pumciaa Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 13:32 Nooo ;D Czarodziejka ,wojowniczka, syrena,albo ,,zmiennokształtna" ,wiele jest fajnych postaci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toster. Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 13:39 jeśli mogła bym którymś z nich zostać, wybrała bym wampira. Zero trzymania się zasad, wieczne życie. to by mi pasowało Odpowiedz Link Zgłoś
madziuffna Czarodziej , 06.08.12, 13:40 bitch please ja jestem czarodziejem *-* A tak na serio to chciała bym być czarodziejem uczęszczać do Hogwartu , mieszkać w Dolinie Godryka lub Hogsmeade , być animagiem bo niektórzy czarodzieje nimi są : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bloomsbury Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 13:49 Ja chcę do Hogwartu! Animagiem w sumie też mogłabym być. Kot to byłaby idealna postać animagiczna dla mnie. Taak życie czarodzieja musi być wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiula177 Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 14:49 Ja właśnie zawsze bardzo pragnęłam być pół wampirem i pół czarownicą Wampiry od dłuższego czasu mnie intrygowały a czarownice od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
mickey Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 14:58 Czarodziejem ! i zostanę wtedy Aurorem, będę mieć zdolność lewitowania i telekinezy Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 15:09 Tak, trollem. Takim, jak z Harry'ego Pottera. Ale tak na serio, to mogłabym być jakąś wróżką, albo czarodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 15:24 Ja bym chciała być wampirem z magicznymi zdolnościami Xd Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox hymmm... 06.08.12, 15:39 po długim namyśle chyba bym chciała najbardziej być czarodziejem i chodzić do Hogwartu, choć na drugim miejscu jest wampir, ale bardziej taki z Pamiętników Wampirów Odpowiedz Link Zgłoś
ami78 Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 15:45 Ja oczywiście czarodziejka w magicznym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
luan Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 16:52 Ja chciałabym być taką czarownicą jak bohaterki serialu "Czarodzejki". Chciałabym posiadać taką księgę z zaklęciami. Fajnie byłoby by też bycie wampirem, takim jak wampiry w "Pamiętnikach Wampirów". Chciałabym też robić zakupy na Pokątnej Odpowiedz Link Zgłoś
jowi95 Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 17:51 Oczywiście,że tak! Fajnie byłoby zostać czarodziejką! Np. jak Hermiona czy Ginny I żyć w Potterowym świecie! Marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
journalist_1864 Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 17:52 Chciałabym być wiedźmą, ale taką prawdziwą z grymuarem Odpowiedz Link Zgłoś
lily_roza Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 18:39 oj... ja chciałabym być Nocnym Łowcą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
1dforever Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 18:52 Chciałabym być wampem bo są nieśmiertelne ale czarodzieje też sa cool także chciałabym być i wampirem i czarodziejem hahah ;p wilkołaki też lubię wszystko co fantastyczne ohh jeaaahh Odpowiedz Link Zgłoś
lovaticziva RE 06.08.12, 20:41 Ja kiedyś chciałabyć taką czarodziejką ja te z W.I.T.C.H Serio, fajna sprawa takie fajne moce mieć ^^ Jak Cornelia albo Will Odpowiedz Link Zgłoś
adelajdadakota Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 06.08.12, 20:57 Mam swój własny .świat i tak jestem w Hogwarcie. I jestem oczywiście animagiem - wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
majikku Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 07.08.12, 08:03 Zdecydowanie Hogwart. A najfajniej byłoby gdybym była metamorfomagiem. Odpowiedz Link Zgłoś
morfina Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 07.08.12, 22:35 nie . : ) to nie dla mnie . : > Odpowiedz Link Zgłoś
ania12326 heh czary mary 08.08.12, 11:47 Ja chciała bym być czarownicą Błahahaha XD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 09.08.12, 22:39 oczywiście, że chciałabym być czarodziejem ;D bardzo często przydałaby mi się peleryna niewidka xD Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Chcielibyście być magiczną istotą? 16.08.12, 20:10 Pewnie, chciałabym być uczennicą Hogwartu Byłabym na 5 roku Odpowiedz Link Zgłoś