demi92 19.03.09, 15:44 Taylor moim zdaniem jest super piosenkarką i ciesze sie ze jej płyta za niedługo będzie w Polsce napewno ją kupie xD a wy co o niej sądzicie??? no i jej piosenkach?? xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_love. Re: Taylor Swift 19.03.09, 15:52 ma cudowny głos. i jest przepiękną dziewczyną! Odpowiedz Link Zgłoś
psiunia Taylor Swift 19.03.09, 15:52 Uważam że jest bardzo ładna i że ma śliczny głos ciesze się że jej płyta będzie w Polsce i może ją kupie ale najpierw chyba powinnam przesłuchać kilka jej piosenek bo znam naprawdę mało. Pozdro dla fanów Taylor Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Taylor Swift 19.03.09, 16:56 ` .uwielbiam ja! bardzo lubie jej piosenke:love story i forever&alweys ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Taylor Swift 20.03.09, 10:57 Ja ją osobiście uwielbiam!! Uważam że jest piękna i bardzo utalentowana.Przyznam że na początku jej nie trawiłam gdy była z Joe a potem zerwali i ona tak na niego nadawała.Ale zdałam sobie sprawe że to nie ma sensu że jest bardzo utalentowana.Mam wszystkie jej piosenki na kompie i gdy tylko w Polsce ukaże się jej płyta napewno kupię Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Taylor Swift 20.03.09, 12:41 no ja jej z początku też nie lubiałam za wzglądu na joe itd. ale posłuchałam jej piosenek i są super xD no a pozatym zachęcam do tłumaczenia tekstów są bombowe i takie prawdziwe kto przetłumaczył ten wie Odpowiedz Link Zgłoś