naivegirl Re: Najlepsza przyjaciółka . 11.07.12, 20:14 nasza przyjaźń zaczęła się od kłótni o jakąś zabawkę, w przedszkolu. xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulina13542 Re: Najlepsza przyjaciółka . 11.07.12, 20:45 W przedszkolu. Znamy się już 10 lat. BFF Odpowiedz Link Zgłoś
sw33t_girl Re: Najlepsza przyjaciółka . 11.07.12, 22:02 W 4 klasie podstawówki pani przesadziła nas tak że siedziałyśmy razem. Pamiętam że tak okropnie nie chciałam z nią siedzieć ale w końcu jakoś tak wyszło że od tamtego czasu do dziś jesteśmy nierozłączne Odpowiedz Link Zgłoś
morigan Re: Najlepsza przyjaciółka . 11.07.12, 23:40 ja poznałam moją najlepszą przyjaciółkę jak miałam 4 latka na rynku D miała fajne rękawiczki DD Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Najlepsza przyjaciółka . 12.07.12, 00:30 w szkole. obie jesteśmy kontaktowe i towarzyskie, więc po prostu zaczęłyśmy rozmawiać i okazało się, że jesteśmy do siebie podobne. jak siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
brysiaczek Re: Najlepsza przyjaciółka . 12.07.12, 11:04 Ja miałam najlepszą przyjaciółkę, ale tak naprawde tonie była ta. Spotykałyśmy się bo nasze mamy się przyjaźniły. Ale ona mnie cały czas obraża, bije itd. (bija tak w takim normalnym sensie) i nie wiem czy ja nadal chce się z nią przyjaźnić Odpowiedz Link Zgłoś
laurqqa. Re: Najlepsza przyjaciółka . 12.07.12, 13:19 ja na zielonej szkole znałyśmy się wcześniej z widzenia bo chodzi do mojej klasy to było tak... na pierwszym dniu w hotelu odwiedzały mnie często jej koleżanki z pokoju a musiały przychodzić z nią kiedy ona sama siedzała to do niej podesszłam przedstawiłam się że mam na imię laura a ona oodpowiedzała że ma na imię ola to było w 3 kl wieć to bylo troche głupie /xdd wiec zaczełyśmy rozmawiać o dyskotece powiedzałyśmy że się spotkamy i razem potaczymy potem szło dalej mam nadzieje że znajdziesz swą najss kumpele które możesz wszystko powiedzieć ) Odpowiedz Link Zgłoś
seli2 Re: Najlepsza przyjaciółka . 12.07.12, 13:42 Swoją najlepszą przyjaciółkę poznałam w 2009 na wycieczce szkolnej do Warszawy .Poznałyśmy się chyba dzięki temu że obie lubimy się wygłupiać . A po wakacjach okazało się że będziemy chodzić do jednej klasy . Wtedy zorientowałyśmy się że znamy się z tej wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
kikixdd Re: Najlepsza przyjaciółka . 12.07.12, 14:07 jedną poznałam w przedszkolu, drugą w podstawówce a trzecią w gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
lolena Re: Najlepsza przyjaciółka . 12.07.12, 14:46 Ja z moja poznałam sie 8 lat temu w przedszkoluu Pamiętam to jagby to było wczoraj : " ona powoli nalewała zobie ze dzbanka herbatke lecz nieudało sie jej i wylała . Podczas gdy poszła po ścierkę ja jej nalałam tą herbatę i potem już codzień jej musiałam nalewać " Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek15600 Re: Najlepsza przyjaciółka . 12.07.12, 16:52 poznałyśmy się już w zerówce od tamtej pory nie miałam innej, zawsze się rozumiałyśmy i nie boimy się wyjawiać sekretów... Odpowiedz Link Zgłoś
