Gość: Phoebee (: Re: malowanie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:01 Pewnie nic Ci nie szkodzi raz się żyje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MileyHannahFAN Re: malowanie się... IP: *.elblag.vectranet.pl 25.03.09, 14:52 ja się malowałam kiedy miałam 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MileyHannahFan Re: malowanie się... IP: *.elblag.vectranet.pl 09.04.09, 16:26 ja sie malowalam kiedy milam 5lat i nie jestem brzydka.dlatego nie jestem brzydka bo wszystkie kosmetyki ciemie,blyszczyki itd; mialam nawilrzajace i jestem sliczna Odpowiedz Link Zgłoś
julka17 Re: malowanie się... 11.04.09, 16:10 malowanie się.... -odrazu kojarzy mi się ze zmarszczkami!! -ja sie czasem maluje ale to żadko -dodaje to wdzięku -ale niestety psuje cere oprócz niektórych kremów!! -mam 12 lat i się malutko maluje bo jest mo to niepotrzebne! Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: malowanie się... 22.05.09, 21:42 ja mam 13 lat i w tym roku zaczelam sie malować ..fluid tusz ..roz na policzki..blyszczyk.to dla mnie juz normalnie..nie wychodze z domu bez makijazu..ale z drogiej stromu troche aluje ze tak wczesnie zaczelam..;d no ale teraz to juz..nie ma znaczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
alice_chochlik Re: malowanie się... 20.06.09, 22:11 Dziwne.... Wiele osób chce się malować, a jak nie czuję ani potrzeby, ani chęci. Jedynie czego używam to korektora do twarzy oraz błyszczyka. A nie chcę się pudrować, bo w przyszłości miałabym zniszczoną cerę. Malowanie oczu itp. jak dla mnie jest niepotrzebne. Może później zacznę, ale teraz na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka.x3 Re: malowanie się... 29.08.09, 08:50 Gość portalu: milunia_cyrusx3 napisał(a): > ja mam 12 lat,i chciałabym się umalowac.Co o tym sądzicie?? a ja mam natopiast 1O i się maluje i nieźle mi to wychodzi .. i sądzę , że makijaż na 12 - latce będzie lepszy niż na mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
x3klaudiax3 malowanie się... 31.08.09, 15:14 Moim zdaniem jeszcze masz czas na makijaż . Tusz i błyszczyk jak najbardziej można użyc ale nie przesadzac z puudrem, podkładem i innymi tego rodzaju kosmetykami . Puder itp. napewno nie są Ci potrzebne, bo jesteś jeszcze młoda i cere napewno masz jeszcze doskonałą . Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: malowanie się... 31.08.09, 20:32 Myślę ze jestes za mloda...ALe ja jestem nie wiele starsza od CB...Wiec delikatny makijaz nie zaszkodzi...ale delikatny...Nie przesadź Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 malowanie się 14.09.09, 19:57 no właśnie jak to jest ,makijaż niszczy cere czy nie??rozumiem tony podkladu i pudru na pewna,ale np.tusz+czarna kredka+(niestety czasami musze bo jakieś dziadostwa mi wyskakuja)korektor.mam 14 lat i postanowilam ze wtym roku szkolnym bedzie tylko tusz ale juz sie przyzwyczajilam,a jak raz zmylam kredke to po zachowaniu mojej siostry wywnioskwalam ze nie wygladam za dobrze.Ja czuje sie lepiej w kredce ale jakos specjalnie mi nie przeszkadza gdy jej nie mam-podobam sie sobie i nie mam jakis specjalnych kompleksow ale to dopiero od nie dawna,boje sie jakiegos krytycznego komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: malowanie się... 11.10.09, 16:41 12 lat? hmm... to bodajże 5/6 klasa... powinnaś leciutko cieniami się malować, i tyle! 6 klasa, koleżanko.. dopiero w 1 możesz lekko zacząć pod oczami kredką. po co sobie niszczyć cerę..? Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: malowanie się... 11.10.09, 16:42 z resztą nie dotykaj nawet w takim wieku: pudru, korektora, ani innych! xD radzę ci.. moja koleżanka używała całego tego gówna, i jak teraz wygląda..? ; o Odpowiedz Link Zgłoś