozy - tak jak w zeszłym roku. Sprawa jest jednak otwarta, ponieważ jeden z nich może w tym roku się nie odbyć. Nie chcę jechać nigdzie z rodzicami, bo dla mnie wakacje są czasem, kiedy mogę pograć w tenisa. Niestety znając ich to coś wymyślą i będą dwa tygodnie przerwy od sportu Już i tak zafundowałam sobie prawie miesiąc przez egzaminy gimnazjalne i sprawdziany, na które wciąż zakuwam. A'propos sprawdzianów.... Przerwa na Kotka się kończy. Idę się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Wakacje ;D 10.04.12, 15:25 Jeszcze nie wiem ... ale możliwe, że pojadę na kolonię nad morze do Stegny - tam gdzie w zeszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
loveyouariana Re: Wakacje ;D 10.04.12, 15:33 Wakacje powiadasz Pomyślmy...ja co roku gdzie indziej..rok temu Great Britain, a 2 lata temu America, nie wiem jak teraz ja chce Hiszpanię, ale rodzice chcą mnie znowu do ciotki z Ameryki wyslac no coz, ja chce isc na studia z angielskiego, moze to dla tego..ale 100 razy wolalabym Hiszpanię , w Ameryce to już chyba 20 razy byłam... jej może jeszcze namówię starszych Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Re: Wakacje ;D 11.04.12, 14:50 Tak na pewno wyjeżdżam i pewnie tak jak rok temu dwa razy za granicę. Nie wiadomo jeszcze gdzie ale na razie rodzice myślą nad Rodos (genialne miejsce do winsurfingu, a ja go uwielbiam) i jeszcze gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
blackangel19 wakacje!!! 12.04.12, 21:09 Ja lece samolotem na Krete do Adelianos Kampos na 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś