Gość: ssandiii Re: Miley Cyrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 18:21 Miley jest superrr.... uwielbiam jąxD jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Miley/Hannah Re: Miley Cyrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 13:01 Miley jest świetna ma śliczne piosenki ładnie tańczy świetnie gra w filmach i dba o swoich fanów oraz pomaga potrzebującym no wiec dla mnie ejst spoko Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: Miley Cyrus 18.03.09, 15:53 szalona i zwariowana spoX [przynajmniej tak mi się wydaje] dziwczyna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Miley Cyrus 18.03.09, 15:55 Ja ją uwielbiam, z naciskiem na 'wielbiam' xD Nie, no jest wspaniała, piękna, utalentowana, szczera, zwariowana, miła, i szalona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley Cyrus Re: Miley Cyrus IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 15:57 Uwielbiam Miley! Jest najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlepsza na świeeeeeeeeeeeecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh5 Re: Miley Cyrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:15 jest superfajna.jestem jej najwiekszą fanką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley Cyrus :* Miley Cyrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:16 Miley jest najlepsza Kocham ją Ona jest cool Ma bardzo fajne piosenki przykład: Fly on the wall i See you again Ona jest najlepsza Ma śliczny głos i jest coooooooool:>:> :>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Miley Cyrus 18.03.09, 17:41 Jak ja jej nie lubię... uważam, że jej się tak w głowie poprzewracało, że nie wiem co mówi. Uważam tak samo jak mój nauczyciel Geografii Jest okropna. Myśli że jest wielką gwizdą, że ma jeden film i on przyniesie jej sławę na cały świat;/;/ Na prawdę mam do niej wielki wstręt. Niektórzy mówią, że miał tylko jeden wybryk z tymi fotami, ale ja wiem, że nie dawno może 3 tygodnie temu poszła do Brad Pitt ( nie wiem jak się pisze) i poprosił, żeby ją zaadoptowali;/;/ ja cie on nie ma żadnych skrupułów. I kreuje się tylko na Disney'u poza nim nie ma szans nigdzie i bez swojego tatusia;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyśka Re: Miley Cyrus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 18:28 Witam wszytkich Ja też jestem fanka Miley Cyrus i uważam ze jest spoko laska Do "Lolcia66" - słuchaj , to jest forum i każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie na temat Miley i innych gwaiazd. Ale nie musisz we wszytko wieryc! Mam kumpele która nienawidzi Miley , ale stara się zachowac to dla siebie!Wiem ze my tylko oceniamy ludzi zazwyczaj po WYGLADZIE, ZACHOWANIU ESTRADOWYM, WPADKACH I WTOPACH. Ale tak naprawde nikt nie wiem jaka Miley jest w zyciu prywatnym , a to ze gazety oczerniaja jej osobe (nie mówie ze wszytkie, ale nieraz się trafiają) to nie oznaza ze redaktorzy tej gazety znaja Miley podstawowo! kazda laska zalicza wtopy! Pozdrowienia dla "lolcia66" i wszytkich fanek Miley ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggng Re: Miley Cyrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:32 ona jest boska!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś