zmierzchova_ 18.03.09, 18:46 Jakie książki czytacie.? Wolicie serie czy pojedyncze.?? Ja np. kocham najbardziej dwie serie Tylko dla wybranych-Kate Brian Elita- Lisi Harrison nie liczac Zmierzchu bo on jest bezkonkurenccyjny i zawsze 1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klimka Re: Książki... 18.03.09, 18:52 Ja bardziej wolę serie Moje ulubione to oczywiście ''Zmierzch'' i ''Harry Potter'' Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: Książki... 18.03.09, 19:00 Największe serie ;D no moze nie najwieksze tylko po prostu dosc slawne ;D Zmierzch Harry Potter Plotkara Elita Au Paiir Tylko Dla wybranych Szkoła dla blondynek Opowieści z narni Jeszcze jakieś serie wielkie zancie.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola [...] IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.03.09, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola [...] IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.03.09, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An. :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:41 Mh. Kochana.. nie sposób wymienić wszystkich ;P. Ja czytam na prawdę bardzo różne książki i nie mam pojęcia, o których tu wspomnieć. Duże wrażenie wywarła na mnie na przykład książka Alice Sebold "Szczęściara". Ale jeżeli ktoś lubi szczęśliwe zakończenia i wierzy, że zawsze dobro zwycięża zło.. niech lepiej po nią nie sięga. Osobne miejsce w moim sercu ma z całą pewnością książka "Cień wiatru" Carlosa Ruiza Zafóna. Kupiła mi ją babcia i będę jej za to wdzięczna do końca moich dni. Ojej.. jest mnóstwo świetnych książek.. Ale jeśli chodzi o "Zmierzch" to muszę powiedzieć, że bardzo mi przypadł do gustu ;D. Pokochałam Bellę i Edwarta już od pierwszych stron. Przeczytałam 4 tomy i zakochałam się jak wariatka. Byłam tam, kiedy Bella cierpiała i chciałam krzyczeć z radości, kiedy była szczęśliwa. Aha.. przeczytałam też kolejną powieść Stephanie Meyer "Intruz" i z całą odpowiedzialnością muszę powiedzieć, że BYŁO WARTO. Trzeba tylko dać jej szanse. Nie można się poddać po kilku stronach. Po takim fenomenie jak "Zmierzch" ciężko jest przeczytać coś o zupełni innej temetyce, ale tej samej autorki. Jednak powtórzę raz jeszcze-trzeba dać jej szanse. Bardzo gorąco polecam "Intruza", bo to jest kolejna książka, którą po przeczytaniu chętnie przytula się do serduszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Książki... IP: *.centertel.pl 19.03.09, 14:57 hm. ja lubię ''Pachnidło'', ''Alchemik'' mi się podobał, zaczęłam ''Cień wiatru'' i musiałam oddać... a szkoda, bo napewno kiedyś doczytam... ''Harry'ego Pottera'' wręcz uwielbiałam, ale wyrosłam. Chociaż lubię po niego czasem sięgnąć, to bardziej z senstymentu i już bez takiej fascynacji. I muszę sie przyznać, że choć ani ''Zmierzch'' ani dalsze części nie są arcydziełami literatury i stały sie okropnie komercyjne, to też je lubię. No i oczywiście stare kryminały. Choćby Agata Christie. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Książki... 19.03.09, 16:36 czytam najrozniejsze. najczesciej pojedyncze ale czasami sagi jak oczywiscie Zmierzch jak ktos zna jakies fajne ksiazki niech poda tytuly bo ja juz nie mam co czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
bella_edward Re: Książki... 19.03.09, 16:45 Kocham oczywiście sagę Zmierzchu i wszystkim, którzy nie czytali polecam z całego serca! Moje ukochane książki do końca moich dni:saga Zmierzchu Teraz czytam Intruza S.Meyer. Polecam takie książki jak Paulina w orbicie kotów, wszystkie części Felixa, Neta i Niki. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_spirit Re: Książki... 21.03.09, 13:46 Ja tam uwielbiam ,,Balsam dla duszy dziewczyny" ,"Balsam dla duszy nastolatka" i inne książki z tej serii. Większość ludzi czyta to ,co jest modne. Jednak są dużo lepsze książki niż "Zmierzch" ,lub "Harry Potter". Ja na przykład czytam teraz "Duma i uprzedzenie". Świetna książka. Polecam. Ale trzeba się wczytać i skupić ,żeby pojąć o co chodzi. Trudna książka ,ale bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciri Re: Książki... IP: 77.223.214.* 23.03.09, 19:59 Harry Potter, Zmierzch, Sekrety mojego życia w Hollywood, jeszcze mnie polubicie, księżniczka i żebraczka, my dzieci z dworca zoo, słodko gorzka szesnastka, pamiętniki księżniczki, Ala ma kota, Dziewczyna Ameryki, Wiedźmin, 4 blondynki, Imię i nazwisko zastrzeżone, Cała seria Ulicy Strachu, Rzeź niewiniątek,Au pair,Kłamczucha w oparach,3maj się,Zakochana kłamczucha,Najwyższa góra świata, 11 minut, Władca pierścieni,Plotkara...i mgła bym tak dłuuuuuugo Odpowiedz Link Zgłoś