kika. nie mam, same fałszywe pseudoprzyjaciółki 12.07.12, 18:24 nie przejmuj się.. ja też nie mam takiej prawdziwej przyjaciółki ! zawsze są fałszywe, nie ufają, zdradzają, zostawiają.. <br /> swoją pierwszą przyjaciółkę, K, taką prawdziwą <jak podejrzewałam> poznałam już w 1kl SP.. ale zaprzyjaźniłyśmy sie dopiero w 6kl.. przez caly rok byłyśmy nierozłączne, zawsze razem i wgl.. w G dużo sie zmienilo.. w 1G jeszcze było ok.. ale potem zaczęła mnie troche olewać, bo znalazła lepsze przyjaciółki.. dziś widujemy sie rzadko, ale lubie spędzać z nią czas. śmiejemy sie, plotkujemy, opowiadam jej o swoich problemach, ale ona mi już raczej nie. :< oddalamy sie od sb.. O i M poznałam w G.. w 1kl nie odzywałyśmy sie zbytnio ale w M bardzo zakumplowałyśmy.. zeszłoroczne wakacje to codzienne wypady do sąsiedniej wsi do nich.. troche mi nie odpowiada M.. jest taka w stylu pięknisi i wgl ; / no ale przeżyje, bo bez niej pewnie by mnie O olała ! O to chyba jedna z lepszych przyjaciółek jakie miałam.. ale nie ufa mi.. czasami sie oddala, jest za bardzo ciekawska.. wypytuje mnie o wszystko a sama nic nie zdradza.. wczoraj sie nawet pokłóciłyśmy bo wygadała to o czym gadałyśmy kilka dni temu M.. bardzo mnie denerwuje gdy ktoś przekazuje to co mówie, dalej.. ; / z N zakumplowałam sie w tym lutym.. fajna dziewczyna, rozumiała mnie i rozumie nadal.. ale to raczej jedna z tych dziewczyn, któe kumplują sie z tymi popularnymi.. żyje w innym świecie.. czasami zastanawiam sie czy pisze do mnie tylko po to by pochwalić sie co dzisiaj zrobiła.. tak więc tak na serio nie mam prawdziwej przyjaciółki.. może poprawią się relacje z tymi `pseudo`przyjaciółkami, bo idziemy do sąsiedniego miasta razem do szkoły.. ale zobaczymy.. z N pewnie urwie mi sie kontakt, ponieważ zostaje tu.. ale może w nowej szkole spotkam bratnią dusze !? kto wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
flower7 Re: Najlepsza przyjaciółka . 13.07.12, 22:39 1 września w "zerówce"! Od tamtego czasu minęło już 10 lat, a my dalej jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami! Odpowiedz Link Zgłoś
boo.bear Re: Najlepsza przyjaciółka . 14.07.12, 14:28 Szczerze ? Nie pamiętam. Znam ją odkąd się urodziłam. Mieszkamy obok siebie i zawsze jak byłam mała chodziłam do niej z bratem i moją mamą. ja się bawiłam z nimi, a matulki gadały. Chyba to było tak . xD ' Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse ooo . 14.07.12, 16:50 gdy moja stara "najlepsza" przyjaciółka się ode mnie odwróciła, usiadłam w ławce z inną dziewczyną z klasy, której na początku nie lubiłam . ale potem okazało się, że jest całkiem spoko i się bardzo zaprzyjaźniłyśmy . ; > to było w 4 klasie podstawówki, a teraz idziemy do liceum i dalej jest zajebiście . : D Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ miłość do jednego zespołu. 17.07.12, 23:29 Chodzimy do tej samej szkoły. Kiedyś przeglądałam jej zdjęcie na facebooku i zobaczyłam, że na nadgarstku ma narysowany triad. I od tego się zaczęło. Najpierw pisałyśmy trochę w komentarzach, później przeniosło się na gadu-gadu, aż w końcu odezwałyśmy się do siebie w szkole. I od 19 marca 2011 jesteśmy nierozłączne. :3 Jednak Echelon łączy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś