Dodaj do ulubionych

opłaca się kupić białe conversy ?

13.01.13, 16:08
opłaca się kupić białe conversy ?
Obserwuj wątek
    • madisa Re: opłaca się kupić białe conversy ? 13.01.13, 17:41
      Czy się opłaca? Jak każde conversy, jedyny, główny minus to kolor, szybko się brudzi... ale jeżeli Ci się podobają - czemu nie?!
      wakacyjnaa.blogspot.com/ kiss
    • greenday1 Re: opłaca się kupić białe conversy ? 13.01.13, 19:44
      Converse są super.Białe szybko się brudzą ale możesz kupić chociaż ja bym kupiła jakiegoś koloru
    • blaugball Re: opłaca się kupić białe conversy ? 13.01.13, 20:37
      Ogólnie conversy bardzo się opłaca kupić. Ja swoje mam już dziewiąty miesiąc i jedyną wadą jest trochę starty napis z tyłu. Oprócz tego są w nienaurszonym stanie, a przeżyły chodzenie po deszczu, ćwiczenie na wf na dworzu - zaliczanie skoków i bieganie po bieżni a nawet krótkotrwały wypad na śnieg : )

Ja jednak kupiłabym inny kolor. Wiadomo, że białe buty zawsze szybciej się brudzą, a później takie ,,kremowe'' buty wyglądają beznadziejnie.
      Jest wiele cudownych kolorów, więc czemu nie zdecydować się na inny? Mam koleżankę, która tak zabrudziła białe conversy, że już nigdy ich nie domyła i takie przybrudzone wyglądały ohydnie. : )
    • ewunia01 Re: opłaca się kupić białe conversy ? 14.01.13, 13:32
      Na pewno są bardzo fajne, ale szybko się ubrudzą. Ja bym takich nie kupowała. Wybrałabym raczej coś ciemniejszego.
    • xadax Re: opłaca się kupić białe conversy ? 14.01.13, 15:26
      no ;d
    • lena_ Re: opłaca się kupić białe conversy ? 17.01.13, 00:28
      jeśli chodzi o conversy w ogóle, to tak. ja swoje mam od kwietnia i są naprawdę genialne, trochę napis zdarł się z tyłu, ale to kwestia sposobu chodzenia :3

białe są ok, ale jeśli nie chodzisz w nich codziennie. jeśli masz taki zamiar, wybierz inny kolor wink
    • janek2505 Re: opłaca się kupić białe conversy ? 17.01.13, 10:07
      Ogólnie conversy jak najbardziej na tak- są to dobre jakościowo i uniwersalne buty. Jednak co do koloru mam pewne wątpliwości, gdyż białe
    • niezniszczalna Hmmmm.... 21.01.13, 12:32
      Zacznę od tego, że trampki Converse zawsze mi się podobały i nadal tak jest chociaż ostatnio trochę się zniechęciłam. tongue_out Nosiłam buty niecałe pół roku, a one się bardzo mocno rozkleiły po bokach, a nawet z przodu tam gdzie znajduje się duży palec wytarły się na gumie (nie wiem jak to wytłumaczyć)... Tak jakby mi guma pękła, na tym białym czubku. No więc poszłam na gwarancję no i wymienili mi na nowe. Mam nadzieję, że te dłużej wytrzymają big_grin Pani w sklepie powiedziała, że dużo osób przynosi Converse na gwarancję - znacznie częściej niż np. Vansy smile
      Ale jeśli chodzi o design i wgl to jak najbardziej piwo
      • cassandre Re: Hmmmm.... 21.01.13, 13:59
        pewnie że warto! converse'y są teraz bardzo modne. : D sama bym kupiła. czarne albo granatowe. serce białe też są wporzo,ale bardzo szybko się brudzą. mój kolega ma białe,i są już szare od brudu. tongue_out
    • niemampomysluoo Re: opłaca się kupić białe conversy ? 23.01.13, 16:04
      mi sie biale nie zbyt podobają, choc krótkie sa nawet ok. tak czy inaczej zszarzeją ci zaraz okropnie
    • bellacullenx :) 23.01.13, 21:10
      Ja mam i jestem bardzo zadowolna, To prawda- szybko się brudzą, ale ja swoje wyprałam i były jak nowe. materiał się nie zniszczył i wgl. ok
      Według mnie białe są świetne, do wszystkiego ubierzesz i jest ok
    • ryszardama Re: opłaca się kupić białe conversy ? 01.02.13, 11:06
      Ja kupiłam sobie swoje trampki converse z wyprzedaży z tym, że czarne. Nic się z nimi nie dzieje. Miałam kiedyś zwykłe, wysokie białe trampki. Siłą rzeczy się brudziły, ale uwielbiałam je! smile
    • mamba___ converse 20.02.13, 20:02
      są piękne, ale dla mnie białe buty od zawsze były niepraktyczne. ja zainwestowałam w kolor i nie narzekam ; )
    • mrucz Re: opłaca się kupić białe conversy ? 24.02.13, 21:04
      ubrudzą się ;c
    • wiki513 Re: opłaca się kupić białe conversy ? 01.03.13, 18:03
      tak są fajne
    • ostrypazurek Re: opłaca się kupić białe conversy ? 08.03.13, 10:13
      Fajne tylko mało praktyczne będą wyglądały na wiecznie brudne a tym samym na stare i zaniedbane no chyba że po dywanach zamierzasz w nich chodzić wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka