Gość: milunia_cyrusx3 IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 08:05 Czy wy macie swój adres e-mail??ja mam izaagaboz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika Re: nasze e-maile 20.03.09, 10:46 Oczywiście założe się, że większość z nas ma kilka adresów warto stworzyć taką kotkową książkę 'telefoniczną' z samych maili, co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
selena Re: nasze e-maile 20.03.09, 16:47 OSTRZEGAM: nie podawajcie tak publicznie adresów, to nie jest bezpieczne. ja daję tylko znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: nasze e-maile 20.03.09, 22:46 popieram selene. chocia chetnie bym podala to wiem ze tyle ludzi na to patrzy... lubie zawierac nowe znajomosci ale przez internet.... hmmm... jeszcze na portalu..??? dziekuje.. ale mimo wszystko pozdrawiam zalozniczke Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 Re: nasze e-maile 21.03.09, 15:58 oczywiscie ze mam:d .ale nie podaje bo poco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evlyn Re: nasze e-maile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:21 oczywiscie ze mam i PODAM ha hivanisa@amorki.pl i przy okazji zapraszam na mojego bloga csi-miami-story-love.blog.onet.pl/ csi-miami-story-love.blog.onet.pl/ csi-miami-story-love.blog.onet.pl/ pliiiisssssssssssssssssssssssssss wCHODZCIE plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: nasze e-maile 06.04.09, 18:39 Nie powiem ;x co prywatne to prywatne , a co kotkowe to kotkowe ;P Odpowiedz Link Zgłoś