asicz12002 19.03.09, 13:23 Eluśś Mam Na Jutro ( Piątek ) Zrobic Hasła O Matematyce .! x// A Ja Jeszcze Nic Nie Mam Muszę Się Jeszcze Spakowac i wgl Plosee Pomocy Napiszie Mi Swoje Pomysły ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katiediamond Re: PomoCy.!! x// 19.03.09, 17:10 Napisz dokładniej o co chodzi z tymi hasłami. Wtedy coś wymyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: PomoCy.!! x// 19.03.09, 17:14 o matematyce??? tzn???? podaj bardziej szczegolowo o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apple 13 Re: PomoCy.!! x// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 17:49 Ja też mogę spróbowac coś wymyślic tylko powiedz dokładnie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mua:* Re: PomoCy.!! x// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 18:14 JA myśle że chodzi może o jakieś hasła do krzyżówki albo cos takiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 pomoc- polski 21.03.09, 23:00 muszę napisać na polski nowelę. chcę przedstawić prawdę życiową że "należy korzystać z każdej szansy, jaka cię spotyka". tylko że kompletnie nie mam pomysłu na fabułę . jeśli ktoś jest kreatywny i chciałby mi podrzucić jakiś pomysł, byłabym BARDZO, bardzo wdzięczna. po prostu chodzi mi o to, co ma się dziać w tej noweli (np. jak w "Kamizelce" B. Prusa był chory facet i nie wiedział że umiera itd.), resztę już opracuję sama . Odpowiedz Link Zgłoś