Gość: Izzy IP: *.isp.tvkg.net 18.03.09, 15:47 Teraz możecie się podzielić z innymi ciekawostkami i same dowiedzieć się co nie co o najnowszych trendach w modzie! Śmiało piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka6655 Re: Ze świata mody... 18.03.09, 16:15 Rozumiem, że mowa o madzie dla nastolatek. Wiec zauważyłam, ze ostatnio modne są takie kolorowe adidasy za kostkę z nike najczęściej. znalazłam nawet kilka fotek na allegro. Jak wam się podobają, może już macie podobne.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: Ze świata mody... IP: *.isp.tvkg.net 19.03.09, 13:59 Te buty są boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truru4r5u Re: Ze świata mody... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:44 Ja tez uwiellbiam takie buty.ale jak narazie nie mam jeszcze ich.ale w przyszlosci napewno kupie.; Odpowiedz Link Zgłoś
asiunka1155 Re: Ze świata mody... 19.03.09, 22:53 www.neosport.pl/?gclid=CIvSsbiSrJkCFYST3wodYneuJA - polecaam tą strone jeśli macie zamiar kupić buty ; ]] są na tej stronie podane ich cenyy .. do moich poprzedniczeek : taak te buty są teraz modne. mnie się podobają, i chce sobie je kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
olka15 Re: Ze świata mody... 28.07.09, 12:51 TO JEST OKROPNE I WCALE NIE MODNE!!!!!!!!!! NIE KUPUJCIE TYCH TREPÓW!!!!!!! JESIENIĄ MODNE BĘDĄ TRENCZE, BUTY WYSOKIE (DO POŁOWY ŁYDKI) NOSZONE Z WYSTAJĄCYMI SKaRPETAMI WEŁNIANYMI LUB GETRAMI, CEKINY OD STÓP DO GŁÓW (TZN. CAŁA BLUZKA W CEKINACH) LUB JAKO DETAL, ASYMETRYCZNE SUKIEKI BEZ JEDNEGO RAMIENIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Choo Re: Ze świata mody... IP: *.chello.pl 20.03.09, 15:39 Niby te buty sa modne. Chcę sobie takie kupić, by mieć na wf, bo preferuję trochę inny styl. W dodatku wszystkim się wydaje, że jak mają tego typu fason obuwia to sa modni. Super. Tylko, że już niedługo co druga osoba na ullicy będzie je mieć i wszyscy będą jak klony -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: Ze świata mody... IP: *.isp.tvkg.net 20.03.09, 15:41 Ciekawostka Czy widzieliście kiedyś coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Ze świata mody... 18.07.09, 07:54 modne są rzymianki.Kopertówki (wszyscy je mają oO) . Lużne leiste bluzeczki do tego baletki i rurki. spodnie z dużym kroczem. mnie ta moda się podobaa !!!!!!!! a wam ? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: Ze świata mody... 28.07.09, 13:05 mi teŻż... =)) LubiĘ siĘ tak ubieraĆ. ;* pOzatym to trzeba sie bawić mOdą, ja lubie wymyslac sobie takie ciekawe zestawienia. a wy co najbardziEj lUbicie nosić? Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Ze świata mody... 29.07.09, 17:31 ja lubię mieszać elegancję ze sportowymi rzeczami np. rurki , biała bluzka z podwiniętymi rękawami i wywinietym kołnierzykiem a do tego trampoleeeee ^^ !!!!!!!!!!!!. albo...... spódnica i do tego trampki poniżej kostki . lubię też..... dużo dodatków typu bransoletek . Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: Ze świata mody... 30.07.09, 18:25 Buty za kostkę są śliczne(skracają optycznie nogę xD), Mi się obecnie strasznie podoba sukienka + trampki i najlepiej czarne ( coś takiego jak miała Kristen na MTV Movie Avards) Jakiś ciekawy T-shirt + rurki + trampki w jednym kolorze ;D Odpowiedz Link Zgłoś