joe_57 18.03.09, 16:22 Ja ososbićśie Demi Uwielbiam -czytam wszystkie notki o niej -Jesli i wy ją uwielbiacie dołączcie do tego forum Jonas Brotgers to moim zdaniem rewelacyjny zepsołł mają super głosy i tworzą dobrą muzyke - Joe- Zawariowany pełen poczucia humoru o pięknej barwie głosu - Nick- uroczy i słodki chłopak o anielskim głosie - Kevin- poważny a zarazem pełny poczucia humoru najstarszy z braci - jeśli uwielbiacie któregoś z braci lub ich ogółnie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wercia_1001 Re: Fani Demi Lovato i Jonas Brothers:*** <3 18.03.09, 16:48 uwielbiam ich wszystkich [img][/img] Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Fani Demi Lovato i Jonas Brothers:*** <3 18.03.09, 16:52 ` .tak.;*sa cudni.;* znalazłam fajna strone demi gdzje mozna zobaczyc jej bardzo fajne zdjecia.;* wbijajcie.! Odpowiedz Link Zgłoś
joe_57 Re: Fani Demi Lovato i Jonas Brothers:*** <3 19.03.09, 18:08 te fotki są bobmbowe superkowo że dałaś tą stronke tu Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Fani Demi Lovato i Jonas Brothers:*** <3 18.03.09, 17:26 Lubie oboje ale bardziej Demi Jonsowie nie powinni grać.. wykreowali się na muzyce to powinni przy tym pozostać Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Fani Demi Lovato i Jonas Brothers:*** <3 20.03.09, 10:55 Ja bardzo lubię Demi ale przedewszystkim to Jonas Brothers kocham ich nad życie Odpowiedz Link Zgłoś
natasia__ Re: Fani Demi Lovato i Jonas Brothers:*** <3 20.03.09, 18:55 oni smierdza xD Odpowiedz Link Zgłoś
justynka1401 Re: Fani Demi Lovato i Jonas Brothers:*** <3 20.03.09, 13:57 zgadzam sie całkowicie kocham ich muzyke i nie ma dnia żebym ich nie słuchała na Kotku nie przegapiłam żadnych informacji o JB i Demi moim zdaniem sa cudowni a teledysk Demi do 'Don't forget" wymiata ;D Odpowiedz Link Zgłoś
joe_57 Re: Fani Demi Lovato i Jonas Brothers:*** <3 20.03.09, 19:07 justynka1401 napisał(a): > zgadzam sie całkowicie > kocham ich muzyke i nie ma dnia żebym ich nie słuchała > na Kotku nie przegapiłam żadnych informacji o JB i Demi > moim zdaniem sa cudowni > a teledysk Demi do 'Don't forget" wymiata ;D całkowicie sie z TB zgadzam co do słowa i też czytam każda notke o Demi i JB a teledysk zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś