yourwish 11.07.12, 11:53 hej wszystkim! mam problem z brwiami. Są dość gęste i ciemne i chciałabym je wydepilować, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Regulujecie brwi? i jak to robicie? Help!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lace Re: Brwi 11.07.12, 12:02 Wystarczyło wpisać w google. Pełno artykułów, a nawet filmików o tym: lmgtfy.com/?q=depilacja+brwi Odpowiedz Link Zgłoś
yourwish Re: Brwi 11.07.12, 12:15 no tak, ale zależało mi na jakiś sprawdzonych opiniach. Znalazłam artykuł o depilacji nitką i wydaje się całkiem ciekawa www.depilacja.edu.pl/sposoby/nitkowanie co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bloondi Re: Brwi 11.07.12, 14:17 Pójdź najpierw do kosmetyczki. Ona ci to dobrze wszystko zrobi, a potem już jak zobaczysz jak ona to zrobiła to pęsetą sama zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Brwi 11.07.12, 14:33 Ja jeszcze sobie nie reguluję brwi, ale jeśli Ty masz taką potrzebę, to czemu nie... Może poproś o pomoc mamę ? Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Brwi 11.07.12, 15:53 ja sama bym się za to nie brała. poszłabym na twoim miejscu do kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_ Re: Brwi 11.07.12, 16:08 radze Ci pójść do kosmetyczki,bo ma większą wprawę Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: Brwi 13.07.12, 20:35 Dzięki bogu że jestem blondynką i mam jaśniutkie brwi Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Brwi 19.07.12, 22:50 kosmetyczka, ale jak masz 'dobrą rękę' to możesz pęsetą. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Brwi 23.07.12, 17:37 Na Twoim miejscu pierwszą regulacje brwi zrobiłabym u kosmetyczki. Ona nadałaby brwiom ładny kształt, a potem Ty sama mogłabyś już wyrywać odrastające włoski Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Brwi 25.07.12, 01:08 przeważnie chodzę do kosmetyczki ale jak mi odrastają to po woli sama sobie je wyrywam Odpowiedz Link Zgłoś
morfina Re: Brwi 26.07.12, 21:42 idź do kosmetyczki , poproś o wyregulowanie brwi . ona zrobi kształt , potem będziesz mogła sama sobie wyrywać brwi pensetą . Odpowiedz Link Zgłoś
wiktusss Re: Brwi 30.07.12, 19:07 Też mam taki problem a właściwie miałam , najpierw stań przed lustrem i pomyśl czy na pewno tego chcesz. Jeżeli tak nie rób tego sama ,idź do kosmetyczki ona powie Ci jakie dla Cb są najlepsze i zrobi tak ,że będziesz wyglądać ładnie .Nie proś o to mamę czy kumpelę no chyba ,że jest kosmetyczką. W. Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ Re: Brwi 10.08.12, 12:45 Skoro piszesz,że Twoje brwi są dość GĘSTE to lepiej nie rób tego sama myślę,że powinnaś udać się do kosmetyczki,zrobi Ci to tak jak będziesz chciała. Samej lepiej nie ryzykować! Odpowiedz Link Zgłoś
splash Re: Brwi 11.08.12, 17:31 Pójdź do kosmetyczki.Lepiej nie rób tego sama, bo jeśli nie masz wprawy to zrobisz krzywo i będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś